- Konu Sahibi aybige_hatun
-
vakumlu tavsiye etmiyorm.biz kışlıklarımızı kaldırmıştık,bir de açtıkki orda olmalıydın. çok sinir bozucu derecede kırıştırmıştı. kabanları hep kuru temizlemeye verdik ütü için. karar senin.
cnm merhaba aramıza hosgeldin eğer sulu alacaksan elektrik süpürgeni haznesi çok kirleniyor aklında bulunsun bende kullanıyorum işim bittikten sonra yarım saatim onu temizlemekle geçiyor yani işim bitti kenara koyayım dursun diyemiyorsun pis suyu tuvalete olduğu gibi dökemiyorum içindeki saçları alıp çöpe atmak lazım yoksa tıkanma yapma ihtimali var filitrelerinin mutlaka yıkanması lazım yani anlayacağın biraz uğraştırıcı bunları dikkate alarak al derim makineyi ama biraz da pahalı geldi bana
seh123 inş forumu kullanmayı öğrenirsem topikte açarım:)
link vermek yasakmı? resim ekleyemedim
Arçelik S 7620 Elektrikli Süpürge-Elektrikli Süpürgeler-ARÇELİK-Arçelik Bayisi ve Arçelik Beyaz Eşyaları Online Satışı Tüm Arçelik Ürünleri Burada
bizim evde kullandıgımız bu. ben hisarı görmeden önce bunu alcam diyordum.
hisardan sonra en azından hisarla hemen hemen aynı özellikleri olan bir makina layım diyorum
valla bilemiyorum herkesin farklı oluyo sanırım ben kendi memnunluğumu anlattım yani o derece kıvrıştırsa çeyizi koymazdık onlarla uğraşmak olum olurdu heralde benım dedıgım supurgede buna benzıyo. arkadaşlar doğru söylüyo sulunun o dezavantajı var ama onun haricinde on numara çekiyo biz öyle süpürgeler kullandıkki tozu bile çekmiyodu 400 500 verip hepsi hüsran oldu.torbalılara güvenemiyodum hiç kötü sonuçlar aldık diye ama boschnkiler elimi bile çekiyodu valla :d ama bu arçelikde iyiye benziyo eğer bu süpürgeden memnunsan al derim yani çünkü kendi kullandığın yakından tanıdığın her zaman en iyisidir herkesin iyisi bir olmuyo çünkü öyle süpürgeye de çok paralar verme ben normalde her eşyanın görselliğinede önem veriyodum ama süpürgede önem verilmiyomuş bunu öğrendim fiyatıda uygun bence.:) biraz zor bu site öğrenirsin ya bende alışamadım hala ama deneye deneye öğreniyoruz işte tamamlayayım bende koyucam çeyizlerimi :)
tşk ederim bunları biliyordum. ilerde çalışan bir bayan olucak sanırım. öyle olursa zor olur benim için.
30dk temizliği ayırmak için çok fazla:S
ihlasın pahalı dımı. pahalı deil aslında çok fazla pahalı..
arçelik uygun ama dımı?
ihlasın klima özelliğide varmış. baknayı açıyorsun bir işlem yapmadan içerdeki tozları içine çekiyor falan
canım hisarın elektrik süpürgesini görmedim ama iyi çekiyor diyorsan ki annen bu konuda eminim deneyim sahibidir al dediyse iyidir diye düşünüyorum evet pahalı bayağı ama kaç yıl garantisi var ona da bak elektrik süpürgesi de önemli mesela biz arçelik kulanıyoruz çekim gücü iyi ama hortumu plastik olduğu için hooop kıvrılıyor hadi onu düzelt tekrar çalıştır tekrar kıvrılsın tekrar düzelt... yani modelden modele değişir onuda bilemem. bi de arnica bora suluyu arkadaşım kullanıyo memnunum diyor ama başkaları da da sulu çok sinir her seferinde suyu boşaltmak eziyet diyo
yani cnm baya bi pahalı onu alacağına çeyiz seti alırsın kendineevet arçelik baya bi ucuzmuş
ben kesintikle özellikle çalışan bayanlara sulu süpürge tavsiye etmiyorum. benim alerjim kardeşimin alerjik astımı oldugu için arnicalar ilk çıktıgında bir heves eve hemen aldık. evt mükemmel çekiyor toz yok çok rahatız ama gel görki süpürgenin içini temizlemek evi süpürmekten daha çok vakit alıyor. eger çok iyi temizlemediyseniz diger süpürüşte koku yapıyor. sürekli evde süpürgeyi kim temizleyecek sorunu vardı. tüm evi temizleyelim ama süpürge temizlemeyelim diyorduk. kaç yıl oldu alalı halada çok iyi çalışır. ancak sonunda dayanamayı arçeligin toz torbasız S7424 süpürgesini aldık gayet güzel çok memnunuz
S 7424 (Kırmızı) Süpürgeler - Arçelik - Torbasız Süpürge - Süpürgeler
temizlemeside kolay. ayda yada iki ayda bir iç filtreyi temizlemek ugraştırıcı o kadar. kesinlikle tavsiye ederim. çeyizimede bu süpürgeyi alıcam...
ben kesintikle özellikle çalışan bayanlara sulu süpürge tavsiye etmiyorum. benim alerjim kardeşimin alerjik astımı oldugu için arnicalar ilk çıktıgında bir heves eve hemen aldık. evt mükemmel çekiyor toz yok çok rahatız ama gel görki süpürgenin içini temizlemek evi süpürmekten daha çok vakit alıyor. eger çok iyi temizlemediyseniz diger süpürüşte koku yapıyor. sürekli evde süpürgeyi kim temizleyecek sorunu vardı. tüm evi temizleyelim ama süpürge temizlemeyelim diyorduk. kaç yıl oldu alalı halada çok iyi çalışır. ancak sonunda dayanamayı arçeligin toz torbasız S7424 süpürgesini aldık gayet güzel çok memnunuz
S 7424 (Kırmızı) Süpürgeler - Arçelik - Torbasız Süpürge - Süpürgeler
temizlemeside kolay. ayda yada iki ayda bir iç filtreyi temizlemek ugraştırıcı o kadar. kesinlikle tavsiye ederim. çeyizimede bu süpürgeyi alıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?