• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çok halsizim enerjim yok

lokumnazli

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
119
14
13
28
6+3 haftalık hamileyim. Ama o kadar çok halsizlik ve enerji düşüklüğü var ki hiçbir şey yapamıyorum. Yataktan çıkamıyorum. Takviye vs önerebileceğiniz bir şey var mı

6+3 haftalık hamileyim. Ama o kadar çok halsizlik ve enerji düşüklüğü var ki hiçbir şey yapamıyorum. Yataktan çıkamıyorum. Takviye vs önerebileceğiniz bir şey var mı
Doktorunuzla görüşüp omega 3 tavsiyesi alın 😔 d vit baktırın bu kış genel bir halsizlik herkeste var bir de siz hamilesiniz hormonlar değişiyor normal ama mutlaka vit baktırın

Folik asit de içeren multivitamin takviyelerinden kullanıyor musunuz? Eğer ekstra bir eksikliğiniz yoksa yapacağınız başka bir şey yok. Gebeliği bu haftaları böyle geçiyor. 12. Haftaya yaklaştıkça azalıyor.

Folik asit de içeren multivitamin takviyelerinden kullanıyor musunuz? Eğer ekstra bir eksikliğiniz yoksa yapacağınız başka bir şey yok. Gebeliği bu haftaları böyle geçiyor. 12. Haftaya yaklaştıkça azalıyor.
Folik asit kullanıyorun sadece doktor şuan sadece bunu kullan dedi. Haftaya gittiğimde kan vereceğim ona göre bir şeyler verecek sanırım. Bu kadar halsizlik yapar mı hamilelik hastaymışım gibi hissediyorum

Folik asit kullanıyorun sadece doktor şuan sadece bunu kullan dedi. Haftaya gittiğimde kan vereceğim ona göre bir şeyler verecek sanırım. Bu kadar halsizlik yapar mı hamilelik hastaymışım gibi hissediyorum
Evet yapıyor. Ben nöbet çıkışları o kadar yorgun halsiz hissediyordum ki uyumaktan kalkıp bi şey yiyemiyordum 1,5 kg falan vermiştim hatta.

İmkan varsa bol bol yatıp dinlen çok ağır işler yapma 11. Haftadayım benim geçti yorgunluk uyku halim .

5+6yım ben de öyleyim valla. Genelde de enerjisi düşük bi insan olduğum için iyice pertim😂 üstelik dinlenme imkanım yok çalışıyorum

Normaldir.3.ayın sonuna doğru kendinize gelirsiniz Ben işe gidip gelirdim yorgunluktan atar kafayı uyurdum eşim zor uyandırırdı .gece de ful uyurdum .aman bol bol uyuyun zaten bebek doğunca çok arayacaksınız😁

Evet yapıyor. Ben nöbet çıkışları o kadar yorgun halsiz hissediyordum ki uyumaktan kalkıp bi şey yiyemiyordum 1,5 kg falan vermiştim hatta.
Allah'tan şuan çalışmıyorum çalışsam baygınlık falan geçirirdim heralde sizin maşallahınız varmış

Normaldir.3.ayın sonuna doğru kendinize gelirsiniz Ben işe gidip gelirdim yorgunluktan atar kafayı uyurdum eşim zor uyandırırdı .gece de ful uyurdum .aman bol bol uyuyun zaten bebek doğunca çok arayacaksınız😁
Tam olarak da uyuyamıyorum ki sersem gibiyim uyumak istiyorum gözlerim kapanmıyor

Tam olarak da uyuyamıyorum ki sersem gibiyim uyumak istiyorum gözlerim kapanmıyor
Hormonlardandjr büyük ihtimalle.Vücudınuzda sıfır değerinde olan hormon bi anda binlerce oluyor.Vücudunuz da buna adapte olmaya çalışıyor.Yine de komtrole gittiğinizde doktorunuza bi sorum en doğru bilgiyi o size verecektir

Allah'tan şuan çalışmıyorum çalışsam baygınlık falan geçirirdim heralde sizin maşallahınız varmış
Progesteron hormonun etkileri. 😃 Ben de çok geçmeden düşük riskinden rapor aldım. Progesteronu bir de ilaç olarak alınca kafamı kaldıramadım o süreçte.

Kuşum bi uğraş bulup ona dalsan kafan da dağılır mı acaba uykuyu halsizliği düşünmezsin.. hepsi geçici onu düşün motive ol ♥️ 🧿 bak biz hamile kalmak için neler yapıyoruz öyle düşün.

Back
X