- 5 Mart 2012
- 468
- 154
- 133
- Konu Sahibi yasemindeniz
arkadaşlar adetlerim bundan bir kaç yıl öncesine kadar 4-5 yıl öncesine kadar çok iyi idi. yanlız son 2 yıldır sorunlar oldu hep yumurtamda kist çıktı tedavi gördüm geçti. zaten bir çok doğum kontrol hapı kullanmaktanda kilo aldım 55 kilo idim şimdi 68 falanım..bu yüzden streste yaptım haliyle adet gecikiyor hatta gelmiyor insan ister istemez stere giriyor vede son 1 yıldır ankaraya yerleştim iş dolayısı ile öyle gerekti.ayrıca bende tüylenmede var adet olmadığım için şişkinliğimde var bacaklarımda özellikle ödem yaptı galiba ilaç kullanmaktan bıktım usandım geçmedi düzelmedi bir türlü doktorumda tahili falan yapmadı hiç doğum kontorl hapları vererek salladı beni başından ankara bildiğiniz gerçekten çok iyi bir doktor varmı inanın çok kötü durumdayım bu yüzden bana yardım edin lütfen ayrıca pco lumuyum araştırdım biraz bendede belirtileri var kötü birşeymi ne yapmam gerekiyor 2 aydır adet görmüyorum şuan depresyona girdim resmen kendimi çok kötü hissediyorum yardımlarınızı bekliyorum...saygılarımla...