Ben Hiç Hamile Kalamayacak mıyım? diyenlerrr Burayaaaa

İpegim bu ne gerginlik korktum

benimde hikayem ayni sizin gibi ama galiba ben daha uzun senedir bekliorum 5 senedir evliyim yas 32 evledigimden beri belkide senede 2 defa dusuk yasadim cok gittim doktorlara kimse bisey diyemedi aslinda dedikleri tek sey dusukten sonrabi ay bekle sonra tekrar dene artik denem tahtasi gibi oldum. ve bendeki bi diger ilginc sey ben normal hamile kalabiliyorum ama yinede tup bebek tedavisi baslatti doktor cunku hic bisey cikmadi arastirmalarda hersey normal dediler hep gecen sene basladik tup bebege 1 deneme husrandi gene esimle bi umut diyerek bu ay dondurulmuslardan deneyelim tekrar dedik tam hersey yolunda die dusunurken basladik adetimi beklemeye o adat gununde gelmedi 15 gun gecikti hamileydim ama kimseye bisey diyemedim esime bile okadar cok hayal kirikligi yasattimki ona dusunun hamileyim bile diyemedim iyikide dememissim kimseye gene olmadi cunku 3 gun önce kanamalarim basladi gene sonuc ayniydi dusuk 5 senedir dememedigim hicbirsey kalmadi ne doktor,vitaminler,sogankurleri,pekmezler guluceksiniz ama hocalar bile herseyi denedim olmadi olmuyor.insan okadar cagresiz kalioki hicbirsey yapamiosun cok yoruldum kizlar artik. denemeye bile korkuyorum cunku resmen artik dusuklerimde bile doktora gitmiyorum grip gibi bisey oldu ögrendim herseyi dusuklerde.hep ayni olay cunku 6 hafta girdigimde dusuyor.zor bi durum hemde cok allah herkese sabir versin ve anne olmayi herkese nasip etsin.zaman kizlar zaman harseyin zamani vardir vakti ne zamansa o zaman insallah sizler icin en yakinda zamanda olur.

bende geldimmmmm canım burdan hamile olasıya kadar çıkmak yok kızlar sözmüüü

slm bende bebek özlemi okadar cok duyuyorumki 2.5 yıllık evliyim korunmuyoruz ama olmuyo işte rabbimin bi bildiği vardır mutlaka en kötüsüde adet oldugunda senden mutlu haber bekleyen eşine hastalandım demek kendi üzülme mi bazen fazla önemsemiyorum ama onun üzüldügünü bilmek mahfediyo beni

canım bizim bir tanıkta sürekli düşük yapıyordu.. sonra ilk tüp bebeği denediler ve onlarında düşükle sonuçlandı. sonra tekara denediler ve ikizleri oldu .. iki tane kız çok tatlılar sen umudunu kaybetme hayırlısı allahtan bence..

günaydin kizlar, baska bir topicte meryem süresi okunuyor...bende katildim, okumak isteyen gele bilir...evet duadan baska elimizden gelen birsey yok..belki herseyde vardir bir hayir...

Kızlar benımde adetım 14 gün gecikti şimdi lavaboya gittim kahverengi birşey gelmişti bu nedir şimdi yardım lütfen

Bel ağrım var ama bel fıtığım var ona yorum hep birde 4 5 gün önce sanki adet olacak gibi hissettim ama olmadım sol kasığıma sanki bıçak saplanıyordu

Bel ağrım var ama bel fıtığım var ona yorum hep birde 4 5 gün önce sanki adet olacak gibi hissettim ama olmadım sol kasığıma sanki bıçak saplanıyordu

insallah hersey yolundadir biliosundur bazen gebelikte ilk aylarda o tarz kanamalar olabiliyor.ama bence gidebiliyorsan yarin bi doktora görun derim ultrasonla keselik görunebilir o zaman daha net anlasilir hersey.

Canım ama gebe değilim ki çünkü 2 öncede idrar testi yaptım negatifti

hmmm ben hamile olabilecegi dusunmustum ondan öle dedim cunku bu ay benimkide öle oldu tam 15 geciktim sonrasinda dusuk yaptim.ayni benimkide öle basla kahverengi lekelerle basladi sonra tam kanama oldu.korkma o zaman bi iki gune gelir adetin aklina kotu bisey getirme

merhaba kızlar, aynı şeyi bende düşündüm bilio musun? :) diyorum kendi kendime,5-6 aydır deniyoruz olmuyo, tecavüze uğraynlar tek atışta gooool :) (genel olarak yani) hay yarabbim yaaa, gülsem mi, ağlasam mı? Gerçi Fatmagül olayı istisna, o neden hamiş kalmadı?

sperm az değil bizde canım hızlı sperm az nasıl anladıma gelince dr la sperm analizi yaptılar ve ultrasyonla da baktılar...ama ben baska türlü anladım dr a gtmeden önce sana özelden pm atayım

banada nasıl anladığnızı yazar mısınz?
Bende boş gebelik geçirdim geçen yaz, kürtaj oldum ve 5 aydır çalışmalarımız devam ediyo hala bişey yok? genelde arkadaşların yorumları birbirmizin diline tercüman olmuş, hepimiz bu konuda yanlız değiliz, o yüzden karamasar olmayalım...Tek bende varmış bu sorun diye kendi başımızın etini yemeyelim kızlar

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım. benim bi sorum var. benim adet gecikmem daha olmadı fakat kbb doktoru beyin tomografisi isteyince hem idrar hem kan tahlili yaptırdım ikisi de negatif çıktı. bu sonuca göre kesin hamile değil miyimdir? ayrıca 1 cm çapında 3 adet miyomum olduğu anlaşıldı dr bu hamile kalmanıza engel bi durum değil dedi. solda yumurtlama gözükmedi sağ tarafta yumurtlama olduğunu az ihtimal olsa da hamile olabileceğimi söyledi. Yumurta döllenmiş olabilir mi? geç mi çatlayacak öyle bi tabir var mı? Beni bilgilendirirseniz çok sevineceğim.. Şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…