- 1 Eylül 2023
- 13
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi melodiii3737
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen mi çıktı bekledikten sonra mı
Sabah yaptım ama ben buna bakmayı unuttum işten gelince baktinHemen mi çıktı bekledikten sonra mı
Test positif gorunuyor elinizde varsa baska test birdaha yapabilirsiniz, sabahida beklemenize gerek yok eyer varsa ilk idrar olmasada cikiyo.
Onuda yaptı ikinci çizgi dağınık çıktıTest positif gorunuyor elinizde varsa baska test birdaha yapabilirsiniz, sabahida beklemenize gerek yok eyer varsa ilk idrar olmasada cikiyo.
Yani benim hep oyle olduda
Bi atin bakalim ama bence hamilesiniz siz bi kan verin yarin derimOnuda yaptı ikinci çizgi dağınık çıktı
Bi atin bakalim ama bence hamilesiniz siz bi kan verin yarin derim
Çok silik bir çizgi var ama kan verin en iyisi varsa bile yeni bir gebelik
Ya aslında ben bugün sağlık ocağına gittim ama orda bulunan doktor kan almadiBiraz odrarinizi fazla kacirmissiniz galiba ama yinede dedigim gibi bence hamliseniz siz bi kanlada garantiye alin
Neden almadı acabaYa aslında ben bugün sağlık ocağına gittim ama orda bulunan doktor kan almadi
2 ay önce verdim kanda değerlerim düşük diye miyde bulantısı kusma baş sNeden almadı acaba
Kaç gün var bata ya da geçti mi2 ay önce verdim kanda değerlerim düşük diye miyde bulantısı kusma baş s
Dönmesi var dedim dediği Vertigo vardır yada yeni basliyodur dedi
Aa ne sacma gebelik suphesiyle gitmedin mi2 ay önce verdim kanda değerlerim düşük diye miyde bulantısı kusma baş s
Dönmesi var dedim dediği Vertigo vardır yada yeni basliyodur dedi
hayır ısrar ettim yinede alın şüpheden kalmayim dedim siz suphede kalmayicaksiniz diye kan alamayiz biz dedi
Geçmedi 1 gün varKaç gün var bata ya da geçti mi
Bekleyin o zaman bir kaç gün geçsinGeçmedi 1 gün var
Öyle yapcam 1 hafta sonra kan vermeyi düşünüyorumBekleyin o zaman bir kaç gün geçsin
İlgilenmedi bile adam akıllıAaa gercekten saka gibi