• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben+Eltim=kaynana,gorumceler

Yalandandolandan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
11
7
1
31
Merb . Kızlar ben kaynanamla altli ustlu oturuyorum kaynanamla birlikte ise eltim oturuyor . Kaynanam çok ayrimcilik yapıyor benim evim ayrı diye bana istedikleri gibi davranıyorlar ama eltime gelince yüzüne gülüyorlar ama arkalarında konuşuyorlar benle ilgilise eltime.sonra hiç birşey olmamış gibi kenara çekilip bizi birbirimize dusuruyorlar. Eltim ilk baslarda onlara inanıyordu ama simdi oda herşey e şahit oluyor . Kaynanam yüzümüze geldimmi iyi geçinin siz bacisiniz diyor sonrada bakışları ile kendini belli ediyor .eltim yanima indiğinde hemen fesatlik yapıp bunlar bizi istemiyor modlarina giriyorlar .kaynimi ariyip karın aşağı iniyor sonra ikisi bir kuduruyor diye kulak misafiri olmuş eltim. Yüzüne anne neden böyle birşey söylüyorsun dediğimizde yokkizim valla demedim deyip inkar ediyor yalan yere yeminler ediyor sonrada hatirlatigimzda ihtiraf edip ağzından kaçırıyor. Kayınpederim ise her şeye karışıyor özellikle benle cok uğraşıyor istediği cümleleri kırıcı uzucu vs. Herşeyi rahatça söyleyebiliyor . Anne ye dönüp kiriliyorum neden böyle diyor bana diye kızım sana saka yapıyordur diyor ben mesafemi korudukca kendilerini ortaya sergiliyorlAr . Evde olan herşeyi benim eşime anlatıyor . Olayı farklı yansıtıyor olmadik şeyler üzerine yeminler ediliyor. 6 tane gorumcemiz var biri sussa diğeri başlıyor . Geliyorlar yiyip içip gidiyorlar yok oram ağrıyor yi buram ağrıyor diye hepsi kenara çekiliyor eltimle bana kalıyor herşey. Sonrada annesinide alıp yatak odasına geçip dedikodumuzu yApıyorlar yanimzda ise kulaktan kulağa konuşmalar. Bu insanlar hepsi evli bArkli çocuklu siz düşünün artık eltim 20 bense 22 . Artık dayanamıyorum eltim birlik oturuyor die ona benden farklı davranıyorlar buda zoruma gidiyor kiskanmak gibi düşünmenizi istemem ayrımcılık bence. Benimarkamdan olmadik cümleleri edilmicek hakaretleri duyuyorum oysaki yuzume farklı arkamdan farklı hesabı. Şimdi eltim evini ayirali 2 gun oldu hiç biri ne aradı ne de hal hatirr sordu bayramda bile konuşmadılar eltimin yaninda iyi kotu yine esimle ben varim oysa eltim şimdi anladı nedenona öyle davrandıklarını iş işten geçti önemli olan şimdi bundan sonrası kaynanam kızları ile birlik oluyor geldiklerinde gittiklerinde ise gelinlerinin olduğunun farkına varıyor . Aslında anlatilcak coksey var yavaş yavaş kızlar

Canim benim gidiş yok benden yana kaynanam gel niye geliyorsun yukarı niye çıkmıyorsun diye cümleler kuruyor kocamada dönüp annesine gidiyor yok samimi oluyor falan filan cümleler kuruyor gorumcelerimi geldiğinde ise zaten gitmiyorum cok nadir giderim içlerinde olan eltim bana geldimmi ben iyi eltime geldimi mi eltim iyi oluyor bana eltimle ilgi li farkli ona benle ilgili farkli anlatiyor kaynanam sagolsun yani kaynanabaskısından kurtulsan koca baskısına yakalaniyorsun

Canim benim gidiş yok benden yana kaynanam gel niye geliyorsun yukarı niye çıkmıyorsun diye cümleler kuruyor kocamada dönüp annesine gidiyor yok samimi oluyor falan filan cümleler kuruyor gorumcelerimi geldiğinde ise zaten gitmiyorum cok nadir giderim içlerinde olan eltim bana geldimmi ben iyi eltime geldimi mi eltim iyi oluyor bana eltimle ilgi li farkli ona benle ilgili farkli anlatiyor kaynanam sagolsun yani kaynanabaskısından kurtulsan koca baskısına yakalaniyorsun
Konuşsun dursun kendi hayatınıza bakın.
İşim var deyin gitmeyin, çok mu lazım?

Oda ortada kaldı . Anneleri 2 gözyaşı duygu sömürüsü ile onlara kendini inandiriyor yaşlılar diyor eslerimiz bize laf söylüyorlar sonrada siz birbirinizi dolduruyorsunuz diyor eşler

Bu nasıl denklem böyle?
6 görümce, kp, kv, elti....
aile yapınız sıkıntılı. eltiniz de siz de gidin kendi evlerinizi kurun... başka türlü çözüm yok...

Ne yapman gerektigini soylim kardesim. Bende altli ustlu oturuyorum. Ilk baslarda cok gidip geldim. Bakti her biri laf soyluyo tabiri caizze kocalik yapiyo. Gitmiyorum fazla. Esimle cikiyorum binde bir. Sende oyle yap. Eltinle iyi ol fesat degilse benim eltimde onlarin yaninda oturuyor. Ama biz kardes gibiyiz hic onlarin dedigiyle birbirimizi kirmadik. Birsey olsa dogrumu soylenen diye birbirimize sorariz. Onlarin agziyla hic tartismayiz onlarda catlar

Tamam tavsiyen için teşekkür ederim bende bu düşünceden yanayım. Eltimle biz çok problem yaşadık cok birbirimize dusurduler ama yinede birbirimize inan cimiz değişmedi kırgınlıklar küskünler oldu tabiki .

Aslında gorumcemin 2 si benim eski komsumlardi beni cok severlerdi kardeşi ile aramız yapmaya vesile oldular gelelim oki biz tanışma söz nisan isteme vs durumlarda verilen vaatler söylenen sozler yapılacaklar kendini yüksekten gostermeler sebebi ile bize kendilerini yanlış tanıttılar ve herşey tam tersi imiş . Eşimle bi evlendim ne hal hatir ne tanima ne de insan yerine koydular ve bu en çok beni zoruma gitti

Çok aradiniz mi esinizi ya.. 8 kardeşlik bi aile ve hepsi evli oh yeah... :KK57:
Altli üstlü oturmak zati başlı basınca bi problemde sizinki baya kombo olmuş 6 görümcek ne demek yaaa cinnet sebebi.. Valla yapacağınız şey basit mesafe koyacaksiniz başka yolu yok.. Eşiniz hergun sizin ailenize gidiyor mu ? Sanmıyorum.. O zaman sıkıntı yok kısasa kısas.. Aslında en iyi çözüm çalışmak.. Evde olmayan birini cagiramazlarda esinizde laf söyleyemez yorgunum der yatarsiniz aşağı...:rapci:

Esim aileme gitmek binde bir birde ben gidince laf söz ediyorlar ailem le araya mesafe koydum çünkü onlara yansıması istemiyorum başka herkez farkı herkes iyi herkes gulecti kandim inandım .

Back