• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben evliliği çiçek böcek güneş bulut mu sanmışım?

Sizle ilgili değişmiş ve sıkkınmış? Böyle bir durumda eşiniz için endişelenmeniz ve üzülmeniz gerekir bence. Onun mutsuzluğu sizi mutsuz ediyor diye üzülmek yerine onu mutlu etmeye çalışın. Bir sıkıntısı olabilir, kendi bile farkında olmayabilir ki erkekler öyle oluyor genelde. Ve genelde sorunlarını konuşmadan içe kapanıp bir süre depresif takılarak aşarlar. Bu da eşinizin tarzı ve mutlu edemeseniz de öyle kabul etmelisiniz. Evlilikte her şey istediğiniz gibi olmayacak ama bilmeniz gerek ki zaten olmamalı, o siz değil ve sizin tepkilerinizi vermesi, sizin istediğiniz gibi davranması da mümkün değil. Bunu iyi bir şey olarak görüp olduğu gibi kabul edip severseniz eşinizi, sorunların büyük çoğunluğu kendiliğinden kaybolur bence
Dışarda diğer insanlara karşı iyi benim yanımda böyle sorun benimle ama söyleyemiyor gibi geliyor. Şunu da düşünmek lazım nereye kadar mutlu etmek için çabalamam gerekecek ve ya ben mutlu muyum bu evlilikte? Ben bu insanın neşeli olduğu şikayet değil şükür ettiği zamanları da bilirim. O yüzden böyle kabul edemiyorum ben onu öyle sevdim böyle değil. Hoş bence kendince terbiye etmeye çalışıyor beni istekleri yerine gelsin diye bu yorumunuza katılamayacağım. Ama cevabınız zahmetiniz için teşekkür ederim.

Bazı insanlar isteklerini kırılganlıklarını söyleyemez içine döner, istemeden bişeye mi kırıldı acaba ifade edemiyor? Eğer öyle değilse de kafasını karıştıran bişiler olabilir biraz başka şeylerleilgikenseniz kaçan kovalanıra döner belki olay:)
Olabilir yapı olarakta çok alıngandır kendince davranışlarımı farklı yorumlamış olabilir. Ne kadar alıngan olduğunu kendisi de bilir. O huyundan da çok şikayetçidir. Bu huyunu yenmek içinde bir şey yapmaz ama

Back