hayırlı olsun tatlım allah tamamına erdirsin elbisen çok şık tatlım tekrardan hayırlı olsun
4 yıldr beraberim we internetten tanışmştık nasl tanşığmzı falanda anlattım sizlere opuyorumnanaktan ani bi kararla istemeye we söz yüzklerimizi takmaya karar werdikk =)) bi hafta snra geldiler afyndan geldikleri için sabhtan geldiler çokda ii oldu aileler iiice kaynaştı =)) akşamda çağrdığmz herkes geldkten snra hazrlandıkk ikimzde we birs otrduktan snra isteme oldu :teytey: babam ilkten cwp wermedi ama sonradan "hayrlısı neyse o olsun" dedi :dance: el öpmeye fln başladıkk ew çokk kalabalıktı öp öpde btmedi =) kahweleri snradan yaptık biz öle dediler sonra yapalım dediler biz birs olayın keyfini çıkarırken kahweleri fln yaptık dağıttım herkese we tuzlu kahwede yaptk tabii :teytey: içti hepsini cnmmmmm bnmmmm :asigim: kahweleri topladım tepsimi hazrladılar içerde we yzklerimz geldi =))) dayım taktı yüzklerimizi meşhur "makass kesmio" şakasınıda yaptı tabii =)) alyanslarımızı taktıktan snra aşqumm bna tek taş da almş onuda çıkarttı herkesn içinde taktı =))) öptk möptkkk çokkk güzeldi ama çokkkk mutluymmmmmmmmm :teytey:
ama şunuda öğrendmki =)) plan yapmayın hçbir işe yaramıo.. kndiliğnden olup btio herşeyy akışına bırakcam artkkk =))
sözümde gydiğm kıyafetiimide gösterim sizlere bakalm beğencekmisnz.. =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?