- 27 Haziran 2017
- 11
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi Yalandandolandan
Merb . Kızlar ben kaynanamla altli ustlu oturuyorum kaynanamla birlikte ise eltim oturuyor . Kaynanam çok ayrimcilik yapıyor benim evim ayrı diye bana istedikleri gibi davranıyorlar ama eltime gelince yüzüne gülüyorlar ama arkalarında konuşuyorlar benle ilgilise eltime.sonra hiç birşey olmamış gibi kenara çekilip bizi birbirimize dusuruyorlar. Eltim ilk baslarda onlara inanıyordu ama simdi oda herşey e şahit oluyor . Kaynanam yüzümüze geldimmi iyi geçinin siz bacisiniz diyor sonrada bakışları ile kendini belli ediyor .eltim yanima indiğinde hemen fesatlik yapıp bunlar bizi istemiyor modlarina giriyorlar .kaynimi ariyip karın aşağı iniyor sonra ikisi bir kuduruyor diye kulak misafiri olmuş eltim. Yüzüne anne neden böyle birşey söylüyorsun dediğimizde yokkizim valla demedim deyip inkar ediyor yalan yere yeminler ediyor sonrada hatirlatigimzda ihtiraf edip ağzından kaçırıyor. Kayınpederim ise her şeye karışıyor özellikle benle cok uğraşıyor istediği cümleleri kırıcı uzucu vs. Herşeyi rahatça söyleyebiliyor . Anne ye dönüp kiriliyorum neden böyle diyor bana diye kızım sana saka yapıyordur diyor ben mesafemi korudukca kendilerini ortaya sergiliyorlAr . Evde olan herşeyi benim eşime anlatıyor . Olayı farklı yansıtıyor olmadik şeyler üzerine yeminler ediliyor. 6 tane gorumcemiz var biri sussa diğeri başlıyor . Geliyorlar yiyip içip gidiyorlar yok oram ağrıyor yi buram ağrıyor diye hepsi kenara çekiliyor eltimle bana kalıyor herşey. Sonrada annesinide alıp yatak odasına geçip dedikodumuzu yApıyorlar yanimzda ise kulaktan kulağa konuşmalar. Bu insanlar hepsi evli bArkli çocuklu siz düşünün artık eltim 20 bense 22 . Artık dayanamıyorum eltim birlik oturuyor die ona benden farklı davranıyorlar buda zoruma gidiyor kiskanmak gibi düşünmenizi istemem ayrımcılık bence. Benimarkamdan olmadik cümleleri edilmicek hakaretleri duyuyorum oysaki yuzume farklı arkamdan farklı hesabı. Şimdi eltim evini ayirali 2 gun oldu hiç biri ne aradı ne de hal hatirr sordu bayramda bile konuşmadılar eltimin yaninda iyi kotu yine esimle ben varim oysa eltim şimdi anladı nedenona öyle davrandıklarını iş işten geçti önemli olan şimdi bundan sonrası kaynanam kızları ile birlik oluyor geldiklerinde gittiklerinde ise gelinlerinin olduğunun farkına varıyor . Aslında anlatilcak coksey var yavaş yavaş kızlar