Bütün mide rahatsizliklarini gecirmis biri olarak yazıyorum gastrit ulser reflü...dr.sadi konuka bir bakayım o zaman ameliyet olmadan hallor inşallah inşlahh yeni haplar çıkmıştır ve kaybolur nalet şey... ilaç içtiğim galde midem kötü ya
Merhaba patatez suyu içerken mide koruyucu bir ilaç kullanıyormuydunuz?öncelikle problemim çözüldü
geçen yıl 2015 ekim ayında hacamat yaptırdım
ardından
1 ay her sabah (düzenli aksatmadan ama (toplamda 2 defa aksattım)
aç karnına patates suyu içtim (ama yediklerime 1 ay içinde dikkat de ediyordum)
katı meyve sıkacağım yok
rendeledim posasını sıktım attım suyunu içtim
şuan filtre kahve bile içiyorum domates,sarımsak yiyebiliyorum
reflü değil gastrit de mikrop vardı midemde 1,50 senede kaç doktora gittiğimi hatırlamıyorum ama Allah a şükürler olsun
herşeyi sarımsak vs. yediğim için ve abarttığım için arada sanki geliyorlar gibi oldum hemen 3 gün üst üste patates suyu içtim
patates suyu bana çook yaradı hacamat ı yapan abla bana dua edeceksin patates için demişti ediyorum valla
hacamat ı heryerde yaptıramazsınız en önemlisi de tek kişilik kullanımlı kaplarla yapan yerler olması çok çok önemli
birde hemen hemen heryerde yapanlar var tavsiye üzerine gidin
Merhaba patatez suyu içerken mide koruyucu bir ilaç kullanıyormuydunuz?
Peki sizin tam olarak ne rahatsızlığınız vardı bende reflü ve mide fıtığı var ..mide fıtığı olduğu için de tek çozümün ameliyat olduğunu düşünüyorum...bu tur seylerle gececeğine dair hiç inacım kalmadı.sizde mide fıtığı varmıydı?açıkçası bıraktım kafama göre,
patatese başladıktan 1 ya da 2 gün sonraydı bıraktım
buarada önemli not: patates suyunu öneren kadın patates suyunu içerken zararlı şeyleri yine yememem gerektiğini çünkü suyun midemde ki asidi temizlemesini zorlaştıracağını söylemişti ben de kullandığım sürece ve bıraktığım ilk hafta yine her ydiğime dikkat ettim biran da da sarımsağa abanmadım ama biranda herşey yemeye başladım abartmadan çok şükür problem olmadı
şuan sarımsak dometes istedğim kadar yiyroum ama o dönem dikkat etmiştim (o pis kokuyu hiç unutmuyorum ıyy)
Allah şifa versin
buarada ben midem problemliyken ne kadar yesem de tadını alamadığım acı tat olduğu için ağzım kilo almıştım
1 ay kullanıp bıraktığımda kilomda da fark etti
Peki sizin tam olarak ne rahatsızlığınız vardı bende reflü ve mide fıtığı var ..mide fıtığı olduğu için de tek çozümün ameliyat olduğunu düşünüyorum...bu tur seylerle gececeğine dair hiç inacım kalmadı.sizde mide fıtığı varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?