KatnissEverden Alaycı Kuş Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Haziran 2008 3.524 1.119 39 3 Şubat 2009 Konu Sahibi KatnissEverden #1 zengin dede illada 17 yasin daki kizi alacam diye tutturur.hic kimsede vazgeciremez.neyse dügün olur,eylence biter,ilk gecede dede ölür.olay mahkemeye intikal eder.hakim kiza sorar anlat bakalim kizim olay nasil oldu kiz baslar anlatmaya -dügün bitince odamiza cekildik,soyunup yataga girdik ,dede üzerime ciki ve birden titremeye basladi ben geliyor sandim megersem gidiyormus )))):: :roflol:
zengin dede illada 17 yasin daki kizi alacam diye tutturur.hic kimsede vazgeciremez.neyse dügün olur,eylence biter,ilk gecede dede ölür.olay mahkemeye intikal eder.hakim kiza sorar anlat bakalim kizim olay nasil oldu kiz baslar anlatmaya -dügün bitince odamiza cekildik,soyunup yataga girdik ,dede üzerime ciki ve birden titremeye basladi ben geliyor sandim megersem gidiyormus )))):: :roflol:
petunya.... Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2009 53 1 14 Şubat 2009 Konu Sahibi KatnissEverden #2 güzel emeğine sağlık
divinity ♥vildan&pelin♥ Kayıtlı Üye 29 Ekim 2008 13.077 5.614 45 21 Şubat 2009 Konu Sahibi KatnissEverden #3 :jeyyar:sırnaşık şey zavallı
italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 20 Nisan 2009 Konu Sahibi KatnissEverden #4 ceren2006 .!.: zengin dede illada 17 yasin daki kizi alacam diye tutturur.hic kimsede vazgeciremez.neyse dügün olur,eylence biter,ilk gecede dede ölür.olay mahkemeye intikal eder.hakim kiza sorar anlat bakalim kizim olay nasil oldu kiz baslar anlatmaya -dügün bitince odamiza cekildik,soyunup yataga girdik ,dede üzerime ciki ve birden titremeye basladi ben geliyor sandim megersem gidiyormus )))):: :roflol: Genişletmek için tıkla...
ceren2006 .!.: zengin dede illada 17 yasin daki kizi alacam diye tutturur.hic kimsede vazgeciremez.neyse dügün olur,eylence biter,ilk gecede dede ölür.olay mahkemeye intikal eder.hakim kiza sorar anlat bakalim kizim olay nasil oldu kiz baslar anlatmaya -dügün bitince odamiza cekildik,soyunup yataga girdik ,dede üzerime ciki ve birden titremeye basladi ben geliyor sandim megersem gidiyormus )))):: :roflol: Genişletmek için tıkla...