• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Hiç Hamile Kalamayacak mıyım? diyenlerrr Burayaaaa

ben 6 aydir evliyim, 26 yasindayim. biz hic korunmadik, suana kadar beklyioruz, allah nasip ederse bizde bir bebis istiyoruz...allahim herkese nasip etsin (isteyenlere).

nerden anladiniz esinizin sperm hareket azliginin oldugunu?

1 senedır bende hamıle kalmayı beklıyorum adet tarıhım 7 mart karın ve bel agrım var ınsallah hamıleyımdır :(

Ben 6 yillik evliyim baslarda dusunmuyoduk. sonra istedik arada bi korunuyodum. gecen sene hamile kaldim 20 haftalik kaybettim korunmayi birakali 4. Ayim bisi yok

ben 6 aydir evliyim, 26 yasindayim. biz hic korunmadik, suana kadar beklyioruz, allah nasip ederse bizde bir bebis istiyoruz...allahim herkese nasip etsin (isteyenlere).nerden anladiniz esinizin sperm hareket azliginin oldugunu?

cnm dr a ürolojiye gtti eşim orda ultrasyon ve sperm analizi yapıldı ama ben ondan öncede dr dan öncede anlamıstım sana özelden yazarım nasıl anladığımı

kizlar söz, hamile kalana kadar cikmam artik burdan :)

neden kaybettin bebisini...allahim seni bunla siniyor demeki...bekleyelim, insallah olur. sanirim benim kafamda bitirmem gereken bazi seyler var ( cok düsünüyorum kendimi cok dinliyorum, sanirim ondan olmuyor) evleneli 6 ay oldu, bastan beri istiyoruz, ama bakalim ne zaman gelecek bebislerimiz acaba :)

Back