Ben fasfakirim beni bir influencer yapsanız olur mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tiktokta ç*llikçiler b*llükçüler gırla tc dayılarına hitap edin ünlü olursunuz. Şaka biryana diğer infular ne yapıyorsa onları takip et süzgecinden geçir kendine uygun olanı uygula. onun dışında rica minnet takipçi olamam valla

Meraktan hesabınıza baktım Ay kusura bakmayın ama hiç influence edecek bir içeriğiniz yok. Amaçsız boş reels videoları çekmişsiniz. Bence buradaki arkadaşların tavsiyelerine uyun. Bu arada benimki de r… neyse boşverin.

Spor eğitmeniyim ben de; 2000 küsür takipçim var ve evet influencer olmak ben de istiyorum ek gelir olsun diye. Ama insanların ilgisini çekecek şeyler paylaşmaya çalışıyorum; sadece aletler ile değil örneğin küçük top kullanarak yapılabilecek pratik egzersizler paylaşıyorum vs. İlgi alanına yönelik düzenli içerik üretirsen takipçin artar ama çok kolay bir şey değil her gün uğraşman ve gerçekten kaliteli içerik üretmen, kaliteli çekimler yapman gerekiyor.

Ya bir hafta ugrastim benim kedinin bile 3bin takipcisi var hala da cikmamislar takipten simdi baktim ben bile unutmustum hesabi. Abuk da olsa bisey bu ve ondan yürü. Ne yapsam diye on fikirle dolanma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…