ben de bırakıyorum sigarayı!

Winstinlayt

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
225
107
Arkadaşlar yeni üyeyim ama uzun zamandır kk yı takip ediyorum bugün burdan okuduklarımla sigarayı bırakmaya karar verdim 3 senedir içiyorumtam 8 saattir içmiyorum üzerim de acaip pis bi sigara kokusu var. ben de buraya yazarak kendimi motive edeceğim inşallah yazdıklarımdan birileri de faydalanıp sigarayı bırakır:13:

şuan da canım o mereti çok çekiyor deli gibi içmek istiyorum. :KK43::KK25: acilen bu durumdan kurtulmam lazım napabilirimmm

hadi kolay gelsin
camı açıp derin derin nefes alabilirsin
yükses sesle müzik dinleyip dans edebilirsn
su içebilirsin sakız çiğneyebilirsin
kabak çekirdek yiyebilirsin yada leblebi
ağzına bir karanfil atabilirsin
bende işe yaramıştı
bence bırakabilirsin destekliyorum seni :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bizim bi arkadaş bıraktığında canı çok çekince bi kibrit yakıp söndürüp kokluyomuş,işe yarıyodu.bir de nikotin sakızları var eczanede,onlardan al canım destek olur.

ben kendi irademle bırakmak istiyorum canım daha faydalı dıye düşünüyorum çok saol su içiyorum bol bol bakalım sabah ne olcak sanki zaman geçmiyo gibi :)

şuan da canım o mereti çok çekiyor deli gibi içmek istiyorum. :KK43::KK25: acilen bu durumdan kurtulmam lazım napabilirimmm

benim eşim sigara içiyor. ben çok canım istediğinde su içip dışarı çıkarak derin nefes alıyordum. olmazsa yani isteğim geçmezse eşimin kültablasını kokluyordum. zaten o koku insanda sigara içme isteği falan bırakmıyor...evde içen varsa bunu avantaja çevirebilirsin...

X