her gebelık farklı ben Allahın ıznıyle sorun olmuycanı dusunuyorum rabbım evladını sana bagıslasın sag saglım kenını boyle bunaltırsan bebegın ıcınde senın ıcınde daha kotu sakın olmaya calıs dua et sureklı rabbım hamılelerın dualarını kabul eder benım kalbım tekrarlamıycanı soyluyo senın ıcın oncelık moral bız hep burdayız senınle sakin ol bızımle paylas içini dökyok mu kimse dertleşmeye çok ihtiyacım var. çok iyi biliyorum ki bu sorunu yaşamayan herkes aman evham yapıyorsun abartıyorsun diyecek' bana damdan düşen' lazım. lütfen yaşayan birileri mutlaka vardır.
Merhaba değerli üye arkadaşlarım;
desteğinize ihtiyacım var. eminim aranızda bu durumu yaşamış arkadaşlarım vardır. korunarak hamile kaldım. bu benim 5. gebeliğim ilk üçü düşükle sonuçlandı. 4. de dünyalar güzeli bir kızım oldu. plasenta previa totalis teşhisi konmuştu hamileliğimde 29. haftada kanamayla hastaneye kaldırıldım yatış o yatış 36. haftaya kadar hastanede yattım. benim için çok zor günlerdi ama kızımı kucağıma sağlıkla aldım. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Aradan 3,5 yıl geçti ve kaza sonucu hamile kaldım ben ki 7 yıl çocuk için uğraşmış 3 düşük yapmış, 3 kürtaj, 1 yumurtalık kisti ameliyatı ve hamilelikte kabus olan plasenta previa ile uğraşmış biri olarak tek bir kez o da kazayla hamile kaldım. sanırım 6 haftalık oldu. kan testi yaptırdım bhcg 4807 çıktı. ama 11 gündür 2 günde 1 ağlama krizlerine giriyorum. ve hala doktora gidemedim salı günü için randevu aldım. çok korkuyorum bu kez de plasenta previa ise bu kez kızım var ben ne yaparım yatmak zorunda kalırsam. nolur bana dua edin ve bu durumu yaşamış ve ikinci gebeliğinde neler yaşanıyor, nolur paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyor olucam.
canım doktor arkadasıma sordum senın durumunu oda aynı cevabı verdı her gebelıkte olcak dıye bısey yok şansa baglı bişey o dedielifeva okurken yine gözlerim doldu iyi niyetin ve hislerin inşallah gerçekleşir. içimi rahatlattın inşallah hepimiz sağlılka evlatlarımıza kavuşuruz. allah razı olsun çok teşekkür ederim.
vivacious arkadaşım senin de başın sağ olsun görüyorum 18 haftalık hamilesin allah sağlıkla hepimizin kucağımıza almasını nasip etsin. çok teşekkür ederim ilginiz için.
beni asıl korkutan yaşayacaklarım değil rabbim yazmışsa bişekilde yaşayıp katlanacağım ama 3,5 yaşında kızım var o nolur. bana bişey olursa o na nolur. tekrar hastanede yatarsam bana çok bağlı her çocuk gibi işte anne kuzusu daha tek korkum kızımın yaşayabileceklerimden kötü etkilenmesi
Canim cok tesekkur ederim destegin icin kafam bu sorunla mesgul surekli kizimi yatirip anca bakabildim gunlerdir aradigim sonucu buldum. Umut oldu bana ikinci hamileliginde bu durumu yasamayan bir arkadas var hemde 40. Haftasinda kasim annelerinde icime once senin mesajin sonra bu insallah bu kez sans bana da gulecek hersey guzel olacak olabilir inaniyorum.canım doktor arkadasıma sordum senın durumunu oda aynı cevabı verdı her gebelıkte olcak dıye bısey yok şansa baglı bişey o dedi
cok sevındım canım ıcının rahatlamasına sen rabbıme sıgın o melegını koruycak ben ınanıyorumCanim cok tesekkur ederim destegin icin kafam bu sorunla mesgul surekli kizimi yatirip anca bakabildim gunlerdir aradigim sonucu buldum. Umut oldu bana ikinci hamileliginde bu durumu yasamayan bir arkadas var hemde 40. Haftasinda kasim annelerinde icime once senin mesajin sonra bu insallah bu kez sans bana da gulecek hersey guzel olacak olabilir inaniyorum.
hayırlı olsun bebeğin canım bende plesenta previa marginalis yasadım arabaya binmek uzun yola çıkmak yorulmak yasaktı ama sağlıkla kucağıma aldım oğlumu sonrasında hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı her gebelik bir olmaz şuandada hamilemiyim diye test gunumu bekliyorum sakin ol sağlıklı bir gebelik geçirerek kucağına almanı dilerim ama üzülerek olmaz
Canim uzuldum senin kaybina cesaretin bana da guc veriyor. Haberini merakla bekliyorum insallah guzel haberini aliriz. Benim aklimdan cikmayan ve beni uzen tek sey eger plasenta previa olursam kan grubum brh- az bulunan kan takibimi yapan dr kanamam olmasi halinde devlet hastanesine gitmemi soylemisti kan bankasi olan o zaman tanidigim ilk ameliyatimi yapan dr devletteydi sansliydim simdi emekli olmus o donem ozel muayeneye gidince seni bidaha unutmuyorlardi simdi gidiyorsun ayni dr u bulamayabiliyorsun ozelleri de kapandi simdi ne yapacagim bilemiyorum. Kanamali bir sekilde gidince almayabilir de telasim bundan herseyde vardir bu risk ama bu durumda olunca dr yuzune soyluyor olebilirsin diye ya o ihtimal cok kotu Allah yar ve yardimcimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?