ben gribim oğluma geçerse:(

txuxlay yxuxksel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
158
1
2 gündür grip beliritleri gösteriyorum maske kullaıyorum ama oğlum emerken maskeyi almak isityor, sürekeli ban temas halinde oğluma geçer diye korkuyorum.. tavsiyeleriniz var mı ?( oğlum 13 aylık )ben henüz ateşlenmedim boğaz ağrısı ve burun akıntısı var oğlum iyi görünüyo.

sütünden grip virüsü geçmez ama tabi çok yakın olmaman ve ellerini sürekli yıkaman lazım , inşallah bulaşmaz ama fazla yaklaşmamak dışında yapabileceğin birşey yok.. birde vitaminini ihmal etme oğlunun eğer bağışıklığı kuvvetliyse zaten dirençli olur virüse karşı..geçmiş olsun

öncelikle geçmiş olsun..benım bır arkadasım h1n1 grıbı geçirmiş..bebegı 4 aylık.anne sütü korumalı oldugu için oğluna gecmemiş.fakat emzirme dısında oğlunu hiç görmemiş.odasından dısarı cıkmamıs.cıkarsada maskeyle cıkmış..tabi evde annesi bakmış ona.grıp olunca evde biri şart..ıyı beslendım ve dınlendım demıişti..umarım çabuk atlatırsın.

sağolun kızlar.. maske kullanıyorum ama benden başka bebeğe bakacak kimse yok .inşallah anne sütüm korur. oğlum sürünerek yanıma geliyo kocaman bir gülümseme ile ..

Geçmiş olsun Tülay. Sandığımızdan daha dirençli bebişlerimiz. Ben de grip geçirdim babası da. Üstelik kızım neredeyse bana yapışık yaşıyor. O da hafif atlattı. Sadece biraz burun tıkanıklığı oldu. Merak etme bizim kadar ağır geçirmiyorlar. Ama bol c vitaminini, ıhlamuru, adaçayını ihmal etme. Ben kahvaltısını ıhlamur, adaçayı, mandalina, kuşburnu kaynaıtıp onun suyuyla hazırlıyorum. Kış başından bu yana Allah'a şükür çok büyük hastalık yaşamadık ve bu karışımın etkisi olduğunu düşünüyorum. Geçmiş olsun tekrar canım.

geçmiş olsun tülaycım sen maskeni çıkarma malesef yapabileceğimiz hiç bişy yok bundan başka onlar bizden daha dirençli daha güçlü tekrar geçmiş olur inşallah

juli kuşum mandalin suyunu nasıl ısıtıyon tatlış sıkıyon bildiğin cezveye mi koyuyon yoksa sıcak suyamı oturtuyon kasyi filan karışım çok güzel geldi açık açık yazarsan yaptığın karışımı doyması için ne ekliyon mesela onlarıda yazarsan süper olur bizde uygulayalım

kızlar sağolun .. 4. gün deyim oğlumda sadece burun tıkalığı var umarım bu kadarıyla kalır. ben kemik ve kas ağrısı ile boğuşuyorum .. desteklerini için sağolun

cnm cok gecmıs olsun.ınsallah oglun cok etkılenmez maskeyı bırakma tabı.bız de sıvasa ılk geldıgımızde hastalandı oglum kı ılk kez boyle hastalandı.oksururken sesı bıle cıkmıyodu artık.uzun surdu ıyılesmesı ama bende hergun ıhlamur adacayı ve bal donuslu olarak kaynatıp ıcırdım.o bogazını cok rahatlattı cnm tavsıye ederım.hatta sende sıksık ıc.esın felan ızın alsın bır kac gun sana baksın tabı ısı musaıtse.bakım sart.tek basına zor.

tülay geçmiş olsun inşallah geçmez bebişe

julicim c vitamini ısıya ve beklemeye dayanıksızdır, bana kalırsa ısıtma işini yapmadan sadece sularıyla hazırlasan daha besleyici olacaktır.

ben artık çok zorda kalmazsam karışım yapmıyorum, evet karışım kadar yemiyor ama artık bir yaşını geçtiği için tek tek yemeye alışması gerekiyor

X