Ben haksız mıyım? Kötü kalpli miyim?

Bence kırmadan konuşulmalı gelin söylemesi batar kv oğlu söylemeli anne bir haftasonumuz var lütfen haber etmeden gelme vs... gibi söylerse umarım kin tutmaz kv

Haklısınız da artık kırma aşaması geçmiş

İlk hafta geldiğinde susulur ama gelme dendiği halde gelen kırılmayı da göze alır

Bence oğlu söylese de nazım geçer modunda Kv ler o nedenle el olan gelin söyleyince nazın geçmediği anlaşılıyor

ben acmam bile o telefonu.
yazmistim daha onceden, kayinvalidem ilk evlendigim sene is saatleri icinde muhabbete ariyordu diye, acmamaya basladim,
bir iki laf soyledi,
ben de is saatlerinde telefona bakmadigimi soyledim, konu kapandi gitti unuttuldu.

Haftasonu rahatsız edilmek istemem hak veriyorum size. Ama evlat benim evladım şuan şapur şupur öperim kuzularımı . Bebekken aynıydı şuan hala aynıyız bu 30 yaşına gelse de evlense de , çocuğu da olsa benim sevgim ilgim değişmeyecek. İster sarılırım ister öperim gelinimi bağlamaz. Şu annesi sarıldı öptü olaylarını aşın artık gerçekten. Ben de istiyorum ki kv eşimi öpsün sevsin .soğuktur kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…