- 3 Mayıs 2024
- 119
- 14
- 13
- 28
- Konu Sahibi lokumnazli
6+3 haftalık hamileyim. Ama o kadar çok halsizlik ve enerji düşüklüğü var ki hiçbir şey yapamıyorum. Yataktan çıkamıyorum. Takviye vs önerebileceğiniz bir şey var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuzla görüşüp omega 3 tavsiyesi alın6+3 haftalık hamileyim. Ama o kadar çok halsizlik ve enerji düşüklüğü var ki hiçbir şey yapamıyorum. Yataktan çıkamıyorum. Takviye vs önerebileceğiniz bir şey var mı
Randevum haftaya malesef ama bu halsizlik beni bitirdiDoktorunuzla görüşüp omega 3 tavsiyesi alınd vit baktırın bu kış genel bir halsizlik herkeste var bir de siz hamilesiniz hormonlar değişiyor normal ama mutlaka vit baktırın
Folik asit kullanıyorun sadece doktor şuan sadece bunu kullan dedi. Haftaya gittiğimde kan vereceğim ona göre bir şeyler verecek sanırım. Bu kadar halsizlik yapar mı hamilelik hastaymışım gibi hissediyorumFolik asit de içeren multivitamin takviyelerinden kullanıyor musunuz? Eğer ekstra bir eksikliğiniz yoksa yapacağınız başka bir şey yok. Gebeliği bu haftaları böyle geçiyor. 12. Haftaya yaklaştıkça azalıyor.
Evet yapıyor. Ben nöbet çıkışları o kadar yorgun halsiz hissediyordum ki uyumaktan kalkıp bi şey yiyemiyordum 1,5 kg falan vermiştim hatta.Folik asit kullanıyorun sadece doktor şuan sadece bunu kullan dedi. Haftaya gittiğimde kan vereceğim ona göre bir şeyler verecek sanırım. Bu kadar halsizlik yapar mı hamilelik hastaymışım gibi hissediyorum
Normaldir.3.ayın sonuna doğru kendinize gelirsiniz Ben işe gidip gelirdim yorgunluktan atar kafayı uyurdum eşim zor uyandırırdı .gece de ful uyurdum .aman bol bol uyuyun zaten bebek doğunca çok arayacaksınız6+3 haftalık hamileyim. Ama o kadar çok halsizlik ve enerji düşüklüğü var ki hiçbir şey yapamıyorum. Yataktan çıkamıyorum. Takviye vs önerebileceğiniz bir şey var mı
Allah'tan şuan çalışmıyorum çalışsam baygınlık falan geçirirdim heralde sizin maşallahınız varmışEvet yapıyor. Ben nöbet çıkışları o kadar yorgun halsiz hissediyordum ki uyumaktan kalkıp bi şey yiyemiyordum 1,5 kg falan vermiştim hatta.
Yatıyorum sürekli ama sanki daha çok hastalanıyorumİmkan varsa bol bol yatıp dinlen çok ağır işler yapma 11. Haftadayım benim geçti yorgunluk uyku halim .
Hamilelikte çalışmak da ayrı zor valla Allah yardımcın olsun canım5+6yım ben de öyleyim valla. Genelde de enerjisi düşük bi insan olduğum için iyice pertimüstelik dinlenme imkanım yok çalışıyorum
Tam olarak da uyuyamıyorum ki sersem gibiyim uyumak istiyorum gözlerim kapanmıyorNormaldir.3.ayın sonuna doğru kendinize gelirsiniz Ben işe gidip gelirdim yorgunluktan atar kafayı uyurdum eşim zor uyandırırdı .gece de ful uyurdum .aman bol bol uyuyun zaten bebek doğunca çok arayacaksınız![]()
Hormonlardandjr büyük ihtimalle.Vücudınuzda sıfır değerinde olan hormon bi anda binlerce oluyor.Vücudunuz da buna adapte olmaya çalışıyor.Yine de komtrole gittiğinizde doktorunuza bi sorum en doğru bilgiyi o size verecektirTam olarak da uyuyamıyorum ki sersem gibiyim uyumak istiyorum gözlerim kapanmıyor
Teşekkür ederimHormonlardandjr büyük ihtimalle.Vücudınuzda sıfır değerinde olan hormon bi anda binlerce oluyor.Vücudunuz da buna adapte olmaya çalışıyor.Yine de komtrole gittiğinizde doktorunuza bi sorum en doğru bilgiyi o size verecektir
Progesteron hormonun etkileri.Allah'tan şuan çalışmıyorum çalışsam baygınlık falan geçirirdim heralde sizin maşallahınız varmış