- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
ah canım al benden de o kadar cok zor hamıle kaldım tadını bıle cıkaramadım.11 haftamda gelen pembe kanamamla plasenta prevıa oldugunu oyrendım,Ne tadı kaldı ne tuzu bı seyın,ustelık ılk gebelık ve sureklı agrım var,ben de cok ıyı seyler okumadım netten .Ama ıyı bı doktor bulman sart artık hamılesın bebegının belkı kalbı bıle atıyor orda onun ıcın mucadıle edeceksın.Sen bı kez bunu yasadın bense hıc yasamadım nasıl surec,ne yapmam gerek bı sey bılmıyorum ınanCanim uzuldum senin kaybina cesaretin bana da guc veriyor. Haberini merakla bekliyorum insallah guzel haberini aliriz. Benim aklimdan cikmayan ve beni uzen tek sey eger plasenta previa olursam kan grubum brh- az bulunan kan takibimi yapan dr kanamam olmasi halinde devlet hastanesine gitmemi soylemisti kan bankasi olan o zaman tanidigim ilk ameliyatimi yapan dr devletteydi sansliydim simdi emekli olmus o donem ozel muayeneye gidince seni bidaha unutmuyorlardi simdi gidiyorsun ayni dr u bulamayabiliyorsun ozelleri de kapandi simdi ne yapacagim bilemiyorum. Kanamali bir sekilde gidince almayabilir de telasim bundan herseyde vardir bu risk ama bu durumda olunca dr yuzune soyluyor olebilirsin diye ya o ihtimal cok kotu Allah yar ve yardimcimiz olsun.