- 28 Kasım 2014
- 3.369
- 497
- 41
eveeeet ama nakit sıkıntım var of yahu...Denizcim bunlar tam senin ayaklarına göre. ... yumuşacık. ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eveeeet ama nakit sıkıntım var of yahu...Denizcim bunlar tam senin ayaklarına göre. ... yumuşacık. ....
Beyaz yumuşak dedigin kazakmi cnm? Guzlmiss:)) elinde canta fln varmi canm
hayırlı satışlar canım :)
Tşkler canım.... çantalar ekleyecegim birazdan takip et beniSlm hayırlı uğurlu bol bereketli olsun.
Öncelikle ayak numaram iz tutmuyor ama yinede beyaz ev botu varya işte o benim olmaliiiiiiiiiiiiiii. Benim olabilirmi
çanta falan eklicekmisin eğer yeni ekliyeceklerin arasında begendiklerim olursa bu ev botuyla birlikte alırım
Tek ürüne kargo malum... anladın sen
Baskaaa yokmu büyük yumuşak tarz da
bunu takas yapar mısın?
canım bu çantayı çok uyguna veriyorum, zamanında 60 TL ye almıştım, sayılı kullandım, kesinlikle defosu yoktur, malına göre fiyatını çok uyguna veriyorum... alan pişman olmaz kesinlikle.. fiyat zaten uygun olduğundan takas düşünmüyorum.......bunu takas yapar mısın?
tmm cnm. takas düşünürsen dön bana lütfen :)canım bu çantayı çok uyguna veriyorum, zamanında 60 TL ye almıştım, sayılı kullandım, kesinlikle defosu yoktur, malına göre fiyatını çok uyguna veriyorum... alan pişman olmaz kesinlikle.. fiyat zaten uygun olduğundan takas düşünmüyorum.......