• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de zayıflamak istiyorum veee zayıflıycam

SuuDe_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
86
0
0
Ankara
Kızlar konuyla ilgili topik sayısı oldukça fazla ama ben kendi programımı ve inşallah güzel sonucu sizlerle takip etmek istiyorum 21.03.2011 tarihinde başladı diyetim bu konuda acaip hırs yaptım desteklerinizi bekliyorum...
1.68 boy
72 kg (22.03.2011 aç karnına sabahtan)
haftada bir tartılmayı düşünüyorum ve akşamları şimdilik yarım saat hareket bu haftasonundan itibaren yürüyüş sabah kahvaltı,öğlen yemekten zararlı şeyleri çıkarıcam,akşamları salata yoğurt

BAŞARILAR DİLERİM CANIM BU YOLDA.gerçekten çok zorlu bir dönem oluyor insan için bende 20 şubatta başladım ve her hafta tartınıcam dedim ama bazı hafta şişkinlikten ötürü kilo almış bile gözüktüm moralim bozuldu iyice umutsuzluğa kapıldım zorlandım. bir ay geçmek bilmedi bana, ama şimdi tartındığmda 3 kilo gitmiş görüyorum. biraz sabır gerekli vede spor bakalım bu ay kaç kilo verebileceğim....

Teşekkür ederim canım benim iki ayda 6-7 vermem lazım sonrasında devam etcek ama şu iki ayda bahsettiğim sonucu almam gerekli hırs yaptım :65::65:

kızlar merhaba bende zayıflamak istiyorum bu sabahtan itibaren yürüyüşe başladım.ama kendime özel diyet yapmıyorum sadece tabağımı küçülttüm ekmeği 1 dilime indirdim.abur cuburu çıkarttım hayatımdan ve 6 dan sonra yemiyorum bu şekilde kilo veririm inşallah.84 kiloyum.

Kızlar 71.5 geldim bu sabah tartıldım diyet aynı şekilde devam hafta sonlarıda yürüyüş belki akşamlarıda eklerim çünkü hava aydınlık umarım yaza incecik gireriz ve bu hafta sıra lahana suyunda

Kızlar 71.5 geldim bu sabah tartıldım diyet aynı şekilde devam hafta sonlarıda yürüyüş belki akşamlarıda eklerim çünkü hava aydınlık umarım yaza incecik gireriz ve bu hafta sıra lahana suyunda

hadı bakalım ben daha dun basladım ınsss bende zayıflıcam :)

valla cnm 80le basladım bugun 3 gunum ama fazgecmıcem hep baslıyorum bırakıyorum ama bu sefer 60 gormeden bırakmam :)

Aynen hayatım bırakmak YOK tuttuk ucundan bari güzel sonucunuda görelim inşallah sen neler yapıyorsun peki farklı şeyler varsa faydamız olsun birbirimize:))

Aynen hayatım bırakmak YOK tuttuk ucundan bari güzel sonucunuda görelim inşallah sen neler yapıyorsun peki farklı şeyler varsa faydamız olsun birbirimize:))

insss cnm ya tutcam valla soyle cıvıl cıvıl gıyınmeyı ozledım :21::21:
valla cnm menumu yazıyım :))
sabah : domates salatalık seytın 1 dılım cavdar ekmegı
arada : bir elma
öglen : salata ve ne sebze yemegı yaptıysem 2 veya 3 kasık ondan 1 dılım cavdar ekmegı
ara : yogurt ıcıne cılek ve seftalı koyuyorum cılek 2 tane seftalı yarım
aksam : oglenın aynısı ama ekmek yok
bol bol su yesılcay (benı encok bu zorluyo ) ve spor bir saat yuruyus bir saat egzersız cnm yanı oyle cok onemlı bısey yapmıyorum :D

iyi günler,
1,56 boyunda 81 kilodayim.Acil kilo vermek istiyorum temmuz ayinin sonuna kadar en az 60 kilo olmak istiyorum.Karbonhidrat diyeti uygulamaya karar verdim sizce bu diyetle istedigim kiloya ulasabilir miyim?
acil destek bekliyorum.Bu diyetle zayiflayan oldumu yardiminiza ve deneyimlerinize ihtiyacim var.

tessekkürler

Benimle yakın canım yaptıkların evet umarım iyi bi sonuç alıp yaza bomba gibi gireriz bende özledim eski kıyafetlerimi şimdi bebek kıyafeti gibi gelselerde bana yaza giycem hepsini:))))

iyi günler,
1,56 boyunda 81 kilodayim.Acil kilo vermek istiyorum temmuz ayinin sonuna kadar en az 60 kilo olmak istiyorum.Karbonhidrat diyeti uygulamaya karar verdim sizce bu diyetle istedigim kiloya ulasabilir miyim?
acil destek bekliyorum.Bu diyetle zayiflayan oldumu yardiminiza ve deneyimlerinize ihtiyacim var.

tessekkürler

Canım sende bizim yaptığımız gibi önce akşam yemeğini kes eğer yürüyüş yapabiliyorsan kesinlikle spor şart yada evde belirli hareketler ve sayı belirle kendine ama yavaş yavaş artır bu sayıları temmuz ayına kadar 60 olmaz belki ama 65-70 olabilirsin bence

calistigim yerde bir arkadasim uyguluyor bu KB diyetini ve 5 kilo verdi bir ayda.
bende gecen hafta carsamba bu diyete basladigimda 84.6g dum bugün 81 kilodayim.Evde kosu bandim var en az bir saat yürüyorum arada bir kacamak yapsamda her gün yürümeye calisiyorum zaten günde üc kez yiyorum aralarda yemiyorum.

Benimle yakın canım yaptıkların evet umarım iyi bi sonuç alıp yaza bomba gibi gireriz bende özledim eski kıyafetlerimi şimdi bebek kıyafeti gibi gelselerde bana yaza giycem hepsini:))))

valla cnm ben hep salladım aman bosver ne gerek var ben boyle mutluyum vs. ama anladım kı hıc mutlu deılmısım bu sefer hıc bıkmadan uzanmadan devam ac kalsamda yorgunluktan kafamı kaldırmasam da yapıcam artık yeterrrr dedımmmm ve yapıcam :):64::64::64::66::66::66::66:

çok üzgünüm, moralim yerlerde.. :43: 94 kiloyu gördüm ve böyle kalmak istemiyorum.. pazartesi itibari ile bende sıkı bir rejime başladım.. şimdilik iyi gidiyor.. kararlıyım dönmek yok, zayıflayacam.. acilen manevi desteğe ihtiyacım var.. lütfen yardım ediinnnnn :kkk:

çok üzgünüm, moralim yerlerde.. :43: 94 kiloyu gördüm ve böyle kalmak istemiyorum.. pazartesi itibari ile bende sıkı bir rejime başladım.. şimdilik iyi gidiyor.. kararlıyım dönmek yok, zayıflayacam.. acilen manevi desteğe ihtiyacım var.. lütfen yardım ediinnnnn :kkk:

valla cnmmm tam destegız sanaaaaa her zamannnnn oncelıkle karamsar olma ben suan kı pantolanlarıma kıyafetlerıme bakıyorum ve asırı derecede sıstım artık kararlıyım sende oyle ol ve sporla saglıklı beslenerek ver ınssssss zayıflıcaz sadece kararlı ol herkezden once kendın ıcın bunu yap saglıgın ıcın cnm haydı bakalımmmmmm:66::66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62:

benimde acilen zayıflamam lazım yaza :(( geç kalmış sayılmam herhalde 61 kiloyum boyumda 1:52 çok kilolu gözüküyorum kocaman bir göbeğim var :((

Back
X