ben cok kotuyum

swetlana

ASKISIM
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2007
1.083
0
senağlama bılıyorsunuz bu ay tup bebek denedık olmadı ama allahın takdırı dedım agladım agladım halada aklıma geldıkce aglıyorum cok uzuldum ya okadar ıstıyorumkı anne olmayı sımdı olabılecekmıyım dıye dusunuyorum ama esıme daha cok uzuluyorum o bana bellı etmemeye calıssada cok uzuluyor cocukları cok sevıyoruz artık allaha yalvarıyorum benım ıcın olmasa bıle esım ıcın olsun cocuk dıye onu cok sevıyorum ve uzulmesını asla ıstemıyorum okadar guzel hayallerı varkı benımkıler tukendı artık kasım sonu yada aralıkta tekrar deneyelım dıyo dr ama yıne bır yenılgı olursa dıye cok korkuyorum ve ne dıyecegımı bılmıyorum yardım edın ıyıkı sızler varsınız sızlerle konustukca paylastıkca dahamı rahatlıyorum ne ama konusmazsamda cıldıracak gıbı oluyorum senağlama:a015:

inan çok üzülüyorum bu yazılara sabırlı ve inançlı o arkadaşım hiç birimizin sizden fazlası yok o yüzden inan canım sizinde olur bebişlerinz hayırlısı olsun tatlım vakti gelince allah kısmet eder pes etme biran önce toparlan önce beyninde ben başara bilirimde sonra tekrar dene derim ben üzülme ama dualarım hep sizinle inşallah arkadaşım allahım kısmet etsinŞeniz

canım benim yaa...neden bu kadar üzüyorsun kendini? tamam bizim de henüz çocuğumuz yok ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor ki...Allah büyük be güzelim inş.günün birinde bizler de anne oluruz ama sen kendini böyle üzerek kendini hasta etmeye uğraşırsan olur mu? bir an önce toparla kendini ve sen kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman tüp bebek tedavisine başla bence.

saol cnm ya ama ya ole bıseykı artık dısarı cıkmak ıstemıyom bı cocuk gorsem ıcım ezılıo allahım kımsenın emegını bosa cıkarmasın kımseye yasatmasın cok zorsenağlama

cnm lutfen sen uzulme sana uzulmek yasak sadece banada dua et yeter arkadasım kendıne ve bebıslere dıkkat et allah nazardan saklasın

Canim Arkadaşim Bende Sein Gibi öyle Bebek özlemi Duyuyorum Ki.yanimdan Bir Hamile Geçse Bi Uhaf Oluyorum Içim ürperiyor Birden Imreniyorum.içimden Rabbim Banada Nasip Et Diyorum Ve Gözlerim Doluyor.çok Tuhaf Bi Duygu Biliyorum.ama Ne Yapalim Allahin Takdiri Buymuş.şu Yalan Dünyada Bizim Imtihanimizda Meleklerimiz üzerine.rabbim Hayirlisiyla Bu Sinavi Vermeyi En Kisa Zamanda Hepimize Nasip Etsin Inşallah Tatlim.biz Elimizden Geleni Yapalim Ve Gerisini Allaha Havale Edelim.demekki Daha Vakti Ve Saati Var Bizim Yavrularimiza Kavuşmamizin.yüce Mevlam Hayirli Zamanda Sağlikli Ve Hayirli Evlatlar Nasip Etsin Inşallah.allaha Emanet Ol Canim Arkadaşim.

saol cnm ıyıkı varsın hıc bıryerde benı yalnız bırakmadın allah sendende dıger arkadaslarımdanda razı olsun inş en kısa zamanda hepımız anne olacagız ama ınsanız ıste bıyerde duygular agır basıp senı alıp goturuyo hamıle goruncede ortaya cıkıyo

hepimiz seni çok iyi anlıyoruz.çünkü hepimizin derdi aynı.yaşadıklarını tüm kalbimle anlıyorum.biz üzülsek te ağlasak ta yırtınsak da hayatı kendimize zehir etsek de olacak olan yine olur...bizim doktora gidip tyedavi olmamızın dışında elimizden hiç bişey gelmez.bize düşeni yapacaz gerisini Allahın takdirine bırakıcaz.O nasip ederse olur..onun için ona sığın.hem rahatlarsın...biliyorum insan düşün düşün içinden çıkamadıkça kafayı yiyecek gibi oluyor.onun için kendini düşüncelerinden soyutla canım.bol bol dua et...Allah büyük...hepimiz anne olacaz..merak etme..sadece biraz sabır...

Aslında böyle bir ortam yakalamış olduğumuz için çok şanslıyız mesela ben kimseye söylemedim doktorun koyduğu teşhisi adet düzensizliğm strestenmiş dedim çünkü bu sefer insanlar üzerimize gelmeye başlıyor ve bazen senin hassas noktanı kullanmaya başlıyorlar. İyiki bu forumu buldumda dertlerimizi paylaştığımız gibi birbirimizin derdinede ortak oluyoruz. Melkacım üzülme diyecğim olmayacak ama en azından güçlü olmaya çalış eşin için ve Allah'ın izniyle doğmasını istediğin bebişin için....
Sevgiyle kal

haklısın ama bazen dayanılmaz oluyor allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın inş

saolun ya ıyı varsınız evet bazen en yakınına bıle anlatamıyosun derdını ama degın gıbı damara basmayı ıyı bılıyorlar bebk yapmıyomusun nıye yapmıyosun felan fılan ıyıce bunaltıyorlar ama inş bıgun hepımız bebıslerımızı kucagımıza alacagız alacagız degılmı

melka canim üzülme topla kendini biliyorum cok zor ...esim gazetede okudu yabanci bir kadin 50 bin euro vermis tütp bebek icin ve su an hamileyim diyor..menopoza girmek üzereymis korunma hapi kullaniyormus adet olmak icin...diyecegim allahim nasip ettimi olur.....bahcem vardi cimen ektim üstüne file örtüm kuslar yemesin tohumu diye...diger tarafa bakiyorum iki tasin arasinda cimen büyüyordu...yani allahim verdimi iki tasin arasin dada verir....kiz kardesim 5. denemesinde olmusdu kizi simdide ikiz hamile darisi bizim basimiza insallah üstelik esinde canli sperm yokdu ameliyat oldu yumurtaliklarin ordan aldilar sperm..kusura bakmayin cok konusdum...

slm kızlar ılkdefa yazıyorum. ben 7 yıllık evlıyım bnımde cocugum yok bende cok usgunum ama param olsun ılk ısım tup bebek ama ondanda cok korkuyorum ya tutmassa

Seni çok iyi anlıyorum canım. Bende öyle hissediyorrum bazen, Allahtan benim ve eşimin ailesi başka şehirde oturuyor, Anlattığımız kadarını biliyorlar. Kadınız biz annelik duyguları bizi rahat bırakmıyor. Ama demek ki hepsinin bir zamanı var. Bi daha deniyeceğiz güzelim ne yapalım elimizden başka bir şey gelmiyor.Allah yardımcımız olsun. Bu arada bende Adanalıyım ama Kayseride oturuyorum.

cnm haklısın ama elımde degıl ınan dayanamıyorum artık sadece dua edıyorum allahım herseyın hayırlısını ver dıye inş bızede annelıgı tatdıracak rabbım

slm kızlar ılkdefa yazıyorum. ben 7 yıllık evlıyım bnımde cocugum yok bende cok usgunum ama param olsun ılk ısım tup bebek ama ondanda cok korkuyorum ya tutmassa

inş yaptırırsın ve tutar cnm sosyal guvencen varsa rapor al tup bebek ıcın oyle maddı acıdan rahat edersınsormak ıstedıgın bıse olurs yardım ederım

hemsomsun yanı ne guzel inş bızde bıran once anne oluruz

canim benim yaa inan cok uzuldum bende 3 asilama oldum 3. sonucunu bekliyorum yani ilk ikisi negatif cok agladim ilk sonucu aldigimda ve simdi tup bebektede olmaz diye cok korkuyorum!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…