- Konu Sahibi Kalenderender
-
Esjm annesine hayir diyemedigi icin bana pasladi. Ben de cevap verdim. Kvye ne demeli peki. Utanmadan nasil teklif edebilir. Aramiza otursun bir de. Esim o ben yolda yurursek eger aramizda yurur esimin elini tutar.
Asiri yumusak yuzluyum evet. Asla olumsuz bisey duymaz benden. Bugune kadar boyleydi yani. Bu cesaret hep bundan. Ama bu kiskanclik neden bunu anlamiyorum. Mesela gorumcem biz yeni bisey aldigimizda hemen sorar ve kendisi de alir. Kucucuk igneden mobilyaya kadar. Benim icin hic sorun degil ama esim artik dalga gecmeye basladi bu durumla. Cok basit buluyor. Yani ailede var bisey.
Bence kırmadan konuşulmalı gelin söylemesi batar kv oğlu söylemeli anne bir haftasonumuz var lütfen haber etmeden gelme vs... gibi söylerse umarım kin tutmaz kvİşte ben bunu algılayamıyorum
Sözlüm şahsınıza değil de hadi adamlar analarına laf edemiyor da gelinler neden susuyor
Yani sana ne demek zor olmasa gerek ya da bu yaptığın uygun değil demek
Açıkça söyleyin bizim baş başa iki günümüz var onda da seni görmek istemiyoruz baş başa kalmak istiyoruz diye
En fazla küser gelin beni oğlumdan ayırdı der siz üzüleceğinize o üzülsün zira hatalı olan onun davranışı
Ben de hep bu beklentideyim ama esim annesine bunu soylemez acik acik. Ima ediyor ama anlamak kvnin isine gelmiyor. Ben gelme diyemem zaten. Oooof of.Bence kırmadan konuşulmalı gelin söylemesi batar kv oğlu söylemeli anne bir haftasonumuz var lütfen haber etmeden gelme vs... gibi söylerse umarım kin tutmaz kv
Gelme denmez ama Kayınvaliden gelmeden Oğlu gitsin madem 1 kaç saat dursun gelsin gelmek isteyincede biz evde bu hafta başbaşa karımla kalmak istiyorum anne bak beni gördün dese en uygun çıkar yol bu bence denemeye değer..Ben de hep bu beklentideyim ama esim annesine bunu soylemez acik acik. Ima ediyor ama anlamak kvnin isine gelmiyor. Ben gelme diyemem zaten. Oooof of.
Kesinlikle. Cok sevdigi oglusu bes gun yapayalniz evde. Gelse bi tencere corba yapsa yok. Bir senedir tek kasik birsey yapmadi ogluna. Ben evden yeni ayrildigim sira bi iki kere gelmis bize. Birak yemek yapmayi benim esim yesin diye yaptigim yemeklerle aksam yemegi yemis. Bu nasil bir sevgi anlayamiyorum. Dun anlam veremedim ama ben bos bir insan miyim. Oglunu arayamayip beni aramak nedir. Oglunu niye bana soruyor. Madem rahatsiz etmek istemiyor haftasomu yakamizi bi biraksin artik. Inan cok doluyum. Bir de kizi var kvnin. Tum gun onun cocuguna bakar evini temizler yemegini yapar torununu okula birakir alir. Ama onlarin ozel hayatina karismaz. Gezmeye gitmez onlarla. Haftasonu olumca da bize bulasir. Bana niye tek hayri yokken hep yuk sirtimda.
Asla kiskanmiyorum ama o kadar abarti ki gozumun icine baka baka yapiyor. Rahatsiz edici. Amaci sevmek degil benim yanimda sevmek. Benim rahatsiz olmami saglamak. Tum hafta gelmeyip haftasonu ozleminden elini birakmiyorsa boynundan opmelere doyamiyorsa art niyet ariyorum artik.
Simdi soyle birsey var. Bu bosanmaya kalktigi sira kv cocuklariyla babalarini birbirlerine resmen dusman etti. Cocuklari kvnin evine gitmiyorlar o yuzden. Yani her halukarda kv bize gelecek ama o da haftaici gelmiyor.Gelme denmez ama Kayınvaliden gelmeden Oğlu gitsin madem 1 kaç saat dursun gelsin gelmek isteyincede biz evde bu hafta başbaşa karımla kalmak istiyorum anne bak beni gördün dese en uygun çıkar yol bu bence denemeye değer..
Verir. Esim ne kendi ailesine boyle birsey soyler ne de benim aileme. Esimle aram bozulur. Bu acik. Mutlu son olacaksa bozulsun ona da raziyim ama emin degilim. Insallah evime temelli donmeme birkac hafta kaldi. Ben esas o zaman neler olacak korkuyorum.Niye açık açık söylemiyorsunuz? Tatlı tatlı “Annecim ben burada yokken, eşim yalnızken 5 gün boyunca gelmiyorsun. Gel de anne yemeği yesin. X’le bir tek hafta sonları görüşebildiğimiz için hafta sonu yerine hafta içi gelmen daha mantıklı olur” deseniz, eşiniz tepki verir mi?
Geliyor bazen. Inanir misin gunde dort kere aradigi oluyor. Marketten ne aldigina kadar anlatiyor telefonda.Bazı hafta sonları siz geleceğinize, eşiniz sizin yanınıza gelse de rahat etseniz.
Neden gelmiyor bırazda baska çocuklarına gitsin 1 tek seninki oglu değıl ya biliyor haftada 1 karı koca hayatınız var yazık sizede günah çok sinir bozucuSimdi soyle birsey var. Bu bosanmaya kalktigi sira kv cocuklariyla babalarini birbirlerine resmen dusman etti. Cocuklari kvnin evine gitmiyorlar o yuzden. Yani her halukarda kv bize gelecek ama o da haftaici gelmiyor.
Her aradığında almayın telefonu kadın takmış kafayı size öbürlerine sözünü geçiremiyor herhaldeGeliyor bazen. Inanir misin gunde dort kere aradigi oluyor. Marketten ne aldigina kadar anlatiyor telefonda.
Ben artik kasitli yaptigini dusunuyorum. Baslarda cok masum bakiyordum annesi degil mi rahatsiz olacak bisey yok diyordum kendime. Ama kv kocasinda bulamadigi ne varda oglunda ariyor. Esime benim gibi yaklasiyor. Ayni seyleri talep ediyor. Yeni ne yapmissam o da esimden istiyor. Isin komigi ben kendi paramla yapiyorum ama o maasi oldugu halde ogluna yaptiriyor. Bizim kazancimiz ailecek dillerinde. Hic istekleri bitmiyor. Eskiden icimden gelir herseyi yapar alirdim ama artik zerre kadar icimden gelmiyor. Soyle ornek veriyim. Kv yine yanimizda tansiyon aleti alcam demisti. Ben de ise yeni baslamistim. Sen alma anne ben alirim dedim. Iki hafta gecti aradan. Ben sehirdisina gidip geliyorum tabi. Gorumcem esime mesaj atti. Su marka guzel. Aysgullu alacakmis anneme. Bu markadan alsin diye. Ne kadar sinirlendigimi anlatamam.Neden gelmiyor bırazda baska çocuklarına gitsin 1 tek seninki oglu değıl ya biliyor haftada 1 karı koca hayatınız var yazık sizede günah çok sinir bozucu
Gorumcemin evini temizler yemegini yapar cocuguna bakar. Bize de gezmeye gelir topuklulari giyip.Her aradığında almayın telefonu kadın takmış kafayı size öbürlerine sözünü geçiremiyor herhalde
Hanımlar da naif bence eşleri de.Bizde böyle durumlar olsa bana kalmadan eşim lafını söyler çat çat.Herkes çekinir ondan.Haksız yere de söylemez , yeri geldi mi de kimseyi affetmez.Biraz öyle olmak lazım aslında.Gençlik bir daha ele geçer mi ya , ben eşimle aynı evdeyim ben bile haftasonunu iple çekiyorum.Saçmalık yahu !!İşte o anda neden söylemiyorsunuz
Yani anne ya da X hanım her ne ise el ne der bu yaşta Ada'mın elini anası yutmaz tutsa tutsa eşi tutar deyip neden Adamı almıyorsunuz
Bu sitedeki hanımlar mı çok naif ben mi cadıyım bilemiyorum
Verir. Esim ne kendi ailesine boyle birsey soyler ne de benim aileme. Esimle aram bozulur. Bu acik. Mutlu son olacaksa bozulsun ona da raziyim ama emin degilim. Insallah evime temelli donmeme birkac hafta kaldi. Ben esas o zaman neler olacak korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?