- Konu Sahibi aybige_hatun
selam
ben dün üye oldum.. kampanyalar bölümünü öncedende takip ediyordum.
yardımlaşmalar falan çok güzel. ne güzel kimse bencil değil. herkes birbirine yardım etme peşinde.
bende aranıza katıldım benide aranıza alın:)
iki soru ile başlıyorum:)
1) vakumlu poşetlere yazlık kışlık elbiseleri ayırırken kullansak olurmu? sonra kıyafetler 2 3 ay sonra çok buruş buruş olmazmı?
çeyizlik battaniylerde mahvolur dımı?
2) dün hisar auca ydi galiba. bize tanıtmaya geldiler. ürün mükemmel bir süpürge.. ama 2. 000 TL
annemde çok ısrar etti al diye. bende aldım. ama iade edicem. insanlar 2.000 kendi bütün çeyizlerini düzüyorlar. ben alsam haksızlık olur. benim durumu olmayanları düşünmek lazım.
bana bu özellikte tavsiye ediceğiniz elektirik süpürgesi varmı?
ben dün üye oldum.. kampanyalar bölümünü öncedende takip ediyordum.
yardımlaşmalar falan çok güzel. ne güzel kimse bencil değil. herkes birbirine yardım etme peşinde.
bende aranıza katıldım benide aranıza alın:)
iki soru ile başlıyorum:)
1) vakumlu poşetlere yazlık kışlık elbiseleri ayırırken kullansak olurmu? sonra kıyafetler 2 3 ay sonra çok buruş buruş olmazmı?
çeyizlik battaniylerde mahvolur dımı?
2) dün hisar auca ydi galiba. bize tanıtmaya geldiler. ürün mükemmel bir süpürge.. ama 2. 000 TL
annemde çok ısrar etti al diye. bende aldım. ama iade edicem. insanlar 2.000 kendi bütün çeyizlerini düzüyorlar. ben alsam haksızlık olur. benim durumu olmayanları düşünmek lazım.
bana bu özellikte tavsiye ediceğiniz elektirik süpürgesi varmı?