slm arkadaşlar:) ergenlikten beri bu konuyu takıntı haline getirmiş biri olarak annem tarafından kilo alınca veya zamanla büyüyeceği yanılgısıyla 25 yaşına kadar bekledim ve beklentilerim boşuna çıktı :) amelıyat olmaya karar verdim..önce bitkisel ürünleri deniyim dedim fakat nette kullanıcı yorumlarını görünce vazgeçtim anlık geçici çözümler oldugunu ve hormon içerdiğini ileride kansere bile sebep olacagını öğrenince denemeden vazgeçtim..ameliyat kararı almamda kadınlar klübünün çok etkisi oldu..ameliyat olmuş arkadaşların tecrübelerini okudukça biraz da olsa cesaretlendim ve kararım netleşmeye başladı..forumdan konusunda uzman dr ları arastırdım..bir kac isim var aklımda..onur erol u çok duymuştum prof. olması biraz da güven sagladı bende; fakat çok yaşlı oldugunu amelıyatlara gırmedıgını ve fiyatların çok uçuk oldugunu duyunca vazgeçtim şuan için..mutlaka hakediyordur ama benim de kendi imkanlarım dogrultusunda belli bir bütçem var...şuanda hasan fındık a yöneldim kendisine mail attım randevu için..asistanım gül hanımla görüşebilirsiniz demiş..asistanını aradım..bu hafta için randevular doluymuş..yurdum insanı meme ameliyatına hücum etmiş:) sağlık olsn dedım pazt ye kesin olmamak sartıyla randevu aldım..
Arkadaşlar sormak istediğim bir kaç şey var..hasan beye amelıyat olanlara soruyorum nasıl bir doktor ilgili biri mi?yoksa hersey amelıyat olana kadar mı? Ben karsımda idealist,beni anlayan,isteklerime cevap verebilen,aynı zamanda da konusunda uzman bir dr istiyorum..bu olayı ticarileştiren insanlarla bir yola çıkmak istemiyorum sonuçta can emanet edicez :)
bunun dışında çalışıyorum ve rapor almam problem olabilir...tabi şirkete meme büyütme ameliyatı oluyorum şu kdr süre yokum diyemem...rapor verirken kist. vs olarak rapor yazılabilmesi mümkün müdür? iş yerinize işe gelmeme sebebi olarak nasıl bir rapor verdiniz merak ediyorum..bir de kaç gün rapor gerekli..kaç günde işe dönebilirim masa başı çalışıyorum ağır bir işim yok...cevaplarınızı ve desteğinizi bekliyorum tşkr ederım zaman ayırdıgınız için :)
Arkadaşlar sormak istediğim bir kaç şey var..hasan beye amelıyat olanlara soruyorum nasıl bir doktor ilgili biri mi?yoksa hersey amelıyat olana kadar mı? Ben karsımda idealist,beni anlayan,isteklerime cevap verebilen,aynı zamanda da konusunda uzman bir dr istiyorum..bu olayı ticarileştiren insanlarla bir yola çıkmak istemiyorum sonuçta can emanet edicez :)
bunun dışında çalışıyorum ve rapor almam problem olabilir...tabi şirkete meme büyütme ameliyatı oluyorum şu kdr süre yokum diyemem...rapor verirken kist. vs olarak rapor yazılabilmesi mümkün müdür? iş yerinize işe gelmeme sebebi olarak nasıl bir rapor verdiniz merak ediyorum..bir de kaç gün rapor gerekli..kaç günde işe dönebilirim masa başı çalışıyorum ağır bir işim yok...cevaplarınızı ve desteğinizi bekliyorum tşkr ederım zaman ayırdıgınız için :)