Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de yeni geldim aranıza burada muhabbetimiz sel gibi çok olsun :)
merhaba arkadaşlar hepinize iyi geceler kızım bir yarışmaya katıldı en çok beğenilen bebek olursa hediye kazanacak. kızımı desteklerseniz çok mutlu olur. yardımınıza ihtiyacımız var hemde çok link aşağıda. beğenen arkadaşların elleri dert görmesin.yarışma face üzerinden Facebook
Bu linki açıp beğene tıklayarak kızım Gülce FİLİZ'e vereceğiniz destek için teşekkür ederim...
doğru yere açtığıma sevindim kararsız kalmıştım çünkü doğru mu diye :) evet dışarıdan görüp zaten üye layım diyordum çünkü müthiş bir sayfa cidden eminim güzel vakit geçecek burada :) şimdiden yardımların için de teşekkür ederim :) ya bir sorum olacak hemen sordu deme ama :) benim burada yazı paylaştığım zaman profil resmim gözüküyor mu siz görebiliyormusunuz bir de ben neden yüz ifadeleri neden kullanamıorum yorum yazarken felan