Bizde kırk gün anneye iş yaptırılmaz. Madem onlar bu konuda anlayışlı değil siz kendi kıymetinizi bileceksiniz. Başım dönüyor, iyi hissetmiyorum deyip kalkmadan yatın. Dikişlerim çok acıyor hayatım deyin....Alın bebişinizi yanınıza koyun koyuna uyuyup dinlenin
Böyle aileye politik olmak lazım, sizde onlar gibi olun. Lafa laf dişe diş olmaz. Aşkım biliyorum beni düşünüyorsun ama kendimi kötü hissediyorum kalkamıyorum gibi tatlı dilli olup bildiğinizi yapın. Gerekirse doktor kontrolüne gidince çaktırmadan hemşirenize söyleyin, eşinize tembih etsin. Annenin dikişleri iyi değil, kalkmadan yatsın vs.... desin. Kısacası şu dönemde onlar kıymet bilmiyorsa sizden bir tane var, kendi kıymetinizi kendiniz bileceksiniz. Başkalarına hizmet etme zamanı değil. Bizde lohusa kadına hiç iş yaptırılmaz, suyunu bile ayağına getirirler, bunlar utanmadan sizden hizmet bekliyor.
Bebeğinizin sarılık durumu devam ediyor mu? Benim oğlumda sarılık oldu ve 3 kez fototerapi aldı. 15 günde atlattık, sizi çok iyi anlıyorum. Bu emzirme ile alakalı değil, oğlumla kan gruplarımız farklıymış ve o nedenle uzun sürmüş.