- 30 Ekim 2018
- 377
- 165
- 18
- 35
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Son iki haftadir sapitti iyice. Bi tiyatroya gidiyoruz onun huzurunu bile kacirdi. Simdi sirf kv gelmesin diye bilet almayacagim bir sure.Onu geçtim, adam müsait değiliz diyor tatlı dille, ama kaynana çatkapı geliyor, neymiş dayanamamış, neymiş özlemiş, miş miş de miş miş. Iyi tuvalete giderken ben de geleyim demiyor, beklerim yani.
Dustan ciktim geldim yanina. Onceki hafta da baya acik secik ustumde ne varsa actim kapiyi ama anlamiyor. Daha dogrusu umursamiyor. Hatta kendince ozel zamanlarimizi caldigi icin mutlu oluyor.Haftasonu sabah çatkapı gelirse seksi bi gecelikle karşıla, "aaa anne haber vermeden gelirsen böyle olur, karı kocayız biz" deyin. Daha da utanmazsa bilemiyorum :)
Ben sizi bi üyeye benzettim ,Konu kayinvalidem. Bilmeyenler icin kisa bir ozet gececegim ki kendimi anlatmam kolay olsun.
Kayinvalidemle ayni sehirde yasiyoruz. Arabayla 10 dk mesafede. Ben sehir disinda calisiyorum. Haftasonlari evime donuyorum. Haftaici calistigim sehirdeyim.
Kv bundan iki uc ay once bosanacagim diye tutturup esini sokaga atti. Cocuklarinin basina bela etti. Bize kp icin ev aldirmaya calisti. Bize yerlesmeye kalkti. Ben size geliyim babaniz eve donsun dedi. Hicbir istedigi olmayinca esim resti cekince baristi esiyle. Simdi ayni evde yasiyorlar. Adamin geliri yok. Ise yaramaz der ama o kadar. Yani zoru yok kvye. Ama surekli kv yakinir bize esinden. Benim kaderim boyle cocuklarim icin cekiyorum... bu arada cocuklar babalariyla dusman oldu ve gorusmuyorlar.
Bu aralar iyice uzerime gelen olayi anlatacagim. Bir haftasonum var esimle ama kv rahat vermiyor. Gecen hafta benim yola cikacagim gun kv aradi sabah 11 de. Geliyim size dedi. Esim musait degiliz dedi bahane uydurdu. Kahvaltiya oturduk evde sort tisort. Kapi caldi. Allah allah kim geldi ki diye baktik. Kv. Dayanamadim geldim diyor.
Bu hafta sadece bir gunumuz vardi evde. Kv esime mesaj atmis saat 9.30. Onceki gece yoldan geldim bu arada. Aynen su yaziyor mesajda. Kalktinizmi yatiyomusunuz. Mesaj esime iletilmeyince bana mesaj atmis. Kalktinizmi diye. Uyaninca aradi esim. Size gelcem evde misiniz dedi. Evdeyiz de cok musait degiliz hemen gelme iki saat sonra gel dedi. Niye musait degilsiniz dedi. Isimiz var anne iste dedi esim. Evi filan toparlicaz dedi. Aman ne olcak daginik olsun dedi. Kalktik kalhvalti yaptik. Bu arada ozel hayatimiz var kari kocayiz biz ama umrunda degil. Gece birliktelik oldugu icin dusa girdim ben. Bende sonra da esim girecekti. Kapi caldi. Gelmis. Ciktim dustan hazirlandim gittim salona. Esim kahvaltiyi toplamamis. Annem kahvalti yapmamis da dedi. Bize kahvaltiya gelecegini soylemedi. Tamam bastan hazirlayalim dedim. O gun yola cikacagimiz icin evde yiyecek dogru duzgun bisey de yok. Bu arada kv 3 yumurta yemis evde ama peynir tuzlu diye yemeden bize gelmis. Bu gereksiz bilgiyi de aldiktan sonra esimi markete gonderdim. Biseyler alip geldi. Kahvalti hazirladik annesine. Bu arada o salonda telefonda facebokta dolasiyordu.
Esime diyor ki oglum bi tiyatroya goturmedin beni. Biz tiyatroyu cok severiz esimle ama o gun konusu bile acilmadi. Anne biletleri aysgullu aliyor ben almiyorum dedi. Yanimda konusuyorlar ama katilmadim konusmaya. Kv bak ne diyor sana atiyor sucu dedi. Evet ben aliyorum ama bi haftasonumuz var. Gorusme zamanimiz kisitli zaten hem cok da bilet bulamiyorum dedim. Bisey demedi. Ya iki gunum var evde. Gittigimiz bi etkinlik var ona da cikinti olmaya calisiyor. Arada yemege cikarken filan aliriz onu da ama yetmiyor kadina. Her plana dahil olmak ve her haftasonu sabahimizin icine etmek istiyor.
Ben goz ameliyati oldum ozel hastanede ama ozel sigortam vardi. Olmasa da kime ne. Kendim kazaniyorum kendim harciyorum. Simdi gelmis gozumden memnun degilim oglum parali bi doktora ameliyat olcam diyor. Hep bi kiskanclik hep bi uste cikma hep bi kullanma oglunu. Para soz konusuysa bi ihtiyac varsa hep bize soyler.
Gecenlerde sen bi don de evine eliniz iyice rahatlar diyor. Ona ne bizim paramizdan kazancimizdan. Daima bir beklenti icinde.
Bu arada ogluna yani esime sarilip oturuyor koltukta. Ama bildiginiz sarilmak. Kollarini esimin beline dolayip oturuyor. Boynundan sapir supur opmeler.
Gidecek zaman dakikalarca sarildi opmelere doyamadi oglunu. Diyor ki anne duasi kabul ourmus cok kutsalmis. Anne bunu bilse her dk cocuguna dua edermis. Bu arada benim annem hayatta degil. Artik catlamak uzereydim esim gecirdi annesini de gitti. Bu annelik ogutleri beni benden aliyor. Belki ilk kez nefretle baktim yuzune. Kasti mi yapiyor bilmiyorum.
Dun esim de ben de yola ciktik farkli sehirlere is icin. Kv beni aradi ogluna ulasamamis. Inmemistir daha ucaktan yarim saate acar dedim. Birkac saat sonra kv beni aradi yine. Ucaktan inince aradim konustuk da tekrar aramadim rahatsiz etmeyim diye. Siz konusmussunuzdur nasilmis diyor.
Siz yorumlayin. Ben abartiyor muyum. Bazen dayanamiyorum gercekten. Ben abartiyor muyum. Abartmiyorsam eger bu kadin niye boyle.
Bana da öyle geldi.Kadin eşinizi kendi eşi yerine koyuyor. Kendi eşinden bekleyecek ilgiyi ve isteklerini esinize yönlendiriyor. İçten içe sizi kuma gibi görüyor. Onun icin eşiniz "işimiz var" dediğinde yinede pat diye geldi.. Cünkü cinselliğe önlemek maksat. Esiniz tamamen size yönelse kendisi kafasında yalnız kalacak. Bence anlattıklarıniz normal derecede seyler değil.
Çığlık atasım geldi. Bu ne yahu???
Konu kayinvalidem. Bilmeyenler icin kisa bir ozet gececegim ki kendimi anlatmam kolay olsun.
Kayinvalidemle ayni sehirde yasiyoruz. Arabayla 10 dk mesafede. Ben sehir disinda calisiyorum. Haftasonlari evime donuyorum. Haftaici calistigim sehirdeyim.
Kv bundan iki uc ay once bosanacagim diye tutturup esini sokaga atti. Cocuklarinin basina bela etti. Bize kp icin ev aldirmaya calisti. Bize yerlesmeye kalkti. Ben size geliyim babaniz eve donsun dedi. Hicbir istedigi olmayinca esim resti cekince baristi esiyle. Simdi ayni evde yasiyorlar. Adamin geliri yok. Ise yaramaz der ama o kadar. Yani zoru yok kvye. Ama surekli kv yakinir bize esinden. Benim kaderim boyle cocuklarim icin cekiyorum... bu arada cocuklar babalariyla dusman oldu ve gorusmuyorlar.
Bu aralar iyice uzerime gelen olayi anlatacagim. Bir haftasonum var esimle ama kv rahat vermiyor. Gecen hafta benim yola cikacagim gun kv aradi sabah 11 de. Geliyim size dedi. Esim musait degiliz dedi bahane uydurdu. Kahvaltiya oturduk evde sort tisort. Kapi caldi. Allah allah kim geldi ki diye baktik. Kv. Dayanamadim geldim diyor.
Bu hafta sadece bir gunumuz vardi evde. Kv esime mesaj atmis saat 9.30. Onceki gece yoldan geldim bu arada. Aynen su yaziyor mesajda. Kalktinizmi yatiyomusunuz. Mesaj esime iletilmeyince bana mesaj atmis. Kalktinizmi diye. Uyaninca aradi esim. Size gelcem evde misiniz dedi. Evdeyiz de cok musait degiliz hemen gelme iki saat sonra gel dedi. Niye musait degilsiniz dedi. Isimiz var anne iste dedi esim. Evi filan toparlicaz dedi. Aman ne olcak daginik olsun dedi. Kalktik kalhvalti yaptik. Bu arada ozel hayatimiz var kari kocayiz biz ama umrunda degil. Gece birliktelik oldugu icin dusa girdim ben. Bende sonra da esim girecekti. Kapi caldi. Gelmis. Ciktim dustan hazirlandim gittim salona. Esim kahvaltiyi toplamamis. Annem kahvalti yapmamis da dedi. Bize kahvaltiya gelecegini soylemedi. Tamam bastan hazirlayalim dedim. O gun yola cikacagimiz icin evde yiyecek dogru duzgun bisey de yok. Bu arada kv 3 yumurta yemis evde ama peynir tuzlu diye yemeden bize gelmis. Bu gereksiz bilgiyi de aldiktan sonra esimi markete gonderdim. Biseyler alip geldi. Kahvalti hazirladik annesine. Bu arada o salonda telefonda facebokta dolasiyordu.
Esime diyor ki oglum bi tiyatroya goturmedin beni. Biz tiyatroyu cok severiz esimle ama o gun konusu bile acilmadi. Anne biletleri aysgullu aliyor ben almiyorum dedi. Yanimda konusuyorlar ama katilmadim konusmaya. Kv bak ne diyor sana atiyor sucu dedi. Evet ben aliyorum ama bi haftasonumuz var. Gorusme zamanimiz kisitli zaten hem cok da bilet bulamiyorum dedim. Bisey demedi. Ya iki gunum var evde. Gittigimiz bi etkinlik var ona da cikinti olmaya calisiyor. Arada yemege cikarken filan aliriz onu da ama yetmiyor kadina. Her plana dahil olmak ve her haftasonu sabahimizin icine etmek istiyor.
Ben goz ameliyati oldum ozel hastanede ama ozel sigortam vardi. Olmasa da kime ne. Kendim kazaniyorum kendim harciyorum. Simdi gelmis gozumden memnun degilim oglum parali bi doktora ameliyat olcam diyor. Hep bi kiskanclik hep bi uste cikma hep bi kullanma oglunu. Para soz konusuysa bi ihtiyac varsa hep bize soyler.
Gecenlerde sen bi don de evine eliniz iyice rahatlar diyor. Ona ne bizim paramizdan kazancimizdan. Daima bir beklenti icinde.
Bu arada ogluna yani esime sarilip oturuyor koltukta. Ama bildiginiz sarilmak. Kollarini esimin beline dolayip oturuyor. Boynundan sapir supur opmeler.
Gidecek zaman dakikalarca sarildi opmelere doyamadi oglunu. Diyor ki anne duasi kabul ourmus cok kutsalmis. Anne bunu bilse her dk cocuguna dua edermis. Bu arada benim annem hayatta degil. Artik catlamak uzereydim esim gecirdi annesini de gitti. Bu annelik ogutleri beni benden aliyor. Belki ilk kez nefretle baktim yuzune. Kasti mi yapiyor bilmiyorum.
Dun esim de ben de yola ciktik farkli sehirlere is icin. Kv beni aradi ogluna ulasamamis. Inmemistir daha ucaktan yarim saate acar dedim. Birkac saat sonra kv beni aradi yine. Ucaktan inince aradim konustuk da tekrar aramadim rahatsiz etmeyim diye. Siz konusmussunuzdur nasilmis diyor.
Siz yorumlayin. Ben abartiyor muyum. Bazen dayanamiyorum gercekten. Ben abartiyor muyum. Abartmiyorsam eger bu kadin niye boyle.
Kesinlikle ben de bunu dusunuyorum. Ama esime bunu soyleyemem tabiki. Annesini cok seviyor. Anne sevgisiyle buyumemis. Dort yada bes yasina gelene kadar babannesi bakmis. Annesi sadece haftasonu alirmis esimi. Bu sebeple mi bilmiyorum ama cok duskun annesine. Asla annesinin niyeti kotu olamaz onun gozunde. Ne yapmam gerertigini bulamiyorum.Kadin eşinizi kendi eşi yerine koyuyor. Kendi eşinden bekleyecek ilgiyi ve isteklerini esinize yönlendiriyor. İçten içe sizi kuma gibi görüyor. Onun icin eşiniz "işimiz var" dediğinde yinede pat diye geldi.. Cünkü cinselliğe önlemek maksat. Esiniz tamamen size yönelse kendisi kafasında yalnız kalacak. Bence anlattıklarıniz normal derecede seyler değil.
Kesinlikle ben de bunu dusunuyorum. Ama esime bunu soyleyemem tabiki. Annesini cok seviyor. Anne sevgisiyle buyumemis. Dort yada bes yasina gelene kadar babannesi bakmis. Annesi sadece haftasonu alirmis esimi. Bu sebeple mi bilmiyorum ama cok duskun annesine. Asla annesinin niyeti kotu olamaz onun gozunde. Ne yapmam gerertigini bulamiyorum.
Mesela esimle basbasa yemege cikinca muhabbet ederiz herseyden konusabiliriz. Ama annesini davet edersek annesi anlatir dert dert dert sonra susariz. Yani gorusmek bana bazen iskence gibi geliyor. Evimize gelir oturur anlatir anlatir. Dert tasa. Baska bisey yok. Sonra bos bos otururuz. En son geldiginde bize dedi ki esimin teyze cocugu esimin kardesini lvyi cagirmis aksama oraya gideceklermis. Cocugunun dogumgunu varmis. Esim dedi ki bizi hic cagirmazlar zaten. Biz gideriz bayramda ama bir kere bile gelmezler dedi. Kv hemen savunmaya gecti. Kotu niyet yok. Sizin cocugunuz yok niye sizi cagirsinlar. Korudu da korudu. Esim dedi ki benden icin. Aysgulluyle tek kelime komusmuyorlar bu da mi kasti degil dedi. Benimle tek muhabbet etmiyorlar bu da mi kasti degil dedi. Hatta vakti zamaninda biz daha tanismadan once bu kuzen benim okudugum bolumle ilgili alayci seyler soylemis. Basaramaz yapamaz gibi. Esim hepsini anlatti annesine. Asla kabul etmedi. Amaaan bosver ben de gitmicem zaten dedi. Aksam gorumcem fotograf paylasmis. Hep birlikte dogumgunundeler. Esim cok fazla cekememezlik oldugunu soyluyor annesi tarafi akrabalarda. Kv zorla bayram ziyaretine gotururdu bizi. Artik asla gitmem.
Daha once de istemisti bizimle oyuna gelmek. Aynen dedim ki ben iki biket aliyim sen de esinle git. Yok ben onla gitmekten bisey anlamam sizinle gelmek istiyorum demisti. Bi sure unuttu. Yine aklina gelmis. Bu ara tek yapabildigimiz sey tiyatroya gitmekti bu arada. Ona takmis kafayi belliki. Amac oyun seyretmek degil. Amac bizim planimiza dahil olmak amac bizim huzurumuzu bozmak. Esim annesine hayir demez. Asla demez. O yuzden inan bilmiyorum nasil engel olacagimi. Laf mi etsem arada anlar mi kv. Esimle cozemem bu meseleyi biliyorum. Kv daha biz uyanmadan gunu planlayamadan dahil oluyor.Siz kendi özelinizi korumalisiniz. Esinize olayı olduğu gibi söyleseniz zaten tepki çeker. Ama özel alanınızı korumaya öğrenin. Bence böyle insanlar her evlilik için zehir. Ama eşinizle aranızı açmasına izin vermeyin çünkü amaç o. Haftasonlari cep telefonları ve kapının zilini kapatın. Esinizi yanınıza cekin. Bir kadın bunu yapabilir. Ama esinizin annesine o tiyatro konusunda "bu bizim karı koca olarak yaptığım birşey" de diyebilirsiniz. Illaha isterse "sana ve kpdere ama kart ayarlarim" derin
Soyle ki. Kvnin grlmesini ben istemiyorum. Esimin boyle bir istegi yok. Annesine hicbirsey demiyor.Evdeyiz neden diyorsunuz evde degiliz diyin hafta sonu baska sehire gidiyoruz diyin surekli bahane bulun gelmesini istemiyorsanız bu cok zor degilki. Kacamak yaptik baska bir yerdeyiz bas basayiz evde degiliz sinemadaydik teli acamadik vs va kapiya gelirsede acmayin oldu bitti illaki pes edicek. He olmadimi ben olsam acik acik esimle gecirecegim vakitlere dahil olmani istemiyorum de mecbur degilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?