• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben gerçekten kötü biri miyim?

guilty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
19
0
36
İzmir
Kendimden şüphe etmeye başladım artık.. ortaokuldan beri biraz kavgacı ve hırslı bir kişiliğim var. kim biir kaç kıza saldırdım böyle. lisede de arkadaşlarım sevgililerinden hep benim yüzümden ayrıldıklarını iddia ettiler. bana sen şeytansın diyen bile oldu.. evet ben bir çocuğu gerçekten seviyorsam ayırırım ama başkalarına neden yapayım. bir de okula yeni gelenlere bulaşma huyum vardı. bana ne kadar kötülük yapıldıysa aynılarını yapmak isterdim. şimdi olsa yine isterim açıkçası. ben çektim onlar da çeksin istiyordum. bunlar kötü biri mi olduğumu gösterir?

Kendimden şüphe etmeye başladım artık.. ortaokuldan beri biraz kavgacı ve hırslı bir kişiliğim var. kim biir kaç kıza saldırdım böyle. lisede de arkadaşlarım sevgililerinden hep benim yüzümden ayrıldıklarını iddia ettiler. bana sen şeytansın diyen bile oldu.. evet ben bir çocuğu gerçekten seviyorsam ayırırım ama başkalarına neden yapayım. bir de okula yeni gelenlere bulaşma huyum vardı. bana ne kadar kötülük yapıldıysa aynılarını yapmak isterdim. şimdi olsa yine isterim açıkçası. ben çektim onlar da çeksin istiyordum. bunlar kötü biri mi olduğumu gösterir?

Bunlar Size Yapılsa Ne Hissederdiniz ?

valla daha ne olsun , gayet kötü birisin şüphe etmene hiç gerek yok yani :27:

neyin pesindesin ?:27:

niye konu actin ben anlamadim,
yaptiklarindan pisman degilsin yine olsa yine yaparim diyorsun,
ne diye konu actin yani kötü birisi oldugunu kanitlamak icin mi :27:

bana yapılanı başkasına yapmak istemem kötülük mü oluyor bunu öğrenmek istedim. yapan çok var da ondan.. yoksa neden kötü biri olup da burda kanıtlamaya çalışayım

böyle mutluysan iyi yada kötü olduğunu düşünme bence derim ben..

bana yapılanı başkasına yapmak istemem kötülük mü oluyor bunu öğrenmek istedim. yapan çok var da ondan.. yoksa neden kötü biri olup da burda kanıtlamaya çalışayım

sence baskasinin sana yaptiklarini baskasina yapman iyilik mi peki,
sana yaptiklarinda sen ne kadar kötü hissetmissinki acisini baskalarindan cikarmissin,
simdi onlarda zamaninda senin hissetiklerini hissetmislerdir,
evet kötülük oluyor...
baskalari yapiyor diye senindemi yapman lazim...:37:

Back