• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Ben de dün sözlendim kızlar. :)

mutluluklar dılerım.. benım de hem ısteme hem de söz olmuştu.. bızde makas kesmıyor falan dedık te kımse oralı olmamıştı malesef :) senı çok ıyı anlayanlardan bırıyım. ınsanın mutluluğu gözlerınden okunuyor kı senın de öle olmuş...tekrar mutluluklar dılerım...yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

mutluluklar dılerım.. benım de hem ısteme hem de söz olmuştu.. bızde makas kesmıyor falan dedık te kımse oralı olmamıştı malesef :) senı çok ıyı anlayanlardan bırıyım. ınsanın mutluluğu gözlerınden okunuyor kı senın de öle olmuş...tekrar mutluluklar dılerım...yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

=))) çok teşekkür ederim =)) benim hiç aklımda yoktu o makas kesmiyo şakası falan dayıma kestirceğimizi bile son dakika öğrendim yanii =) oda öyle bişey yaptı sağolsun güldük eğlendik =)) istemenin ardından söz daha güzel oluyo bence.. =)) kısmett walla herşey bundan 1-2 hafta önce sözmüş istemeymiş düşünmüyodum hiç yaza olcaktı çünkü bizim.. kader kısmettt herşey olcağı warsa hiçbişey durduramıyo.Allah'ım herkese yardım etsin sözü weya isteme durumu olan herkese =))

oyyy..çok yakışmış pembe..mutluluğun her halinden belli canım..gözlerinin taaaa içi gülüyor.. Allah tamamına erdirsin..hayırlı olsun inş.

Back