swetlana ASKISIM Kayıtlı Üye 6 Haziran 2007 1.083 0 2 Kasım 2007 Konu Sahibi swetlana #21 mehay .!.: canim benim yaa inan cok uzuldum bende 3 asilama oldum 3. sonucunu bekliyorum yani ilk ikisi negatif cok agladim ilk sonucu aldigimda ve simdi tup bebektede olmaz diye cok korkuyorum!! Genişletmek için tıkla... sakın korkma ve olumsuz dusunme inş olacak senın bebısın tmm
mehay .!.: canim benim yaa inan cok uzuldum bende 3 asilama oldum 3. sonucunu bekliyorum yani ilk ikisi negatif cok agladim ilk sonucu aldigimda ve simdi tup bebektede olmaz diye cok korkuyorum!! Genişletmek için tıkla... sakın korkma ve olumsuz dusunme inş olacak senın bebısın tmm
swetlana ASKISIM Kayıtlı Üye 6 Haziran 2007 1.083 0 2 Kasım 2007 Konu Sahibi swetlana #22 _DaRKiNLiFe_ .!.: Üzme kendini melkacım iş olacağına varır elbet.Bebeklerimizi anlatacağımız günlerde gelir inşallah. Genişletmek için tıkla... inş gelırde anlatırız cnm sen naptın nasıl gıdıyo
_DaRKiNLiFe_ .!.: Üzme kendini melkacım iş olacağına varır elbet.Bebeklerimizi anlatacağımız günlerde gelir inşallah. Genişletmek için tıkla... inş gelırde anlatırız cnm sen naptın nasıl gıdıyo