ben de çeyiz almaya başladım.. Betuld nin ceyizi :P

betuld

B.k: 83 G.k:72.8 1.h.k:73 🔓 2.hk: 63 3.hk:58
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
3.714
1.564
haziranda düğünüm var ama çok az çeyizim var.
önce neleri hazırlamalıyım tavsiyelerinizi bekliyorumm..

aldıklarım.
günlük yemek takımı Kütahya porselen -Acelya 12 kişilik kampanya varken 295 tl gibi bir fiyata almıştım.
$acelya.png $acelya2.png

misafir yemek takımım Bernardo - Paris Antıque - kendi fiyatı 2.699 tl. kampanya dahilinde aşağıdaki kadeh takımını 100 tl vererek almış oldum

Eki Görüntüle 591712 $Adsız.jpg $Adsız1.jpg

Kadeh takımım Bernardo - 12 tane kadeh, su bardağı, karaf ve sürahisini aldım.

$634578434371417969.jpg $634578434450988281.jpg
$634578434635080078.jpg $634578434684113281.jpg

Çay setim Bernardo-İstanbul serisi 12 pasta tabağı, 2 büyük servis tabağı, 1 ayaklı kek tabağı, 1 tane katlı kurabiyelik ve 12 tane çay fincanından oluşuyor. fiyatını hatırlamıyorum..
$img_0078 copy.jpg $bernardo-istanbul-serisi1.jpg Eki Görüntüle 591721 Eki Görüntüle 591722

Bu takımın camdan çay bardakları tepsisi sürahisi falan da var onları özellikle almadım çünkü makinede yıkanamıyor bu seri. Hepsini birden elimde yıkayamam diye :KK43:

Kahvaltı takımım yine Bernardo (takığım bu markaya) - Butterfly . 350 tl. 1 alana 1 bedava kampanyasıyla 12 kişilik oldu bu da.

Eki Görüntüle 591724 $kahvaltı seti.jpg

küçük ıvır zıvırlar dışında aldığım çeyizler sadeve bu kadar malesef.
önümde sadece 6 ay kaldığını düşünürsek süreci hızlandırmalıyım, tecrübeli arkadaşlar neleri almalıyım öncelikle ??
EKLEME :
Hisar Milano 89 parça çatal bıçak takımı, Milano tencere seti, düdüklü tencere, Milano çaydanlık

Eki Görüntüle 597115 Eki Görüntüle 597118

Eki Görüntüle 597119 Eki Görüntüle 597120

Hisar seramik tencere seti, 3'lü sahan seti , 3'lü cezve takımı

Eki Görüntüle 597121 Eki Görüntüle 597129 Eki Görüntüle 597143

Hisar'ın tüm bu ürünlerini 1400 tl ye aldım.

madame coco çift kişilik battaniye 55 tl, begonville 2şer tane el ve yüz havlusu 45 tl

Eki Görüntüle 597131 Eki Görüntüle 597132

japon temalı porselen demlik, markasız, bitki çayları için.
bu temada teyzemin hediye ettiği şekerlikler vardı, görünce takım olsun diye aldım. 15 tl
Eki Görüntüle 597136

mikasa moor masa servisleri ikisi 280 tl

Eki Görüntüle 597137 Eki Görüntüle 597138

Kiraz Butik pike takımım, nevresim takımım ve fransiz dantelli masa örtüm
Eki Görüntüle 597145 Eki Görüntüle 597146 Eki Görüntüle 597147

EKLEME :))
Bunları ne için kullanırım düşünmeden aldım, çok sevdiğim için. Çay kahvenin yanında kurabiye veya küçük bir dilim kek ikram etmek içn kullanılabilir çümkü çok küçükler :) Paşabahçe' den aldım.

Eki Görüntüle 600308 Eki Görüntüle 600309
Eki Görüntüle 600310 Eki Görüntüle 600311

Bunlar da şirin pasta tabaklarım. Mudo' dan almıştım. Her renginden 2 tane alıp 6'lı set gibi yaptım.
Eki Görüntüle 600312 Eki Görüntüle 600313 Eki Görüntüle 600314

Yine Mudo' dan Matruşka tuzluk :)
Benim ki bu desenden
Eki Görüntüle 600315

Eki Görüntüle 600316
Bu şekilde ikiye ayrılıyor, tuzluk ve biberlik olarak kullanılıyor :) hihihi çok şirin değil mi :)

Tepsim.. <3 EVİM HAKKINDA EN ÇOK SEVDİĞİM ŞEY, ONU PAYLAŞTIĞIM KİŞİ <3
Eki Görüntüle 600317
Eki Görüntüle 600323

Çeyizim için kendim beğenip aldığım 2 seccadem
Eki Görüntüle 600325

Yine Paşabahçe'den aldığım tabak ve porselen kaşıklar.
Eki Görüntüle 600326

Son düzenleme:
hayırlı olsun betulum topıgın ınsallah her ıstedıgın senınle olsu n...
bunlar ceyızlerınmı yoksa secmekde kararsız kaldıklarınmı...

canım hepsi çok şık ve güzel mutlulukla kullanırsın inşalllah:nazar::nazar::KK9:
öncelıkle ilk başta lazım olan şeyleri alırsan daha ıyı olur yanı buyuk parçaları önden alıp küçük parçalarıda sonraya bırakırsın daha ıyı olur derım.Bende yenı başladım çeyız işine zor bır süreç bır o kadarda zevklı:) hiç bıtmeyecek gıbı gelıyor insana:) bu arada hayırlı uğurlu olsun sevgilerimle....:126::KK16::KK16:

aaaaaa aldıklarınmıs cok gzel canım bunların hepsı esınle ve sevdıklerınle guzel gunlerde kullanman dılegıyle canım

canım hepsi çok şık ve güzel mutlulukla kullanırsın inşalllah:nazar::nazar::KK9:
öncelıkle ilk başta lazım olan şeyleri alırsan daha ıyı olur yanı buyuk parçaları önden alıp küçük parçalarıda sonraya bırakırsın daha ıyı olur derım.Bende yenı başladım çeyız işine zor bır süreç bır o kadarda zevklı:) hiç bıtmeyecek gıbı gelıyor insana:) bu arada hayırlı uğurlu olsun sevgilerimle....:126::KK16::KK16:

bence de çok zevkli ama saçma sapan şeyler almiyim önce senin de dediğin gibi lazım olanları alayım diye frenliyorum kendimi.
büyük parçalar derken neleri kast ediyorsun mesela ?

şimdi tencere ve çatal-bıçak takımı almayı düşünüyorum. bir de tabi kampanyalara bakıyorum, ona göre alırım diye düşünüyorum.

aaaaaa aldıklarınmıs cok gzel canım bunların hepsı esınle ve sevdıklerınle guzel gunlerde kullanman dılegıyle canım

çok teşekkürler Tugbacım :)

bence de çok zevkli ama saçma sapan şeyler almiyim önce senin de dediğin gibi lazım olanları alayım diye frenliyorum kendimi.

şimdi tencere ve çatal-bıçak takımı almayı düşünüyorum. bir de tabi kampanyalara bakıyorum, ona göre alırım diye düşünüyorum.

elinin altında bulunması gereken önemli parçalardan bahsedıyorum.Mesela porselen takımını almışın.sonrasında çbıçak takımı, bornoz, bol bol askılar, daha çok mutfak araçları gereklı olanlar:KK34: süpüge çok önemli:KK16: bu aralar bende süpürgeye taktım kafayı.:) sonra ütüydü v,s düğerlerini tamamlarsın.:KK19:

hayırlı olsun betülcüm öncelikle iyi mutlu günlerde kullan
tabak çanak içini tamamlamışsın hepsi çok güzel
çatal bıçak takımı var bi günlük birde misafir için almalısın en gerekli şeylerden biri
2 takım tencere almalısın tavsiyem biri çelik olsun ömürboyu hiç birsey olmuyo
tefal almassın zatenyeni çıkanlar çok hoş ve bolca tava almanı öneririm
mutfak robotu vazgeçilmez arçalikte kampanya vardı geçen aylarda devam ediyor mu bilmiyorum,ketıl yerine çaycı almanı tavsiye ederim o da indirimdeydi hem ketıl hem çay için kullanıyorsun, tost makinesi gerekli,cezve takımı,bornoz seti,çarşaf takımları şimdilik aklıma gelenler bunlar bide ütü ,ütü masası var kolay gelsin ev kurmak zor iğneden ipliğe hersey lazım işte:KK9::KK16::KK16:

hayırlı olsun betülcüm öncelikle iyi mutlu günlerde kullan
tabak çanak içini tamamlamışsın hepsi çok güzel
çatal bıçak takımı var bi günlük birde misafir için almalısın en gerekli şeylerden biri
2 takım tencere almalısın tavsiyem biri çelik olsun ömürboyu hiç birsey olmuyo
tefal almassın zatenyeni çıkanlar çok hoş ve bolca tava almanı öneririm
mutfak robotu vazgeçilmez arçalikte kampanya vardı geçen aylarda devam ediyor mu bilmiyorum,ketıl yerine çaycı almanı tavsiye ederim o da indirimdeydi hem ketıl hem çay için kullanıyorsun, tost makinesi gerekli,cezve takımı,bornoz seti,çarşaf takımları şimdilik aklıma gelenler bunlar bide ütü ,ütü masası var kolay gelsin ev kurmak zor iğneden ipliğe hersey lazım işte:KK9::KK16::KK16:

ooooo Gülçin' im dur yavaş gelll başım döndüüü :KK70:
ya evet çok şey var biliyorum ama yavaş yavaş adım adım alcam
tencereler ve çatalbıçak setine bakmaya başlıycam.
çeyizleri sağolsun babam alıyor çalıştığım halde o da diyor ki aynı parayi ödiycem nasılsa ne kadr geç olursa o kadr iyi ama çeyiz bu al al bitmediği için başladım ben.

Hem topiğin hem çeyizlerin hayırlı uğurlu olsun canım. Zaten en önemlisini almışsın. Şimdi dediğin gibi çatal - kaşık takımı ve tencereleri hallet. Tencereler yine fiyat olarak idare eder de tavalar tuzluya geliyor. İyi araştır kampanyaları takip et. Ama şanslısın ki yeni çıkan tencere takımları çok şık. Güle güle kullan canım şimdiden. :KK16:

Bu butterfly çay takımını ben de istiyorum ama yoktu stokta aralık ayı içersinde gelecek dediler henuz bakamadım siz yeni mi aldınız? Diğer parçalar da çok hoş bu arada güle güle kullanın

Hem topiğin hem çeyizlerin hayırlı uğurlu olsun canım. Zaten en önemlisini almışsın. Şimdi dediğin gibi çatal - kaşık takımı ve tencereleri hallet. Tencereler yine fiyat olarak idare eder de tavalar tuzluya geliyor. İyi araştır kampanyaları takip et. Ama şanslısın ki yeni çıkan tencere takımları çok şık. Güle güle kullan canım şimdiden. :KK16:

Ben de kampanyalardan baya faydalanmayi dusunuyorumm
Yoksa cok tuzlu oluyor

Bu butterfly çay takımını ben de istiyorum ama yoktu stokta aralık ayı içersinde gelecek dediler henuz bakamadım siz yeni mi aldınız? Diğer parçalar da çok hoş bu arada güle güle kullanın
Benim baktigim yerde geleli baya oldu. 1 alana 1 bedava kampanyasini beklemistim ben de, yeni aldim.

Hayırlı olsun.Çok güzel ve çok şık seçimler olmuş.Kahve takımlarını da unutma derim.Tencere ve tava setleri de önemli.Güzel alışverişler ve sonrasında bol mutluluklar dilerim :)

Dün İle Yarın Arası Bugün Molası

Kahve takimi gunluk yemek takiminin icinde vardi. Bir tane daha alcam renkli şik bir sey.

bernardo nun bütün ürünlerine bayılıyorum çok şık bütün serileri güle güle günlerde kullanmayı nasip etsin çeyizini ALLAH canım AMİN :KK66:

Cok güzellerr allah agız tadıylaa kullanmayı nasip etsin insallah oh bak iyi oldu benimkinin eylüle ertelenmesi tecrübeli olucaksın bende senden ögrenirim :)

Evet yaa kızlar haklılar butterfly hic bi yerde yoktu bende bakmıstım geldiginde butterfly ı pasta takımını alırım demistim kahvaltılığı rosy aldım

Son düzenleme:
Cok güzellerr allah agız tadıylaa kullanmayı nasip etsin insallah oh bak iyi oldu benimkinin eylüle ertelenmesi tacrübeli olucaksın bende senden ögrenirim :)

Evet yaa kızlar haklılar butterfly hic bi yerde yoktu bende bakmıstım geldiginde butterfly ı pasta takımını alırım demistim kahvaltılığı rosy aldım

Rosy de cok guzel ama
Boyle vintage havasi var
İnsan hangisini alsa digerinde akli kaliyor:))

Rosy de cok guzel ama
Boyle vintage havasi var
İnsan hangisini alsa digerinde akli kaliyor:))

Ben pembe diye diye ölürüm :)) o yüzden rosy kafamı karıstırmıstı
Yaaa betül bizee bernardoyu verseler söylee hepsi bizim olsa :)) ordan almaya doymuyorummm hic

X