Hanimlar merhaba
aranızda yeniyim uzatmadan size bir konu danışmak istedim ben 3yillik evliyim bir bebeğim var evlenince ailemden uzak bir memlekete yerleştik esim.memur ailesi de burda babası yok ailesine baba gibi herşeyi eşim yapıyor maddi değil cogu manevi ki tabiki yapacak sorunum o değil bayramda bebeğimle ailemin yanına gittim eşim gece calisiyordu kayınvalideme kızları torunlar eşleri filan gelmiş evi kalabalık mis gece enisteler erkek torunlar benim.evde kalmis eşim anahtari vermiş sabah gitmisler eve gelince anladım biseyler eşimi aradım gayet normal ne var bunda dedi dedim bı haber verseydin bari neyse bayağı tartıştık bende birazda titizlik hastalığı var k.validemi o sinirle arayıp anne dedim özelim olur camasirim olur yatak yorgan nerde sen needen biliyorsun bı arayıp sorsaydin dedim evini yemediler dedi ben önden gelip yatağı yorganı serdim yatirdim gittim dedi ev kalabalıktı komsudami yatirdaydim oğlumun evi dedi bende yenmesi içilmesi değil derdim anne bı haber verseydin iz bari dedim öyle kapattık hala sinirliyim abarttimmi siz olsanız ne derdiniz merak ediyorum