• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben cok pimpirikliyim, bana akil verinn

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Kizlar selamlar hepinize. Allaha sukur herhangi bir sorun yok ama ben dusune dusune. Okuya okuya delirtiyorum kendimi. Oncelikle bir kimyasal gebeligim var aralik ayinda yasadim baya gecti ustunden. Ardindan bu ay hamile oldugumu ogrendim allahima bin sukur. Tabi karamsar oldugum icin yine kimyasal olur diye dusunurken doktora gittik keseyi gorduk cok sukur. Bebek kucuk bir sonraki muayenede de bebisi goruruz dedi. 28-29 agustosta gelirsen gorebiliriz ama garanti olsun dersen bayramdan sonra gel dedi. Bende bayram bitisinde gitmeye karar verdim.
2 ay once basit yumurtalik kisti icin 1 ay dogum kontrol hapi kullanmistim. Doktor adet duzensizligii yapar bi sure demisti ki gercektende yapti gecikmeli adet oluyordum. Neyse Keseyi gordugumuzde son adet tarihime gore 6+2 olmam gerekiyordu ama ultrasonda 4+1 cikti. Doktor bunun cok normal oldugunu. Haptan dolayi gec yumurtladigimi haliyle gec dollenme oldugunu. Zaman zaman boyle 2 hafta geri 2 hafta ileri gitme durumlarinin olacagini soyledi. Herseyin cok iyi ve cok normal oldugunu soyledi.Kesemin boyuda ultrason haftama gore cok cok iyiymis 11,3 mm cikti. Doktor bukdr iyi konusmasina ragmen ben dusunuyorum neden ultrasonda geri cikti. Acaba bos gebelikmi falan diye diye okuyup kendimi delirtiyorum. Allaha sukur degil kanama. Kahverengi lekelenme bile yok masallah cok sukur. Sabah bulantilarim oluyo, gun icinde halsizim ve devamli uyuyorum. Ya kizlar bi yardimci olun banaa :KK43:

Back