ben de aileme tanıştırmalı mıyım ??

nadya83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
882
6
96
Antalya
kızlar selam, sevgılım var benım yaklasık 7-8 ay olucak
biraz hızlıyız belki belki de yavaş aılesıne benı tanıstırdı yemek düzenledı aılesını abısını eşini cagarmıs tanıstık,
onun öncesınde de baska bır davette denk gelip tanısmıstık ama 2.sefer olarak benı evıne cagardı,
sımdı ramazan bayramında aradım annesini, kandılde aradım, hatta bayramda gec aradım 2.gun dıye benımkı ıyıce bı payladı benı gözlerınden düştün bızımkılerın dedı ben onun demesıyle aradım ve mazeret soyledım kadın onemlı degıl aramıs olmanız onemlıfalan dedı.

kıızlar sıze sorum sımdı sız boyle tanısmıs mıydınız isteme öncesı ve bır de benım de erkek arkadasımı eve yemege ya da oturmaya davet etmem gerekıyor mu ?
siz davet etmiş miydiniz? wallahi yardımcı olursanız sevınıcem çünkü tek siz bilirsiniz gibi geliyor bu konuları. kaydirigubbakcemile5

canım ,o erkek olarak seni ailesiyle tanıştırması normal.. ama sen kızsın,onu tek olarak eve çağırıp ailenle tanıştırman ailen tarafından pek hoş karşılanmaz.. daha doğrusu çoğu aile tarafından diyim. ailece gelip tanışmaları daha doğru olur.. hem e. arkadaşın neden öyle dedi ki hemen,1. günü aramadın diye bizimkilrin gözünden düştün falan :bbo:

annene danismalisin bence o en iyisini bilir..
her ailenin orfu gelenegi farklidir. o yuzden burdan ne desek tam dogru olmaz bence.
kizlarin sevgilisini ailesi ile tanistirmasi ile erkeklerin sevgilisini ailesi ile tanistirmasi cok farkli hususlar bence. (yani farkli bakiliyo aile icinde)
abimin sevgilisi bizde kalabilirken benim ailemden dogru duzgun pek kimse sevgilimle tanismis degil hala mesela.
degisir bu durumlar yani..

evet kızlar dediklerinz aynı sanki
ben de anneme söyledim ama farklı bunlar, onlar kızı görmek için tanısmıslardır bız tanısırsak bı manası olmaz kı kız evıne erkek gelmez gelırse gören olur falan konusurlar hem olur mu oyle olmaz sanırım dedi o da.
ben de pek bilemedim, asmin walah haklısın benım de abımın kız arkadası bızde kalıyordu kımse bır sey demıyor ama benım ılıskımın yarısı aılemden saklı yarısı gızlı tabiki kız kısmıyız,
on41 bilmiyorum canım bir tafra yaptı 2. günü sen unuttun artık gözlerınden düştün ben senın ıcın soyluyorum dedı.
sonra hemen aradım bır telasla bır seyler soyledım kadın dedı onemlı degıl falan dedı, ama belkı cıdden ılk gunu beklıyordu cok bozuldu o kısmını bılemıyorum, ay acaba cıdden mı kızdı ki annesi ılk gun aramadım dıye akannehir

canım tabi ilk gün gelin adayları arasın diye beklemişlerdir ama kırılmak olmaz ki..sonuçta herkesin işi gücü var,hem bayram 1 gün değil..sende 2. gün aramışsın zaten.bence erkek arkadaşın , arar diye beklemiş ailesine mahcup olduğunu düşünerekten sana kızmıştır. onun da böyle düşünmemesi gerek ama yine sevgisindendir opuyorumnanaktan

evet on41 demek önemsiyor aslında ailesinin gözünde daha ıyı görunmemı ıstıyor o yuzden boyle darıldı bana :) :hulya: bende bıraz düşününce anladım bu sekılde oldugunu

evet on41 demek önemsiyor aslında ailesinin gözünde daha ıyı görunmemı ıstıyor o yuzden boyle darıldı bana :) :hulya: bende bıraz düşününce anladım bu sekılde oldugunu

aynen canım kaydirigubbakcemile5 kız sende niye ilk gün aramadın.. ben aramak için can atıyom :kedi:

Valla benm babamın evine ailemle tanıştırmaya erkek getireceğim öyle miii :1shok:
O benm ağzımdam burnumdan getirir -tatlicadiarzu-

ayy ciddi mi, ben hadı dedım atlatırım belkı falan aslında umursamamaya calıstım
her gun de aranır mı falan dıye düşündüm bıraz :)
yani zırt pırt böle 1 cumlecık bır sey soylemek garıbıme gıdıyor alıskın degılım ben arayıp bırılerının ozel gunlerını kutlamaya,
yani ıyı bayramlar demek ıcın aramak garıp geldı gecıstırmeye calıstım :) ama 2. gun burnum sürte sürte aradım mazeret bıldırdım bıde o oldu bu oldu arayamadım bugun ancak arayabıldım dedım :) ne kadar ınandı muammaa. :hulya:

ben şu anda nişanlıyım ama önceden tanıştım annesiyle. ama benim ailem hala bilmez bunu. yani ailenin tutumuna göre değişir. bizimkiler pek hoş karşılamıyolar böyle şeyleri, yani tanışmak istemezlerdi bence nişanlımla flört dönemimizde.bizde ancak ailelerle tanışılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…