• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ben Ekim Geliniyim Buda Diktireceğim Gelinliğim..

khmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
49
1
98
İstanbul
$105_221.jpg $105_221.jpg

Merhaba Kızlar..
Ben de sizi sessiz sakin uzaktan takip eden üyelerdenim... Desteğinize ihtiyacım var bu gelinliği beğendim sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum..

Ben beğendim arkadaşım. :nazar:
HAyırlı olsun şimdiden güle güle giy:71:

sadece incecik bi tülden uzun bi tül yaptırabilirsin. Gözümde canlandıramadım pek o modeli boleroyla.
İp askılı istemiyorsan gelinliğin içindeki güpürlerden biraz kalın aslılar veya kolluk omuzluk şeklinde bişey yaptırabilirsin

:) Teşekkür ederim.. :3: üst kısmına ufakta olsa bi bolero düşünüyorum bu konuda da destek bekliyorumm

Diktireceğin bolero dantelden olsun, saten yaptırma bence. Etek kısmındaki saten kısmı, biraz havadamı kalmış ne:26: darapelerle biraz aşağıya doğru inse, nasıl olur acaba, daha hoş olmazmı sence:29:

Diktireceğin bolero dantelden olsun, saten yaptırma bence. Etek kısmındaki saten kısmı, biraz havadamı kalmış ne:26: darapelerle biraz aşağıya doğru inse, nasıl olur acaba, daha hoş olmazmı sence:29:

Bolero yaparsam eğer mutlaka dantel olacak zaten... etek kısmı için söylediğini dikkate alıp gelinlikçi ile konuşucam :42: Teşekkür ederim fikirler için

sadece incecik bi tülden uzun bi tül yaptırabilirsin. Gözümde canlandıramadım pek o modeli boleroyla.
İp askılı istemiyorsan gelinliğin içindeki güpürlerden biraz kalın aslılar veya kolluk omuzluk şeklinde bişey yaptırabilirsin

Güpürlü yada tülden hoş durcak bolerolar var ama bende nasıl duracak düşüncesinden karar veremedim... fikirler için teşşekkür ederim :)

Merhaba öncelikle hayırlı olsun.

Gelelim bolerona. Ben şahsen sana dantel değil, eteğin altındaki tülleri dengeleyebilmek amacıyla tül bolero öneriyorum. Birkaç tül bolero veya kol modeli paylaşayım:

designer-bridal-gowns-2010101763.jpg

whitebyverawang2.jpg

tulle-sheer-shoulder-straps-with-mermaid-skirt-2011-hot-sell-trumpet-wedding-dresses-wd-0427.jpg

18254781.jpg

Fustan_nuserie%20Minerva.a.jpg

Eteğine gelirsek, üstteki kumaşın ben yere değmesi taraftarıyım. Bence aşağıdan çıkan tül sadece bir köşeden görünmeli. O köşeyi ne kadar geniş ve yüksek tutacağın tabi ki değişebilir, hatta çok görünürse güzel olur ama diğer kumaş bu şekliyle biraz garip duruyor.

Toplama şeklini pek beğenmedim ama şu fotoğraf anlatmak istediğimi biraz gösteriyor:

White-Sweetheart-Taffeta-Tulle-Beaded-Wedding-Dress-17363-1.jpg

Merhaba öncelikle hayırlı olsun.

Gelelim bolerona. Ben şahsen sana dantel değil, eteğin altındaki tülleri dengeleyebilmek amacıyla tül bolero öneriyorum. Birkaç tül bolero veya kol modeli paylaşayım:

Eteğine gelirsek, üstteki kumaşın ben yere değmesi taraftarıyım. Bence aşağıdan çıkan tül sadece bir köşeden görünmeli. O köşeyi ne kadar geniş ve yüksek tutacağın tabi ki değişebilir, hatta çok görünürse güzel olur ama diğer kumaş bu şekliyle biraz garip duruyor.

Toplama şeklini pek beğenmedim ama şu fotoğraf anlatmak istediğimi biraz gösteriyor:

White-Sweetheart-Taffeta-Tulle-Beaded-Wedding-Dress-17363-1.jpg

Minenes tavsiyelerin ve emeğin için teşekkürler.. eteği konusunda evet biraz daha drape kullandırıcam.. örnek gösterdiğin modelde çok güzel fakat boyum kısa o sanki balık modeli gibi bana pek gitmiyor... hatta o kumaşı ordan komple kaldırıp tül kısmını daha kabarık kullanmayı bile düşünüyorum.. tabi sizlerinde fikirleri önemli benim için bu konuda tekrar teşekkürler emeğine sağlık :9:

bence boleron sabit olmasın, ekimde evleniyormuşsun ama havanın nasıl olacağı belli olmaz, sıcak da olabilir

tatlım en çokta hava koşulları düşündürüyor zaten beni :( karar veremedim bir türlü

üst kısmı çok hoş ama altını beğenmedim tabi sen bilirsin yinede daha da bakına bilirsin daha güzel modeller de olabilir

Back