Ben haksız mıyım? Kötü kalpli miyim?

Taş olsa çatlardı valla. Helal olsun sabırlı hatunmuşsun

Bir kere aradığında evde değiliz diyin gelse de kapıyı açmayın dönsün tekrar çok gıcık oldum

Kayinvalide özellikle sizin ilginizi istiyor

Bu kayinvalideler varya .Allahın en azinda sizin eşiniz farkında bide benimki olsa .Benim kayinvalidemde biz oglumdan Almayız .hasta üstüne biz veriyoruz.diyor.ve sürekli bizi evinde istiyor.her hafta sonları.Benim esim görevlere gidiyor.zaten 22 günlük uzme geliyor.17 aylık evliyimbir turda eşimle o güzel günleri yasayayim ama yok illa oğlu oraya gidecek.yılbaşını bile ailecek gecirekmisler.okadarda değil demi.bizde aileyiz.veoglunun hep yanında olacakmış.asla onu birakmiyacakmis.elinden tutacakmis. Bide parka gotur 27 yaşındaki oğlunu..Allahim yarabbim

Allah annenize rahmetiyle muamele etsin..
Siz çok sabırlısınız Rabbim mükafatınızı cennetle versin inşaAllah..

Çok haklisiniz evli insanlara saygı duyulması lazım özel hayat var.yazılarınızda size hak verdim ama sadece insan çocuğunu istediği gibi öper sarılır buna karşı olan veya kıskanan eşlere hak vermiyorum.Ben çocuğumu kac yaşına gelirse gelsin operimde sarilirimda kimse karışamaz o benim parçam.ama dediğim gibi o artık evli önceliği yuvası karısı çocukları olması gerekiyor saygı duyulmali rahatsızlık verilmemeli.

Asla kiskanmiyorum ama o kadar abarti ki gozumun icine baka baka yapiyor. Rahatsiz edici. Amaci sevmek degil benim yanimda sevmek. Benim rahatsiz olmami saglamak. Tum hafta gelmeyip haftasonu ozleminden elini birakmiyorsa boynundan opmelere doyamiyorsa art niyet ariyorum artik.

Tüm hafta gormuyorsa ozlemesi normal belki sizin kaybinizdan dolayı hassasiniz.bilmiyorum ama anne ler evlatlarını öyle sever benim annemde öyle sever sizi uzmemisimdir umarım .

Tüm hafta gormuyorsa ozlemesi normal belki sizin kaybinizdan dolayı hassasiniz.bilmiyorum ama anne ler evlatlarını öyle sever benim annemde öyle sever sizi uzmemisimdir umarım .
Hayir anlatmak istedigim o degildi. Yani o kadar ozluyorsa eger esim hergun evde. Nicin sadece ben varken geliyor.

Bacim kaynana gelip kocani fazlaca öpmeye falan başlayınca hiç utanma git ortalarına otur. Aa yeter anne hafta içi gel git oğlunu, haftasonu kocam benim de. Artık annesinin sevme zamanı geçti birak az da ben seveyim de. Azicik yüzsüz olmak lazım böylelerine. Bu ne ya.
Benim kaynana da pazara çarşıya vs çıktığımızda kocamın koluna girerdi. Kayinpeder ve ben sap gibi kalırdık. En son gördüm kocamın diğer koluna anasına da dedim herkes kendi kocasının koluna girsin diye. Bir daha yapmadi.
Hiç kocana da bırakma al karşına kaynana ile açık açık konuş. Benim bir haftasonum var. Derdin ne hafta içi gelmiyormussun bile. Haftasonu biI rahat birak de. Madem ogluna asiri duskunsun neden evlendirdin diyip açıkça anlat derdini.

Evet abartıyorsunuz:) bu kadar abartılacak bir durum yok. Öncelikle kayın validenize böyle bakmaktan vazgeçin. Eşinden boşanmak istiyor, ama siz kendinize göre bunu sebepsiz görüyor sunuz, neden? Çünkü adamın bir zararı yok ki kvnize. Bu bir sebep mi? Sizde kadınsınız, sırf başımıza kalacak korkusuyla bir kadına böyle bakıyorsunuz. Ki kadın hala kocası nerede kalacak, bare evde kalsın o diye düşünüyor.

Evet bir hafta sonunuz olabilir ama ne olmuş? Ömür boyu bütün hafta sonları sizin.
Benimde oğlum var. Ne gecem var ne gündüzüm, ne hafta sonum. Yeri geliyor hasta, yeri geliyor anne sarılarak uyuyalım diyor. Muhtemelen 20-25 sene oğluma bakacağım Allah izin verirse. Gerçekten ileride sıra benim sorunlarıma gelince çocuğum böyle mi yapacak ya? Çok acı çok. Kahvaltı edeceğini söylememişti diyip surat mı asılacak? Bir peynir bir zeytin, ne olur ki?

Bilmiyorum. Bugünün yarını da var bunu biliyorum.

Kayınvalidenize "hafta sonu kocam benim" der misiniz gerçekten?

Benim kv butun haftasonlari geliyor. Ben sehirdisinda calismaya basladigimdan beri bu boyle. Haftaici oglunu birgun bile merak etmiyor. Bensiz on dk bile gorusmuyor.

Soyle ki. Kvnin grlmesini ben istemiyorum. Esimin boyle bir istegi yok. Annesine hicbirsey demiyor.
Benim eşim böyle yapsa haftadınu eve gitmem. Çok meraklıysa otursun annesiyle beyefendi. Aklı başına gelir belki. Gider tek başıma farklı bir şehri gezerim sinirlerimi zıplatacagıma.

Benim eşim böyle yapsa haftadınu eve gitmem. Çok meraklıysa otursun annesiyle beyefendi. Aklı başına gelir belki. Gider tek başıma farklı bir şehri gezerim sinirlerimi zıplatacagıma.
bu fikri cok tuttum konu sahibi. 1 hafta sonu da koçan gelsin çalıştığın ilçeye. Kaynanasiz 1 haftasonu güzel olur. Ama bu potansiyel ile senin kayinvalide oğlunun pesine takilir

bu fikri cok tuttum konu sahibi. 1 hafta sonu da koçan gelsin çalıştığın ilçeye. Kaynanasiz 1 haftasonu güzel olur. Ama bu potansiyel ile senin kayinvalide oğlunun pesine takilir
Esim de geliyor yanima. Kac kere kvde gelmek istedi de henuz olmadi niyeyse. Esim geldiginde de gunde kac kere arayip ne yapiyoruz rapor aliyor. Guya sohbet etmek icin ariyor. Ne yapti ne etti o gun. Nereye gitti marketten ne aldi anlatip esimden de anlatmasini istiyor.

Abartmıyorsun. Çok da haklisin ama ben üzüldüm kadına. Büyük ihtimal ise yaramaz bir adamla ömür geçirmek zorunda kalmış ve kalmaya devam ediyor. Tam kurtuldum derken oğlunun zoruyla tekrar başlamış işkence. Kendini düşün sevmediğin ise yaramaz bir adamla ömrünü geçirmek ister miydin. Resmen babaya bakmamak için yine kadın kafese konmuş.

Çünkü sen canım anneciğim gel sana ev alalım ama yine de bizimle yaşa demedin. Vay efendim sen misin demeyen diye senin evliliğine ediyor şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…