Söz Kesimi Ben de dün sözlendim kızlar. :)

nallien

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
68
17
288
36
4 yıldr beraberim we internetten tanışmştık nasl tanşığmzı falanda anlattım sizlere opuyorumnanaktan ani bi kararla istemeye we söz yüzklerimizi takmaya karar werdikk =)) bi hafta snra geldiler afyndan geldikleri için sabhtan geldiler çokda ii oldu aileler iiice kaynaştı =)) akşamda çağrdığmz herkes geldkten snra hazrlandıkk ikimzde we birs otrduktan snra isteme oldu :teytey: babam ilkten cwp wermedi ama sonradan "hayrlısı neyse o olsun" dedi :dance: el öpmeye fln başladıkk ew çokk kalabalıktı öp öpde btmedi =) kahweleri snradan yaptık biz öle dediler sonra yapalım dediler biz birs olayın keyfini çıkarırken kahweleri fln yaptık dağıttım herkese we tuzlu kahwede yaptk tabii :teytey: içti hepsini cnmmmmm bnmmmm :asigim: kahweleri topladım tepsimi hazrladılar içerde we yzklerimz geldi =))) dayım taktı yüzklerimizi meşhur "makass kesmio" şakasınıda yaptı tabii =)) alyanslarımızı taktıktan snra aşqumm bna tek taş da almş onuda çıkarttı herkesn içinde taktı =))) öptk möptkkk çokkk güzeldi ama çokkkk mutluymmmmmmmmm :teytey:
ama şunuda öğrendmki =)) plan yapmayın hçbir işe yaramıo.. kndiliğnden olup btio herşeyy akışına bırakcam artkkk =))

sözümde gydiğm kıyafetiimide gösterim sizlere bakalm beğencekmisnz.. =))

Eklentiler

• $ALIM0119 (2).jpg
    96 KB · Görüntüleme: 115
Son düzenleme:
ne mutlu sana canım...
Rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah zemuszemus

resmimide ekledm =)) yorumlarınızı bekliorm bayanlarr =))

hayırlı olsun tatlım allah tamamına erdirsin elbisen çok şık tatlım tekrardan hayırlı olsun

ay cnm çok heycanlı oluyor insan bilirim:)
çok güzel olmuşsun
allah mutlu etsn inş.

allah tamamına erdirsin inşallah kıyafetinizde güzelmiş allah nazarlardan saklasın sizi

canım herşey çok güzel olmuş anlaşılan.
çok mutlu oldum bende senin adına
kıyafetinede bayıldım

ben pembe sevmem ama sana çok yakışmış mululuklar canımmopuyorumnanaktan

canım çok güzel kıyafetin çok yakışmış.alkisalkisalkis.ne güzel atlatmışssın darısı başıma inş:Saruboceq::Saruboceq:. hayırlı olsun buaradaopuyorumnanaktan

=)))) beğendiğinize gerçekten çokkk sewindim kızlar =)) ama şunuda söylemek istiyorumki benim sözüm çokkk güzeldi herşey beklediğimden de iyi we güzel oldu ama tekk mafedenler kendi akrabalarımdandı Allahtan sözlümün ailesi iyiler de bi tartışma çıkmadı.Ben dayımın kızlarının gelmesini hiççç ama hiççççççççççç istemiyodum annem istiyo diye kabul ettim gelmelerini ve düşündüğüm gibide oldu zaten arkadaşlarımada demiştim onların gelmesini istemiyorum böyle böyle yaparlar diye yok yapmazlar dediler senin böyle özel bi gününde de açmazlar ağızlarını dediler ama kapıdan girmeleriyle ağızları açıldı evden gidene kadar susmadılar herşeye bişey buldular..
benim ağzım yandı sizinde yanmasın =(( o özel gününüzü kimsenin mafetmesine izin vermeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…