Ben haksız mıyım? Kötü kalpli miyim?

Esjm annesine hayir diyemedigi icin bana pasladi. Ben de cevap verdim. Kvye ne demeli peki. Utanmadan nasil teklif edebilir. Aramiza otursun bir de. Esim o ben yolda yurursek eger aramizda yurur esimin elini tutar.

İşte o anda neden söylemiyorsunuz

Yani anne ya da X hanım her ne ise el ne der bu yaşta Ada'mın elini anası yutmaz tutsa tutsa eşi tutar deyip neden Adamı almıyorsunuz

Bu sitedeki hanımlar mı çok naif ben mi cadıyım bilemiyorum

İşte ben bunu algılayamıyorum

Sözlüm şahsınıza değil de hadi adamlar analarına laf edemiyor da gelinler neden susuyor

Yani sana ne demek zor olmasa gerek ya da bu yaptığın uygun değil demek

Açıkça söyleyin bizim baş başa iki günümüz var onda da seni görmek istemiyoruz baş başa kalmak istiyoruz diye

En fazla küser gelin beni oğlumdan ayırdı der siz üzüleceğinize o üzülsün zira hatalı olan onun davranışı

Bence kırmadan konuşulmalı gelin söylemesi batar kv oğlu söylemeli anne bir haftasonumuz var lütfen haber etmeden gelme vs... gibi söylerse umarım kin tutmaz kv

Bence kırmadan konuşulmalı gelin söylemesi batar kv oğlu söylemeli anne bir haftasonumuz var lütfen haber etmeden gelme vs... gibi söylerse umarım kin tutmaz kv
Ben de hep bu beklentideyim ama esim annesine bunu soylemez acik acik. Ima ediyor ama anlamak kvnin isine gelmiyor. Ben gelme diyemem zaten. Oooof of.

Ben de hep bu beklentideyim ama esim annesine bunu soylemez acik acik. Ima ediyor ama anlamak kvnin isine gelmiyor. Ben gelme diyemem zaten. Oooof of.
Gelme denmez ama Kayınvaliden gelmeden Oğlu gitsin madem 1 kaç saat dursun gelsin gelmek isteyincede biz evde bu hafta başbaşa karımla kalmak istiyorum anne bak beni gördün dese en uygun çıkar yol bu bence denemeye değer..

Niye açık açık söylemiyorsunuz? Tatlı tatlı “Annecim ben burada yokken, eşim yalnızken 5 gün boyunca gelmiyorsun. Gel de anne yemeği yesin. X’le bir tek hafta sonları görüşebildiğimiz için hafta sonu yerine hafta içi gelmen daha mantıklı olur” deseniz, eşiniz tepki verir mi?

Son düzenleme:

Bazı hafta sonları siz geleceğinize, eşiniz sizin yanınıza gelse de rahat etseniz.

Simdi soyle birsey var. Bu bosanmaya kalktigi sira kv cocuklariyla babalarini birbirlerine resmen dusman etti. Cocuklari kvnin evine gitmiyorlar o yuzden. Yani her halukarda kv bize gelecek ama o da haftaici gelmiyor.

Verir. Esim ne kendi ailesine boyle birsey soyler ne de benim aileme. Esimle aram bozulur. Bu acik. Mutlu son olacaksa bozulsun ona da raziyim ama emin degilim. Insallah evime temelli donmeme birkac hafta kaldi. Ben esas o zaman neler olacak korkuyorum.

Simdi soyle birsey var. Bu bosanmaya kalktigi sira kv cocuklariyla babalarini birbirlerine resmen dusman etti. Cocuklari kvnin evine gitmiyorlar o yuzden. Yani her halukarda kv bize gelecek ama o da haftaici gelmiyor.
Neden gelmiyor bırazda baska çocuklarına gitsin 1 tek seninki oglu değıl ya biliyor haftada 1 karı koca hayatınız var yazık sizede günah çok sinir bozucu

Ben eşimle evli değilken sevgiliyken aradı eşimin annesi haftasonu.2 kere aradı , yok şuraya gidelim yok buraya gidelim bana kalmadan eşim cevap verdi ki benim eşim de anne babasından üniversite dışında ayrılmamış insan.Sonra yine dönüp işe başlayınca bile anne babasıyla yaşamış.Sonra eşim ne söyledi ne oldu bilmiyorum bir daha aranmadık.Ki bakın biz sevgiliydik evli bile değildik.

Eşinizin söylemesi lazım.Kadının size bilerek böyle yaptığını eşiniz nasıl göremiyor? Siz yokken aramayıp sormamasından da mı anlamıyor eşiniz? Valla çok sabırlısınız.Böyle bir hayatı kaldıramaz herkes.Çalış çalış kocanın yanına gel haftasonu için ona da kayınvalide salça olsun.

Neden gelmiyor bırazda baska çocuklarına gitsin 1 tek seninki oglu değıl ya biliyor haftada 1 karı koca hayatınız var yazık sizede günah çok sinir bozucu
Ben artik kasitli yaptigini dusunuyorum. Baslarda cok masum bakiyordum annesi degil mi rahatsiz olacak bisey yok diyordum kendime. Ama kv kocasinda bulamadigi ne varda oglunda ariyor. Esime benim gibi yaklasiyor. Ayni seyleri talep ediyor. Yeni ne yapmissam o da esimden istiyor. Isin komigi ben kendi paramla yapiyorum ama o maasi oldugu halde ogluna yaptiriyor. Bizim kazancimiz ailecek dillerinde. Hic istekleri bitmiyor. Eskiden icimden gelir herseyi yapar alirdim ama artik zerre kadar icimden gelmiyor. Soyle ornek veriyim. Kv yine yanimizda tansiyon aleti alcam demisti. Ben de ise yeni baslamistim. Sen alma anne ben alirim dedim. Iki hafta gecti aradan. Ben sehirdisina gidip geliyorum tabi. Gorumcem esime mesaj atti. Su marka guzel. Aysgullu alacakmis anneme. Bu markadan alsin diye. Ne kadar sinirlendigimi anlatamam.

Hanımlar da naif bence eşleri de.Bizde böyle durumlar olsa bana kalmadan eşim lafını söyler çat çat.Herkes çekinir ondan.Haksız yere de söylemez , yeri geldi mi de kimseyi affetmez.Biraz öyle olmak lazım aslında.Gençlik bir daha ele geçer mi ya , ben eşimle aynı evdeyim ben bile haftasonunu iple çekiyorum.Saçmalık yahu !!

O zaman çift terapistine gidin, orada konuşun. Eşiniz de hatalarını görsün. Yok, eşim asla gelmez derseniz, siz bireysel terapiye gidin. Psikolog size ne yapmanız gerektiği konusunda yol göstersin. Zaten hiçbir terapist size aynen böyle devam edin demez, orası kesin. Şimdi biz ne desek “onu yapamam, onu diyemem” diyeceksiniz, konu kilitlenecek. Bu önemli bir konu, bence bir uzmandan yardım alın.

Siz neden sürekli eşim annesine kıyamaz diyorsunuz? Annesine kıyamıyor size kıyabiliyorsa keyfi bilir.Ben bir süre sonra hafta sonu eve bile uğramazdım açıkçası.Kusura bakma annenle geçirilecek, hatta özel zamanları mahfetmesinden mütevellit sinir krizine gireceğim bir hafta sonu daha çekemeyeceğim.Baş başa geçirin derdim.

Bir de annesi eşinizi bebek gibi sevdikten sonra libidonuz düşmüyor mu? Benim anında sıfırlanırdı açıkçası.Ben de çok zorlu süreçlerden geçtim kv konusunda.Şimdi her şey düzeldi rayına girdi.Eşim de gayet sınır çizebiliyor bunu anladım.

Bir zaman hazırlan yemeğe çıkalım gelip alayım seni diye aradı, giyinip süslendim falan yemeğe gideceğiz diye.Sonra tam biz kırtasiyeden bir şey alıp yemeğe geçecekken annesi aradı.Daha ne olduğunu anlamadan kendimi annesinin evinde buldum.Canı sıkılıyormuş annesinin o yüzden bana söyleme gereği bile duymadan bizim yemek iptal olmuş annesine geçmişiz.O gün açıkçası burnundan getirdim.Anneme kıyamadım dedi.İyice zıvanadan çıktım.Çok kavga ettik üç yıl boyunca ama sonuç şimdi her şey olması gerektiği gibi.Mücadele vermezseniz bu işin altından kalkamazsınız.Bir yerden başlayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…