• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de seçim için yardım istiyorum =D

bencede hepsi çok güzel.. Bende bir renk takıntısı da var maviye bayılıyorum.. Eğer mutfağına da uygunsa mavili..

ben 1 yada 2 diyorum canım ikisi cok hosuma gitti bende bunlara bayılıodum ama daha sonra fikrim değişti karacanın inci modelini alcam :46:

ımm soft lıght benim takımım çeyizimin özel parçalarındandır:16: ama ben aldıktan sonra çıkan maviliye gönlüm kaymadı değil..bernardoda paketi açılmadığı takdirde 2 yıl içinde model değiştrme var seç birini benim diğer tabaklarım küçük çiçeklydi buda büyük çiçekli olsun dye soft ligt almıştım:24: bide ben aldığımda 175 tl.di

Canım bende bayıldım Soft Lighta ama maviyi de sevgilim çok beğendi :1:

kızlar bernardodaki %50 indirimi duyunca hemen bi araştırma yaptım :1: Bi kaç tane kahvaltı takımı modeli beğendim ama seçemiyorum arasından. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Eki Görüntüle 640596

32 parça
-6 adet servis tabağı
-6 adet çay fincanı
-6 adet çay fincanı tabağı
-6 adet yumurtalık
-4 adet kase
-2 adet kayık tabak
-2 parça demlik set

Eki Görüntüle 640597 Eki Görüntüle 640598
33 parça

-6 adet servis tabağı
-6 adet çay fincanı
-6 adet küçük kayık
-6 adet yumurtalık
-tuzluk
-biberlik

Eki Görüntüle 640599 Eki Görüntüle 640600

33 parça

-6 adet servis tabağı
-6 adet çay fincanı
-6 adet küçük kayık
-6 adet yumurtalık
-tuzluk
-biberlik

Eki Görüntüle 640602

33 parça bone china kahvaltı takımı

-6 adet 21 cm pasat tabağı
-6 adet cam çay bardağı
-6 adet çay tabağı
-4 adet reçellik
-1 adet şekerlik
-2 adet kayık tabak
-6 adet yumurtalık
-1 adet tuzluk
-1 adet biberlk

teşekkür ediyorum şimdiden :16:

nedendir bilmem bu bernardonundu dımı sevmiyorum bu modelleri,bizzat gidip baktımda ama beğenmedi.tabi zevkler tartışılmaz

Back
X