BEN GELDİMMM, SİZE TERTEMİZ ÜRÜNLER SUNUYORUM,

Beyaz yumuşak dedigin kazakmi cnm? Guzlmiss:)) elinde canta fln varmi canm

hayırlı satışlar canım :)

KIZLAR ÜRÜNLERİM TERTEMİZ OLUP SAYILI GİYİLMİŞTİR..... FİYATTA ANLAŞIRIZ... SİZ YETERKİ BEĞENİN......

Slm hayırlı uğurlu bol bereketli olsun.
Öncelikle ayak numaram iz tutmuyor ama yinede beyaz ev botu varya işte o benim olmaliiiiiiiiiiiiiii. Benim olabilirmi :KK70:
çanta falan eklicekmisin eğer yeni ekliyeceklerin arasında begendiklerim olursa bu ev botuyla birlikte alırım :KK66:
Tek ürüne kargo malum... anladın sen :KK66:

Slm hayırlı uğurlu bol bereketli olsun.
Öncelikle ayak numaram iz tutmuyor ama yinede beyaz ev botu varya işte o benim olmaliiiiiiiiiiiiiii. Benim olabilirmi :KK70:
çanta falan eklicekmisin eğer yeni ekliyeceklerin arasında begendiklerim olursa bu ev botuyla birlikte alırım :KK66:
Tek ürüne kargo malum... anladın sen :KK66:
Tşkler canım.... çantalar ekleyecegim birazdan takip et beni

IMG_20150305_192759.jpg

TERTEMIZ ÇOK ŞIK ÇANTA... HIÇ BIR DEFOSU YOKTUR.... YEPYENIDIR....15 TL

IMG_20150305_193812.jpg
IMG_20150305_193812.jpg

Hiç bir defosu yoktur....ürünlerimin hepsi tertemizdir sattığım her ürünün arkasındayım....

bunu takas yapar mısın?
canım bu çantayı çok uyguna veriyorum, zamanında 60 TL ye almıştım, sayılı kullandım, kesinlikle defosu yoktur, malına göre fiyatını çok uyguna veriyorum... alan pişman olmaz kesinlikle.. fiyat zaten uygun olduğundan takas düşünmüyorum.......

canım bu çantayı çok uyguna veriyorum, zamanında 60 TL ye almıştım, sayılı kullandım, kesinlikle defosu yoktur, malına göre fiyatını çok uyguna veriyorum... alan pişman olmaz kesinlikle.. fiyat zaten uygun olduğundan takas düşünmüyorum.......
tmm cnm. takas düşünürsen dön bana lütfen :)

X