:( ben de hamileyim ama sevinemiyorum:(...

aynes_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
33
16
48
Merhaba değerli üye arkadaşlarım;
desteğinize ihtiyacım var. eminim aranızda bu durumu yaşamış arkadaşlarım vardır. korunarak hamile kaldım. bu benim 5. gebeliğim ilk üçü düşükle sonuçlandı. 4. de dünyalar güzeli bir kızım oldu. plasenta previa totalis teşhisi konmuştu hamileliğimde 29. haftada kanamayla hastaneye kaldırıldım yatış o yatış 36. haftaya kadar hastanede yattım. benim için çok zor günlerdi ama kızımı kucağıma sağlıkla aldım. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Aradan 3,5 yıl geçti ve kaza sonucu hamile kaldım ben ki 7 yıl çocuk için uğraşmış 3 düşük yapmış, 3 kürtaj, 1 yumurtalık kisti ameliyatı ve hamilelikte kabus olan plasenta previa ile uğraşmış biri olarak tek bir kez o da kazayla hamile kaldım. sanırım 6 haftalık oldu. kan testi yaptırdım bhcg 4807 çıktı. ama 11 gündür 2 günde 1 ağlama krizlerine giriyorum. ve hala doktora gidemedim salı günü için randevu aldım. çok korkuyorum bu kez de plasenta previa ise bu kez kızım var ben ne yaparım yatmak zorunda kalırsam. nolur bana dua edin ve bu durumu yaşamış ve ikinci gebeliğinde neler yaşanıyor, nolur paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyor olucam.

Merhaba oncelikle bebeginiz hayirli olsun Rabbim hepimize saglicakla kucaklamayi nasip etsin.bahsettiginiz seyle ilgili hic bir bilgim yok ama sonucta her gebelik birbiriyle ayni olacak diye bisey yok.dilerim sorunsuz bir hamilelik donemi gecirirsiniz.

güzel dilekleriniz hepimizi bulsun inşallah. çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor. ama doktorumun o sözleri hiç aklımdan çıkmıyor birincide olduysa ikincide de olur.

yok mu kimse dertleşmeye çok ihtiyacım var. çok iyi biliyorum ki bu sorunu yaşamayan herkes aman evham yapıyorsun abartıyorsun diyecek' bana damdan düşen' lazım. lütfen yaşayan birileri mutlaka vardır.

yok mu kimse dertleşmeye çok ihtiyacım var. çok iyi biliyorum ki bu sorunu yaşamayan herkes aman evham yapıyorsun abartıyorsun diyecek' bana damdan düşen' lazım. lütfen yaşayan birileri mutlaka vardır.
her gebelık farklı ben Allahın ıznıyle sorun olmuycanı dusunuyorum rabbım evladını sana bagıslasın sag saglım kenını boyle bunaltırsan bebegın ıcınde senın ıcınde daha kotu sakın olmaya calıs dua et sureklı rabbım hamılelerın dualarını kabul eder benım kalbım tekrarlamıycanı soyluyo senın ıcın oncelık moral bız hep burdayız senınle sakin ol bızımle paylas içini dök

Canım çok zor bi durum biliyorum o korku kim ne derse desin içimizi kemiriyor işte bende çarşamba doktora gidicem ama bu haftayı zehir ettim kendime geçen sene 23 haftalık gebeliğim sonlandırıldı.aynı şeyleri yaşayacağım diye yedim bitirdim kendimi.ama ne olursa olsun herşey olacağına varıyor bitanem hep iyi düşünelim iyiyi çağıralım iyi hayırlı şeyler olsun işallah.rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın

elifeva okurken yine gözlerim doldu iyi niyetin ve hislerin inşallah gerçekleşir. içimi rahatlattın inşallah hepimiz sağlılka evlatlarımıza kavuşuruz. allah razı olsun çok teşekkür ederim.
vivacious arkadaşım senin de başın sağ olsun görüyorum 18 haftalık hamilesin allah sağlıkla hepimizin kucağımıza almasını nasip etsin. çok teşekkür ederim ilginiz için.

beni asıl korkutan yaşayacaklarım değil rabbim yazmışsa bişekilde yaşayıp katlanacağım ama 3,5 yaşında kızım var o nolur. bana bişey olursa o na nolur. tekrar hastanede yatarsam bana çok bağlı her çocuk gibi işte anne kuzusu daha tek korkum kızımın yaşayabileceklerimden kötü etkilenmesi

benimde hamileliklerim pek iyi geçmedi..1. hamilelikte 6-7 haftalıkken kanamam oldu..iğne ve yatarak geçirdim doğuma kadar..ama değdi..her hamilelik öyle olmuyor..diğer hamileliklerim de farklı şikayetlerim oldu..yine hastanede yattım..kızım küçüktü annem baktı..ama yinede üzülmeyin aynısı olacak diye bir şey yok..olursa da yine bir çaresi bulunur kızınız için..

Benim eltim de aynısı oldu. Plesenta previa diye isim olarak bilmiyordum. Okuyunca anladım. O çok cahil birisi ikinci hamilelikte tekrarlayabileceginden bile haberi yoktur. İkinci cocuk istiyor ama.
Sen de kafana takma lutfen canım. Olumsuzu düşündükçe onu kendine çekersin. Şu anda aynı eltim gibi hicbirseyi umursamaman; kötü hissetmenden daha iyidir :)

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun.Şimdi bunları düşünüp stres yapıp mutsuz olmayın lütfen.Allah herşeye bir dayanma gücü veriyor.Ve herşey güzel olacaktır.Yeterki güzel düşünün .O dünyalar güzeli kızınız sizsiz olmayacak ,kendinize daha çok dikkat edip hem kızınızla hemde bebişle sağlıklı sıhhatli uzun bir ömür sizi bekliyor.Lütfen kendinizi üzmeyin.Rabbim herşeyin en iyisini bilir yaşanacak olan herşeyi yaşayacağız.Benim henüz çocuğum yok.İlk gebeliğim belki sözlemesi kolay ama hepimiz pozitif düşünmeliyiz.İyi olanı istemeli kötüleri zihnimizden silmeliyiz.

canım doktor arkadasıma sordum senın durumunu oda aynı cevabı verdı her gebelıkte olcak dıye bısey yok şansa baglı bişey o dedi

canım doktor arkadasıma sordum senın durumunu oda aynı cevabı verdı her gebelıkte olcak dıye bısey yok şansa baglı bişey o dedi
Canim cok tesekkur ederim destegin icin kafam bu sorunla mesgul surekli kizimi yatirip anca bakabildim gunlerdir aradigim sonucu buldum. Umut oldu bana ikinci hamileliginde bu durumu yasamayan bir arkadas var hemde 40. Haftasinda kasim annelerinde icime once senin mesajin sonra bu insallah bu kez sans bana da gulecek hersey guzel olacak olabilir inaniyorum.

cok sevındım canım ıcının rahatlamasına sen rabbıme sıgın o melegını koruycak ben ınanıyorum

Eltimde Plesenta yaşlanması vardı (Dediğiniz o mu bilmiyorum) onunda 27. Haftada başlamıştı sıkıntıları ama 34e kadar dayandı sonra doğum yaptı
Geçenlerde 2. Çocugunu kucağına aldı 40.haftayı elhamdulillah hiç sıkıntı çekmeden tamamladı
Allah büyük inşallah sizde sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirir sonrasında kızınızın Kardeşini kucağınıza alırsınız
Tek şey boş dua sürekli olumlu düşünmek
Sizi iyi anlıyorum ikinci gebeliğimde ilkinde çok sıkıntı yaşamasamda hep evhamlıydım be yapacağım ben diye sizin sıkıntılı bir gebeliğiniz de geçmiş çok nırmal
Rabbim yardımcınız olsun

Bir an önce doktora gidin. DÜNYANIN EN GÜZEL BEBEĞİ geliyor inşallah. Bebeğinizin adı kaza olmasın lütfen. . .Yalnızca planlanmamış bir bebek. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.

Lütfen aglamayin gönlünüzü ferah tutun karninizda sizi coook yakindan hisseden bir can var. Gelecegi zamani kendi seçen ailenize katilmak için can atan bir kuzucuk. Umarim hiçbir sikinti olmasin rahat bir 40 hafta tamamlayin. Rabbimin verdigi herseyin bir caresi vardir. Coook zor seyler yasamissiniz korkunuz cok normal iyi düşünün iyi olsun. Pozitif mesaj

Sizler ne guzel insanlarsiniz , desteginiz icin cok tesekkur ederim. Yazdiklariniz icimi aciyor. Yarin dr randevum var gelismeleri yazacagim.

hayırlı olsun bebeğin canım bende plesenta previa marginalis yasadım arabaya binmek uzun yola çıkmak yorulmak yasaktı ama sağlıkla kucağıma aldım oğlumu sonrasında hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı her gebelik bir olmaz şuandada hamilemiyim diye test gunumu bekliyorum sakin ol sağlıklı bir gebelik geçirerek kucağına almanı dilerim ama üzülerek olmaz

Canim uzuldum senin kaybina cesaretin bana da guc veriyor. Haberini merakla bekliyorum insallah guzel haberini aliriz. Benim aklimdan cikmayan ve beni uzen tek sey eger plasenta previa olursam kan grubum brh- az bulunan kan takibimi yapan dr kanamam olmasi halinde devlet hastanesine gitmemi soylemisti kan bankasi olan o zaman tanidigim ilk ameliyatimi yapan dr devletteydi sansliydim simdi emekli olmus o donem ozel muayeneye gidince seni bidaha unutmuyorlardi simdi gidiyorsun ayni dr u bulamayabiliyorsun ozelleri de kapandi simdi ne yapacagim bilemiyorum. Kanamali bir sekilde gidince almayabilir de telasim bundan herseyde vardir bu risk ama bu durumda olunca dr yuzune soyluyor olebilirsin diye ya o ihtimal cok kotu Allah yar ve yardimcimiz olsun.

gönlünü ferah tut ilk bebeğimde hiç bulantım yoktu ama oğlumda kusmaktan yemek yemeye korkardım arkadaşım ilk bebeğinde normal gebelik yasadı ama 2. bebeğinde hergun kanaması vardı ped yetişmiyordu yani her gebelik bir değil bol bol dua et için rahat olsun bu normal bir gebelik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…