Gebeliğe Hazırlık ben hamile miyim nolur yardim edin ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nefesgibi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
308
160
18
28
Arkadaslar ben 7 aylik evliyim evlendigim ilk gunden bu yana hep korunmasiz iliskiye girdik . Esimle ikimizde cok istioruz ve ailedende cok baski var . Esimle bu ay yumutlama gunumden 2 gun oncesine kadar hep denedik bebegimizin olmasi icin ama cok anu bir isi cikti esimin ve calismak icin ankaraya gitti yani anlayacaginiz yumutlama gunu gelmeden hamile kalinir mi benim iki gundur gunum gecio ve ilk defa adet duzensizligi yasiorum . Insallh hamileyimdir

kalınır tabi ki spermler yumurtlamana kdar yaşamş olabilirler. 2gün kısa bi süre. ortalama 3 gün yaşıyorlarmış.. umarım hamilesindir

Canim eger yasayan spermler varsa hamile kalman mumkun.Illa yumurtlama gunu olmasi gerekmiyor.Hatta oncesi ve sonrasi olmasi ihtimali arttirir diyorlar.

normalde hiç gecikme yaşamam diyosun ne güzel bak belki hamilesindir istersen sabah test yap

normalde hiç gecikme yaşamam diyosun ne güzel bak belki hamilesindir istersen sabah test yap
test yapmaya cesaretim yok biraz gecsin yapacm diorum esimde yok yanimda negatif cikarsa cok uzulurum kndimi toparlayam . Yorumlarin icin cok tesekkur ederim size

Bende bu şekilde gebe kalmışım yum günü ilişki olmamıştı olmaz tutmaz diyordum bi baktım tutmuş :)

Back