- 28 Mart 2025
- 843
- 444
- 18
- Konu Sahibi siyah_puding
Ben diyabet hastasıyım ve şekerli ürünler tüketiyorum ne yapabilirim birakmak için bagimliyim resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yeni tahlil yaptırdım 21rinde gidecem doktora ozaman diyetisyen yardımı alicamDiyetisyen desteği alıyor musun?
Tüketmediğiniz zaman istek de duymayacaksınız bir süre sonra.
Ayrıca şeker hastaları şekeri tamamen hayatlarından çıkarmak zorunda değil. Doktorunuz bu konuda bilgilendirmedi mi sizi?
Olabilir tesskur ederimşeker istegin geldiğinde tarcınlı yiyecekler ve elma yesen şeker istegin gecebilir zaman ile de alışabililrisn bu duruma
Ben bebek düşünüyorum oyuzden tedirginimTüketmediğiniz zaman istek de duymayacaksınız bir süre sonra.
Ayrıca şeker hastaları şekeri tamamen hayatlarından çıkarmak zorunda değil. Doktorunuz bu konuda bilgilendirmedi mi sizi?
Öyleyse zaten kesinlikle doktorunuzla görüşmelisiniz. Şeker hastalarının gebeliklerinin riskli olma ihtimali çok yüksek.Ben bebek düşünüyorum oyuzden tedirginim
Peki yürüyüş yapsam gündüzleri faydası olurmuBabam seker hastasi. Oda cikolatasindan vazgecmiyor ama geri kalan ögünlerine dikkat ediyor. Deli gibi spor yapiyor (bana göre) 1 defa spora gittim babam ile sonra yemin ettim gitmedim. Benim canim ckti 3 saat spor yapmakdan.
Sporu eksik etmeyin hayatinizdan.
Biliyorum.Öyleyse zaten kesinlikle doktorunuzla görüşmelisiniz. Şeker hastalarının gebeliklerinin riskli olma ihtimali çok yüksek.
Onu doktorunuza danisin. Tin tin yurumenin faydasi olacagini dusunmuyorum. Sekerinizi olcup takip etmelisiniz. Birde cok mu yiyorsuniz sekerli seylerPeki yürüyüş yapsam gündüzleri faydası olurmu
Evet malesefOnu doktorunuza danisin. Tin tin yurumenin faydasi olacagini dusunmuyorum. Sekerinizi olcup takip etmelisiniz. Birde cok mu yiyorsuniz sekerli seyler
Malesef evet hayatımdan cikarmaliyimOnu doktorunuza danisin. Tin tin yurumenin faydasi olacagini dusunmuyorum. Sekerinizi olcup takip etmelisiniz. Birde cok mu yiyorsuniz sekerli seyler
Bilmiyorum 2.tahlil yaptirdim ama 21rinde ogrenecemTip 1 tip 2 hangisi
Belki sadece insülin direnci vardır kaç kilosunMalesef evet hayatımdan cikarmaliyim
Bilmiyorum 2.tahlil yaptirdim ama 21rinde ogrenecem
Belki sadece insülin direnci vardır kaç kilosun
Bizim ailede genetik 172yken şekerim şimdi 218Belki sadece insülin direnci vardır kaç kilosun
Biliyorum ilacımı 21nisanda baslicam tesskur ederimTip 1 mi Tip 2 mi? Genel olarak sekersiz veya az sekerli tatli yapabilirsin veya alabilirsin konu sahibesi. Diyabetik urun, dondurma satan cok sayida pastane var. Bitter cikolata mesela cok az cikolata iceriyor. Bir de tarcin yazmislar, tracinli elma cayi yapabilirsin. Bunlar care degil tabi doktor esliginde ilac kullanman gerekiyor.
Olabilir kiloluysan kilo vermen lazım benim de yüksek çıkıyor hep gebe öncesi 1 sene diyet yaptım spor yaptım ki bıyum 176 kilom 58 61 gidip geliyordu. bu değer açlık mı tokluk mu benim de hep yüksek homa ır hba1c kaç bakılmış mı? Önemli olan yeterli kaloriyi kaliteli şekilde almakBizim ailede genetik 172yken şekerim şimdi 218