tatlım o zaman en son adetını 41 gun once olmussun buda demek kı adetının uzerınden 6-7 gun gecmıs. benımkı 3 gun gecmısken 40 cıkmıstı oyle ogrenmıstık. 5 ten yukarısı hamılelık demek tebrık edıyım barı senı :)))) allah hayırlı evlat versın arkadasım sen yınede hemen doktora gorun belkı keseyı gorursunuz allah tamamına erdırsın gonluune gore versın :)
Çoook teşekkürler canım, yarın için randevu aldık doktordan bakalım.
Normalde geçen hafta adet olmayı bekliyordum evet, yani üstünden 6-7 gün geçti. Ehh senin 3 gün geçmişken 40sa benimki normal oluyo o zaman heralde hihoyyyt Teşekkürler sen de bir an önce bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah :ecrin_bebek:
selam benımde hcg m biraz düşük ve moralım cok bozuk benımde son adet günüm 28 hazıran bende adetımden 6 gun gectiginde doktora gittim 191 cıktı sonra dün için 07.08.09 da bırdaha cagırdı ve tekkrar gittik sabahtan tahlıl yaptırdık 442 cıktı ve dktorumuz cok yavas ilerliyo diş gebelik te olablıkır deyip 1 hafta sonraya tekrar cagırdı neypacagımı bende bilmıyorum dua etwekten baska yapacak hıc bırseyım yok sizin en son kac cıktı....insallah hersey yolundadır sizin.....