Ben de pco'lu muyum acaba?

yasemindeniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
468
154
133
arkadaşlar adetlerim bundan bir kaç yıl öncesine kadar 4-5 yıl öncesine kadar çok iyi idi. yanlız son 2 yıldır sorunlar oldu hep yumurtamda kist çıktı tedavi gördüm geçti. zaten bir çok doğum kontrol hapı kullanmaktanda kilo aldım 55 kilo idim şimdi 68 falanım..bu yüzden streste yaptım haliyle adet gecikiyor hatta gelmiyor insan ister istemez stere giriyor vede son 1 yıldır ankaraya yerleştim iş dolayısı ile öyle gerekti.ayrıca bende tüylenmede var adet olmadığım için şişkinliğimde var bacaklarımda özellikle ödem yaptı galiba ilaç kullanmaktan bıktım usandım geçmedi düzelmedi bir türlü doktorumda tahili falan yapmadı hiç doğum kontorl hapları vererek salladı beni başından ankara bildiğiniz gerçekten çok iyi bir doktor varmı inanın çok kötü durumdayım bu yüzden bana yardım edin lütfen ayrıca pco lumuyum araştırdım biraz bendede belirtileri var kötü birşeymi ne yapmam gerekiyor 2 aydır adet görmüyorum şuan depresyona girdim resmen kendimi çok kötü hissediyorum yardımlarınızı bekliyorum...saygılarımla...

doktorunda koyduğu teşhis ve belirtilere göre evet pco sendromu.
bendede var bu hastalık her yolu denedim en sonunda baktım relax olacaksın hastalıkla yaşamayı öğrenmemiz lazım biz pko lular, ve en önemlisi kilo vermen lazım. doktorum bir kilo bile çok önemli demişti...

Merhaba canım bende de aynı sorun var bende pco luyum bu ay sogan kürü yapıyorum, istersen ilac içmekten de bıktığını yazmışsın bir dene derim istersen sogan kürünü ..

canım bu herbalife zayıflamak için olan maması mı bu işe yaradı yoksa özel başka bir maması mı var, ben de santavit kullanmıştım bir ay zayıflamak için ve o ay adet olmuştum sanırım bu zayıflama ilaçlarında bulunan metformin bu işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…