- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
canım bende karışık bir çayı var hayıtın iiçinde başka bitkiler de var, günde bir defa akşamları çayını içmeye çalışıcam ama olmazsa ilacını nerden alıosun eczanemi? günde bir mi iki defamı içiyosun ???
henüz 8 aydır evlisin, daha 6 aydır deniyosun, adet düzensizliğin de yok, gerek olmasa da ön araştırmanı da yapmışsın... kendini dinlemekten yorulduysan neden dinliyosun ??? belirti aramak yıpratıyorsa neden arıyorsun?? yaşın da küçüktür muhtemelen ...
kızlar sizin konumunuzdakileri sahiden hiç ama hiç anlayamıyorum ???? stresin gereksiz endişenin gebe kalmak için en önemli engeller olduğunu kesinlikle biliyorsunuz !!! buna rağmen neden kaçınmıyorsunuz !!! birşeyi çok istemek başka birşeydir, gereksiz psikoloji bozmak başka birşey .. gayet açık şekilde kendi kendinize engel oluyorsunuz !! acelen ne ki?? yaşın çok mu ileri ?? sağlık sorunların mı var ?? yıllarca bekleyenleri hiç mi duymadın okumadın?? sağlıksız bebeği olanları hiç mi görmedin??
Hayırlısını dileyip dua etmen ve yumrtlama günlerine göre deneme yapman da yarar var, bir de odaklanma tabiki, sen kendini paralasan da verecek olan Allah sakince beklemen hakkında en hayırlı şey olur bence, en kısa zamanda kısmet olur inşallah ...
canım aynı durumda ben 1,5 ay bekledm, 3 defa gebelik testi yaptırdım, sattan beri toplam da 2,5 ay oldu daha dün söktürücü ilacımı alabildm braz bekle ve kontrole git bence ....
bende geldimmmmm canım burdan hamile olasıya kadar çıkmak yok kızlar sözmüüü
benimde hikayem ayni sizin gibi ama galiba ben daha uzun senedir bekliorum 5 senedir evliyim yas 32 evledigimden beri belkide senede 2 defa dusuk yasadim cok gittim doktorlara kimse bisey diyemedi aslinda dedikleri tek sey dusukten sonrabi ay bekle sonra tekrar dene artik denem tahtasi gibi oldum. ve bendeki bi diger ilginc sey ben normal hamile kalabiliyorum ama yinede tup bebek tedavisi baslatti doktor cunku hic bisey cikmadi arastirmalarda hersey normal dediler hep gecen sene basladik tup bebege 1 deneme husrandi gene esimle bi umut diyerek bu ay dondurulmuslardan deneyelim tekrar dedik tam hersey yolunda die dusunurken basladik adetimi beklemeye o adat gununde gelmedi 15 gun gecikti hamileydim ama kimseye bisey diyemedim esime bile okadar cok hayal kirikligi yasattimki ona dusunun hamileyim bile diyemedim iyikide dememissim kimseye gene olmadi cunku 3 gun önce kanamalarim basladi gene sonuc ayniydi dusuk5 senedir dememedigim hicbirsey kalmadi ne doktor,vitaminler,sogankurleri,pekmezler guluceksiniz ama hocalar bile herseyi denedim olmadi olmuyor.insan okadar cagresiz kalioki hicbirsey yapamiosun cok yoruldum kizlar artik. denemeye bile korkuyorum cunku resmen artik dusuklerimde bile doktora gitmiyorum grip gibi bisey oldu ögrendim herseyi dusuklerde.hep ayni olay cunku 6 hafta girdigimde dusuyor.zor bi durum hemde cok allah herkese sabir versin ve anne olmayi herkese nasip etsin.zaman kizlar zaman harseyin zamani vardir vakti ne zamansa o zaman insallah sizler icin en yakinda zamanda olur.
Kızlar benımde adetım 14 gün gecikti şimdi lavaboya gittim kahverengi birşey gelmişti bu nedir şimdi yardım lütfen
Bel ağrım var ama bel fıtığım var ona yorum hep birde 4 5 gün önce sanki adet olacak gibi hissettim ama olmadım sol kasığıma sanki bıçak saplanıyordu
Canım ama gebe değilim ki çünkü 2 öncede idrar testi yaptım negatifti
Peki canm sen test yaptığında negatif mi çıkmıştı
dün doktora gittim 4 tüp kan aldılar kontroller için 4 aydır denedik olmadı. yahu tecavüze uğrayıp nasıl hamile kalıyo ki insanlar doktor bana kalçana yastık koy yarım saat bacakların kapalı yat falan dedi çok şaşkınım :S
sperm az değil bizde canım hızlı sperm az nasıl anladıma gelince dr la sperm analizi yaptılar ve ultrasyonla da baktılar...ama ben baska türlü anladım dr a gtmeden önce sana özelden pm atayım
Ben Hiç Hamile Kalamayacak mıyım? diyenlerrr buyurun sohbete özlemle sohbet bıuradaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?