- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
Arkadaşlar zaten konuyu açan kişi kötüyken yazmış birde imla kuralına mi dikkat edecek. Anlaşılması güç olabilir .onemli olan sizden yardım istiyor. Boşverin gariii imlayı :)
O kadar çok yazan vardı ki imlayi son yazanlari alınti yapmıştım, pardon :) asıl yazanlar okuyunca üstüne alinirlar heralde :)Ben konu sahibine demedim, yorum yapana dedim.
Aynen siz de !Aynen SİZ DE çok güzel kullanıyorsunuz dilimizi.
Bu nasil istir arkadas ya. Yok imla kurallari yok paragraf yok "inlimidim yiridi biriktim"
Yahu 18 yasindan kucuk ve tedavi goren bir kizcagiz var biraz duyarlilik biraz empati ! O yazim kurallari baska bir uslupla soylenmezmi? Dunyayi kendine dar etmis iki okuldan cikmis ruhen sikintilar yasayan bir insana ilk tepki bumu olmaliydi?
Ben bebisimi emzirirken tek elle yazıyordum ve birisi takılacak duzenleyeyim dedim beceremedim (kızım 2 yaşında ve yapışık ikiz gibi dolaniyoruz ) yalnız konu sahibi daha lise öğrencisi! !! Ben lisede herkeS yerine herkeZ diyen biriyle takismistim ciddi ciddi .neyse sevgili üye ,tartışmayalım. ...Valla sizde burda mükemmel bir imla kuralı kullanmışsınız . Tebrik ediyorum
Siz doğru dürüst eğitim alamamış,gittiği bütün okulları yarıda bırakmış ve ilaç kullandığını belirten,duygusal bir genç kızın durumunu anlayamadan yazarsanız kimse de sizin bebeğinizle olan durumunuzu bilemez çünkü konu sahibi gibi herhangi bir açıklamanız yok sevgili üyeBen bebisimi emzirirken tek elle yazıyordum ve birisi takılacak duzenleyeyim dedim beceremedim (kızım 2 yaşında ve yapışık ikiz gibi dolaniyoruz ) yalnız konu sahibi daha lise öğrencisi! !! Ben lisede herkeS yerine herkeZ diyen biriyle takismistim ciddi ciddi .neyse sevgili üye ,tartışmayalım. ...
Konu benim konum değil , neden özel durumumu açıklayayım ki ? Kaldı ki konuyu düzenlediği vakit daha iyi bir yardım alma durumu var .bu sekilde kimse okumaya çalışmıyor, okuyamayinca da yardımcı olamıyor .gayet iyi niyetli yazdım ...igneleme amacı gütmedimS
Siz doğru dürüst eğitim alamamış,gittiği bütün okulları yarıda bırakmış ve ilaç kullandığını belirten,duygusal bir genç kızın durumunu anlayamadan yazarsanız kimse de sizin bebeğinizle olan durumunuzu bilemez çünkü konu sahibi gibi herhangi bir açıklamanız yok sevgili üye
O yorum yapan başka bir yorum daha yaptı .onu da oku :)Ben konu sahibine demedim, yorum yapana dedim.
O yorum yapan başka bir yorum daha yaptı .onu da oku :)