Kendimden şüphe etmeye başladım artık.. ortaokuldan beri biraz kavgacı ve hırslı bir kişiliğim var. kim biir kaç kıza saldırdım böyle. lisede de arkadaşlarım sevgililerinden hep benim yüzümden ayrıldıklarını iddia ettiler. bana sen şeytansın diyen bile oldu.. evet ben bir çocuğu gerçekten seviyorsam ayırırım ama başkalarına neden yapayım. bir de okula yeni gelenlere bulaşma huyum vardı. bana ne kadar kötülük yapıldıysa aynılarını yapmak isterdim. şimdi olsa yine isterim açıkçası. ben çektim onlar da çeksin istiyordum. bunlar kötü biri mi olduğumu gösterir?
Kendimden şüphe etmeye başladım artık.. ortaokuldan beri biraz kavgacı ve hırslı bir kişiliğim var. kim biir kaç kıza saldırdım böyle. lisede de arkadaşlarım sevgililerinden hep benim yüzümden ayrıldıklarını iddia ettiler. bana sen şeytansın diyen bile oldu.. evet ben bir çocuğu gerçekten seviyorsam ayırırım ama başkalarına neden yapayım. bir de okula yeni gelenlere bulaşma huyum vardı. bana ne kadar kötülük yapıldıysa aynılarını yapmak isterdim. şimdi olsa yine isterim açıkçası. ben çektim onlar da çeksin istiyordum. bunlar kötü biri mi olduğumu gösterir?
bunlar bana yapıldı zaten.. ondan bende onlara yapıyordumBunlar Size Yapılsa Ne Hissederdiniz ?
Henüz cinayet işlenmemiş,iyi birisin korkma
valla daha ne olsun , gayet kötü birisin şüphe etmene hiç gerek yok yani
bunlar bana yapıldı zaten.. ondan bende onlara yapıyordum
neyin pesindesin ?
neyin pesindesin ?
hiç bişeyin peşinde değilim
Ne Hissettiniz ?
niye konu actin ben anlamadim,
yaptiklarindan pisman degilsin yine olsa yine yaparim diyorsun,
ne diye konu actin yani kötü birisi oldugunu kanitlamak icin mi
niye konu actin ben anlamadim,
yaptiklarindan pisman degilsin yine olsa yine yaparim diyorsun,
ne diye konu actin yani kötü birisi oldugunu kanitlamak icin mi
kötü hissettim tabi ki
Hayır..Ona kendisini 'iyi' hissettirmemiz için..
Demek ki biz 'kötüyüz' arkadaş
bana yapılanı başkasına yapmak istemem kötülük mü oluyor bunu öğrenmek istedim. yapan çok var da ondan.. yoksa neden kötü biri olup da burda kanıtlamaya çalışayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?