Ben fasfakirim beni bir influencer yapsanız olur mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vasıfsızsanız iki dans edin, zayıflama çayı tanıtın. Bir şekilde oltaya atlayacak balıklar vardır. Ama dikkat edin böyle vasıfsızlar ünlü olunca kara para aklıyor, vergi kaçırıyor, uyuşturucuya düşüyor, kocalarıyla aldatma hikayelerini filan paylaşıyorlar. Dün bi tanesi de polisi vurmuş.

Göz attım sayfana ama ilgi çekici değil boş boş video çekmişsin değiştirmen lazım.
Bir konudan ilerle , yemek olur düzen olur mekan yer gezme olur bir de keşfeti izle akımlardan yararlan
Bu ülkede fenomen olmak çok kolay tek videodan patlayan kişiler var aminnnn diyen kız gibi düşün

Yeşilçam filmlerindeki ünlü yapma sahneleri geldi aklıma tövbe Estağfirullah

Kolay ünlü olmak için sirk maymunluğu yapmanız gerekiyor.

Saçma sapan videolar çekebilirsiniz bu konuda ciddiyim.

Ben işsizlikten kafayı yedim galiba beni bir ünlü eder misiniz insta iremcebiryer tenks
baktım sayfana da olmaz öyle :) ben geçen sene oluyordum 7000 takipçiye ulaştım sayfamı şikayet ettiler kapandı. muslera filan bakıyordu hikayelerime o kıvama gelmek de kolay değil zaten

Bu iceriklerle ünlüyü gec, bi yerden tanıdığım olsan takibi bırakırım :) üzülmekle vakit kaybetme bu lafıma, bi yola karar verip ilerle her gun paylaşım yapman saat basi story atman lazim bu bi iş. Bence kitap tanitimi yapabilirsin ses tonun huzur verio insana. Yerli yabanci kaynaklardan araklarsin translate le cevirirsin falan okumasan bile. Oturdugun yerden yapilacak en guzel sey. Vanda dışarı ciksan ne cekcen göl kale inci kefali bitti. O yuzden daha ic dunyaya yönelik tek bir alanda ilerle. Film yorumu da olabilir. Kesitler koyarsin.

kız içerik de üretmeyi becerememişsin? seni neden takip etmeliyiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…