ben de yeni geldim aranıza burada muhabbetimiz sel gibi çok olsun :)

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
yeni katıldım aranıza ben de muhabbet edeyim dedim buraya konu açtım umarım yanlış olmamıştır :)

hoşgeldin cnm aramıza burada çok güzel vakit geçireceğine eminim :KK16::KK16:

site ile alakalı anlamadığın çözemediğin bişi olursa seve seve yardımcı olurum tatlım :KK54::KK54:

bu arada konuyu da doru yere açmışsın cnmm hadi bakalım tekrar hoşgeldin :KK19:

merhaba arkadaşlar hepinize iyi geceler kızım bir yarışmaya katıldı en çok beğenilen bebek olursa hediye kazanacak. kızımı desteklerseniz çok mutlu olur. yardımınıza ihtiyacımız var hemde çok link aşağıda. beğenen arkadaşların elleri dert görmesin.yarışma face üzerinden Facebook

Bu linki açıp beğene tıklayarak kızım Gülce FİLİZ'e vereceğiniz destek için teşekkür ederim...

hoşgeldin cnm aramıza burada çok güzel vakit geçireceğine eminim :KK16::KK16:

site ile alakalı anlamadığın çözemediğin bişi olursa seve seve yardımcı olurum tatlım :KK54::KK54:

bu arada konuyu da doru yere açmışsın cnmm hadi bakalım tekrar hoşgeldin :KK19:
doğru yere açtığıma sevindim kararsız kalmıştım çünkü doğru mu diye :) evet dışarıdan görüp zaten üye layım diyordum çünkü müthiş bir sayfa cidden eminim güzel vakit geçecek burada :) şimdiden yardımların için de teşekkür ederim :) ya bir sorum olacak hemen sordu deme ama :) benim burada yazı paylaştığım zaman profil resmim gözüküyor mu siz görebiliyormusunuz bir de ben neden yüz ifadeleri neden kullanamıorum yorum yazarken felan

X