BEN GELDİMMM, SİZE TERTEMİZ ÜRÜNLER SUNUYORUM,

IMG_20150301_152831.jpg

40-42 bedene uyumludur

Canim tek tek alıcılar ile ilgilenmek hoşuma gidiyor.. buraya yazsam da olur ancak ben böylesine tercih ediyorum . Hem bu şekilde kimin neyi sorduğunu daha iyi takip ediyorum... size de yardımcı olayım...

Ancak alıcı açısından bakarsanız kime ne fiyat verdiğiniz belli olmadığı için soru işareti oluşuyor. Bir de beğendiğimiz ürünleri fiyatları ile değerlendiriyoruz , kafamızdaki rakamların çok üstündeyse sormuyoruz bile. Ben burada ne ürünler beğendim fiyatlarının yanından bile geçemediğim. İyi satışlar :)

Ancak alıcı açısından bakarsanız kime ne fiyat verdiğiniz belli olmadığı için soru işareti oluşuyor. Bir de beğendiğimiz ürünleri fiyatları ile değerlendiriyoruz , kafamızdaki rakamların çok üstündeyse sormuyoruz bile. Ben burada ne ürünler beğendim fiyatlarının yanından bile geçemediğim. İyi satışlar :)

Valla canım ürünün fiyatı herkese aynı... Sonuçta burada kimse kimseyi tanımıyor... bu nefenle adamına göre fiyat belirtmek durumu olmasi mümkün degil.. benim tercihim bu.... iyi aksamlar

Haklısıniz herşeyin açık ve net olması müşteri açısından güven demek oluyor yani en azından benim için öyle... Begendiklerim var ama fiyat sorsam bile içimde bir acaba kalıyor doğal olarak...

40 beden turkuaz renkli ceket 20 TL
40 beden çok şık bluz olan ayırtıldı.. fiyatı 15 TL
38 beden apollo marka deri ceket 50 TL dir, gerçek deridir, emitasyon deriler ile karşılaştırılmasın
40 beden purda rengi gömlek hiç giyilmemiş olup sıfır ayarındadır 20 TL

X