How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ben de pco'lu muyum acaba?

yasemindeniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
468
154
133
arkadaşlar adetlerim bundan bir kaç yıl öncesine kadar 4-5 yıl öncesine kadar çok iyi idi. yanlız son 2 yıldır sorunlar oldu hep yumurtamda kist çıktı tedavi gördüm geçti. zaten bir çok doğum kontrol hapı kullanmaktanda kilo aldım 55 kilo idim şimdi 68 falanım..bu yüzden streste yaptım haliyle adet gecikiyor hatta gelmiyor insan ister istemez stere giriyor vede son 1 yıldır ankaraya yerleştim iş dolayısı ile öyle gerekti.ayrıca bende tüylenmede var adet olmadığım için şişkinliğimde var bacaklarımda özellikle ödem yaptı galiba ilaç kullanmaktan bıktım usandım geçmedi düzelmedi bir türlü doktorumda tahili falan yapmadı hiç doğum kontorl hapları vererek salladı beni başından ankara bildiğiniz gerçekten çok iyi bir doktor varmı inanın çok kötü durumdayım bu yüzden bana yardım edin lütfen ayrıca pco lumuyum araştırdım biraz bendede belirtileri var kötü birşeymi ne yapmam gerekiyor 2 aydır adet görmüyorum şuan depresyona girdim resmen kendimi çok kötü hissediyorum yardımlarınızı bekliyorum...saygılarımla...:5:

doktorunda koyduğu teşhis ve belirtilere göre evet pco sendromu.
bendede var bu hastalık her yolu denedim en sonunda baktım relax olacaksın hastalıkla yaşamayı öğrenmemiz lazım biz pko lular, ve en önemlisi kilo vermen lazım. doktorum bir kilo bile çok önemli demişti...

arkadaşlar adetlerim bundan bir kaç yıl öncesine kadar 4-5 yıl öncesine kadar çok iyi idi. yanlız son 2 yıldır sorunlar oldu hep yumurtamda kist çıktı tedavi gördüm geçti. zaten bir çok doğum kontrol hapı kullanmaktanda kilo aldım 55 kilo idim şimdi 68 falanım..bu yüzden streste yaptım haliyle adet gecikiyor hatta gelmiyor insan ister istemez stere giriyor vede son 1 yıldır ankaraya yerleştim iş dolayısı ile öyle gerekti.ayrıca bende tüylenmede var adet olmadığım için şişkinliğimde var bacaklarımda özellikle ödem yaptı galiba ilaç kullanmaktan bıktım usandım geçmedi düzelmedi bir türlü doktorumda tahili falan yapmadı hiç doğum kontorl hapları vererek salladı beni başından ankara bildiğiniz gerçekten çok iyi bir doktor varmı inanın çok kötü durumdayım bu yüzden bana yardım edin lütfen ayrıca pco lumuyum araştırdım biraz bendede belirtileri var kötü birşeymi ne yapmam gerekiyor 2 aydır adet görmüyorum şuan depresyona girdim resmen kendimi çok kötü hissediyorum yardımlarınızı bekliyorum...saygılarımla...:5:

Merhaba canım bende de aynı sorun var bende pco luyum bu ay sogan kürü yapıyorum, istersen ilac içmekten de bıktığını yazmışsın bir dene derim istersen sogan kürünü ..:71:

Merhaba arkadaşlar ben bazen bu siteye girer ve yorumları okurum bende pco lu bir kişiyim ve kullandığın ilaçlar bende aşırı derecede kilo yaptı 3 yıldır evliyim dedim bırakıyım ilaçları bende ki sorun ilaç 1 sene içmeyim 1 sene olmaz dı ilaç alıcamda öyle olucak dina35 cylo pronova duphaston farlutal ve birkaç ilaç daha içmediğim kalmamışdı içmezsem olmuyordu çünkü.her duyduğumu kaynatır içerdim yok oluyor soğan kürü incir kürü İbrahim Saraçoğlunu aradım randevü aldım bana kilo ver soğan kilo vermezsen yaramaz dedi üzülerek kapadım telefonu anliyacağınız yapmadığım kalmadı tabi bu arada birde bebek sorunu var doktor falan neyse dedim bunun sonu yok ben kilo vereyim diye belki reklam oluyordur sitenin kurallarını tam bilmiyorum herbalife başladım ben 3 rakamlardaydım başladığımda 1 yılda 20 kilo verdim dahada yolum çok neyse pco konsuna geleyim herbalife ın bir ürünü var kadınlarla ilgili menepoza girmiş bi bayan bile yıllar sonra adet olmuş dediler içimden dedim aman be denediysem boş bana mı yarayacak o kadar şey yaramadı neyse eşimin zoruyla başladım ben tam 12 yıldır adet olamıyorum sadece ilaç içtiğim an oluyor hiç abartısız anlatıyorum tam 12 yıldır olmuyor dile kolay ama bide bana sorun karnın ağrıyordu lavaboya bi gittim çığlık içindeyim ve yıllar sonra ilk defa ilaçsız adet olmuştum ve 4 aydırda ilacımı içmiyordum çünkü doktor arasıra vicudu dinlerdir her ay içme ilaçları diyordu hemen çığlık attım eşimi çağırdım ağlıyorum ilk defa ilaçsız adet oldum inanılmaz bişeydi ama 1 yıldır düzenli ürünleri kullanıyorum arkadaşlar bana derman oldu belki sizede derman olur diye paylaşmak istedim biraz uzun oldu ama :) şimdi sıra bebişde darısı tüm benim gibi olanlara

canım bu herbalife zayıflamak için olan maması mı bu işe yaradı yoksa özel başka bir maması mı var, ben de santavit kullanmıştım bir ay zayıflamak için ve o ay adet olmuştum sanırım bu zayıflama ilaçlarında bulunan metformin bu işe yarıyor.

Back