• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben çok çok kötüyüm :(

nurbanusultan

alA GöZlÜ dİlBeR...
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
111
0
26
İstanbul
merhaba arkadaşlar konuya nasıl nerden başlayacağımı bilmiyorum ama birilerine anlatıp rahatlamam gerekiyor yardımlarınıza okadar ihtiyacım varki :14:

Benim başıma şöyle bir olay geldi:Bir ay kadar önce biriyle tanıştım , kendisiyle bir işimiz oldu bu sebeple bir kaç sefer görüştük fakat bu çocuğa karşı benden yana hiçbirşey olmadı ,ondaysa durum böyle değildi benden hoşlanmıştı . Bense onunla ilk buluşmamızda yanımıza gelen ve bundan sonraki bir kaç görüşmemiz de de yanımızda bulunan kankasına deyim yerindeyse aşık oldum ,yalnız bunlar öyle böyle değil 15 senelik can ciğer kanka bir tek gün ayrılmıyorlar .Neyse birkaç zaman sonra o bana geldi ve bana boş olmadığından beni çok beğendiğinden bahsetti (bunu içkinin verdiği cesaretle yapmıştı ) ardından bir kaç gün dolu dolu konuştuk birbirimizle .Ancak bütün rüya bütün mutluluğum bugün sona erdi .O diğer benden hoşlanan çocuk benimkine gelmiş ve nurbanuyla aranda bişey sezdim sakın gibisinden bi konuşma yapmış ,bugün buluştuk ve bana bunları açıkladı ,sonrasında nasıl bir vicdan azabı duyduğunu falan offfffff:43: nooldu şimdi neden mutluluğum iki günde bozuldu bir daha asla göremeyeceğim onu ... diğer çocuk da onu sadece insan olarak sevdiğimi söylememe rağmen neden gidip de benim aşık olduğum çocuğa öyle bir şey dedi oysa benim gözlerime çok güzel bakıyordu ben çok mutluydum aşık olmuştum beş dakka da neden elimden aldılar arkadaşlar çook acı cekiyorumk şuan:43:

canım kötü bir durumda kalmıssınız eger ıkınızınde duyguları gercekse buna kımse engel olamaz o cocukta dahıl uzulme hersey olacagına varır

her seyin hayırlısını iste.
olacagı varsa zaten olur
ve üzülme diyecegim:34:

arkadaşlar o kadar kötüyüm ki inanın toparlayıp da cümleleri yazamıyorum bile :( şöyle özetleyeyim : ortada aşk üçgeni var diyebiliriz ben ve çocuk 1 önceden tanışıyoruz çocuk 1 benden hoşlanıyor ama ben Aslaaaa!!! ,ben ve çocuk 2 (yani çocuk 1 in 15 yıllık kankası )birbirimizden hoşlanıyoruz hatta ben çocuk 2 ye aşığım fakat bugün çocuk 1 beni önceden tanıyıp sahiplenme durumuna girdiği için çocuk 2 kankasına vicdan azabı duyuyor işin yalnışlığının farkına varıp çareyi benden vazgeçmekte buluyor . oysaki ben çocuk 1 ile hiçbirşey yaşamadım :((((

arkadaşlar o kadar kötüyüm ki inanın toparlayıp da cümleleri yazamıyorum bile :( şöyle özetleyeyim : ortada aşk üçgeni var diyebiliriz ben ve çocuk 1 önceden tanışıyoruz çocuk 1 benden hoşlanıyor ama ben Aslaaaa!!! ,ben ve çocuk 2 (yani çocuk 1 in 15 yıllık kankası )birbirimizden hoşlanıyoruz hatta ben çocuk 2 ye aşığım fakat bugün çocuk 1 beni önceden tanıyıp sahiplenme durumuna girdiği için çocuk 2 kankasına vicdan azabı duyuyor işin yalnışlığının farkına varıp çareyi benden vazgeçmekte buluyor . oysaki ben çocuk 1 ile hiçbirşey yaşamadım :((((

Bence bu durumda senin yapabiliceğin bir şey kalmamış , üzgünüm.
Çünkü karşıklı hoşlandığınız kişinin sana sahip çıkması gerekir diye düşünüyorum
Ama ortada yıllar süren bir arkdaşlık var belliki arkadaşını tercih etmiş
Bu durumda ona da haksız diyemeyiz
Yani her yönden karışık ve zor bir durum

Bence bu durumda senin yapabiliceğin bir şey kalmamış , üzgünüm.
Çünkü karşıklı hoşlandığınız kişinin sana sahip çıkması gerekir diye düşünüyorum
Ama ortada yıllar süren bir arkdaşlık var belliki arkadaşını tercih etmiş
Bu durumda ona da haksız diyemeyiz
Yani her yönden karışık ve zor bir durum

evet işte tatlım benden direk vazgeçmesi yıktı beni şeytan diyor git söyle öbür çocuğa göster mesajları öyle olmaz böyle olur de !!!

evet işte tatlım benden direk vazgeçmesi yıktı beni şeytan diyor git söyle öbür çocuğa göster mesajları öyle olmaz böyle olur de !!!

Direk vazgeçmiş olması gerçekten incitici bir durum ama belli ki arkadaşı yüzünden böyle olmuş.
Bence ikisiylede iletişimi kes en güzel cevabı vermiş olursun

merhaba arkadaşlar konuya nasıl nerden başlayacağımı bilmiyorum ama birilerine anlatıp rahatlamam gerekiyor yardımlarınıza okadar ihtiyacım varki :14:

Benim başıma şöyle bir olay geldi:Bir ay kadar önce biriyle tanıştım , kendisiyle bir işimiz oldu bu sebeple bir kaç sefer görüştük fakat bu çocuğa karşı benden yana hiçbirşey olmadı ,ondaysa durum böyle değildi benden hoşlanmıştı . Bense onunla ilk buluşmamızda yanımıza gelen ve bundan sonraki bir kaç görüşmemiz de de yanımızda bulunan kankasına deyim yerindeyse aşık oldum ,yalnız bunlar öyle böyle değil 15 senelik can ciğer kanka bir tek gün ayrılmıyorlar .Neyse birkaç zaman sonra o bana geldi ve bana boş olmadığından beni çok beğendiğinden bahsetti (bunu içkinin verdiği cesaretle yapmıştı ) ardından bir kaç gün dolu dolu konuştuk birbirimizle .Ancak bütün rüya bütün mutluluğum bugün sona erdi .O diğer benden hoşlanan çocuk benimkine gelmiş ve nurbanuyla aranda bişey sezdim sakın gibisinden bi konuşma yapmış ,bugün buluştuk ve bana bunları açıkladı ,sonrasında nasıl bir vicdan azabı duyduğunu falan offfffff:43: nooldu şimdi neden mutluluğum iki günde bozuldu bir daha asla göremeyeceğim onu ... diğer çocuk da onu sadece insan olarak sevdiğimi söylememe rağmen neden gidip de benim aşık olduğum çocuğa öyle bir şey dedi oysa benim gözlerime çok güzel bakıyordu ben çok mutluydum aşık olmuştum beş dakka da neden elimden aldılar arkadaşlar çook acı cekiyorumk şuan:43:

15 senelik bir dostlukları varmış. Hoşlandığın çoçuğun seninle bi ilişkisi olursa dostluğunu sürdürebilmesi imkansız gibi bişey. Düşünsene senin hoşlandığın bi çocukla en yakın arkadaşın çıkıyo sen onların yanında rahat olabilirmisin? yada arkadaşın onu sevdiğini bile bile sana eskisi gibi içini döküp dert yanabilirmi ?

Çocuk senden etkilenmiş olabilir ama demekki onun hayatında ilerde yer edebileceğin kadar bi etki değil bu. Zaten sana aşık olup seninle bi gelecek düşünse bi aile olacağınız için arkadaşların bi önemi kalmayacak , hayattaki en yakını sen olacaksın.

Bence arkadaşını hayatından çıkarmayı göze alacak kadar senden etkilenmemiş. Ya da seni kaybetmek ona şimdi zor gözükmemiş olabilir ama zaman geçtikçe seni sevdiğini özlediğini anlayıp geri dönebilir. O zaman bu ilişki yürür yolunu bulur zaten. Hayırlısı olur umarım ..

15 senelik bir dostlukları varmış. Hoşlandığın çoçuğun seninle bi ilişkisi olursa dostluğunu sürdürebilmesi imkansız gibi bişey. Düşünsene senin hoşlandığın bi çocukla en yakın arkadaşın çıkıyo sen onların yanında rahat olabilirmisin? yada arkadaşın onu sevdiğini bile bile sana eskisi gibi içini döküp dert yanabilirmi ?

Çocuk senden etkilenmiş olabilir ama demekki onun hayatında ilerde yer edebileceğin kadar bi etki değil bu. Zaten sana aşık olup seninle bi gelecek düşünse bi aile olacağınız için arkadaşların bi önemi kalmayacak , hayattaki en yakını sen olacaksın.

Bence arkadaşını hayatından çıkarmayı göze alacak kadar senden etkilenmemiş. Ya da seni kaybetmek ona şimdi zor gözükmemiş olabilir ama zaman geçtikçe seni sevdiğini özlediğini anlayıp geri dönebilir. O zaman bu ilişki yürür yolunu bulur zaten. Hayırlısı olur umarım ..

evet benden maaalesef yeterince etkilenmemiş mahvoldumben :(:43:

evet benden maaalesef yeterince etkilenmemiş mahvoldumben :(:43:
neden mahvoluyorsun cnm dünyanın sonumu belkide senin için hayırlısı değildi ondan gitti böle düşün zaten o senin kaderine yazılmışsa geri döner sana pişman olup aylar günler geçsede dua et sabırlı ol er yada geç senide seven seninde sevdiğin birini bulursun acele etme bu arada yaşın kaç cnm merak ettim

canım ,,çocuk ya kankasını yada seni seçecekti o seçimini yapmışş,,,ama diğerinin öle yaoması demekkii sana karşı ya boş değildi yada ters bi durum ona göre...

ne kadar bencil bir çocukmuş diğerinden bahsediyorum .yani siz birbirinizden hoşlanmışsınız aranızdan çekilsin .sen onla hiç sevgili olmamışsın ki haa sevgili olup sonra diğerine aşık olsan neyse yani kızmaya hakkı var ama bu durumda hiç hakkı yok .arakdaşını çok sevse tamam arkadaşım der siz mutlu olun kıskanıyor belli .bilemiyorum ortada bir aldatma ve arkadaş ihaneti yok sonuçta siz hiç çıkmammışsınız

Tam bir '' Arkadaşımın aşkısın '' olayı.
Bu kadar uzun süren arkadaşlıklar araya giren bir başkası yüzünden bozulmaz canım.
Dost acı söyler.
Üstelik bir şeyde yaşamamışsınız.
Bir etkileşim olmuş belki ssende daha fazla.
Ama bende olsam 15 yıllık arkadaşımı onun aşık olduğu kişiyle birlikte olarak
kaybetmek istemezdim.
İkisiylede ilişkini kesmen en doğrusu.

bende cevap vermek istedim.

Canım bak şimdi. senin sevdiğin çocuk aranızda birşey olmadan önce 1nolu çocuğun sana ilgisini biliyor muydu?
biliyorduysa: arkadaşına yanlış yapmış onun sevdiği kızı, (yanı seni) etkileyip aranızda bişeyler yaşanmış. 15 senelik arkadaşına yanlış yapan sana dünden yapar hayır gelmez.

bilmiyorsa: arkadaş ben bilmiyordum der ona. biz seviyoruz birbirimizi der seni seçer, veya 15 senelik arkadaşlığı ağır basar dönmeyede bilir.

eğer 2. durum geçerliyse bekle bakalım çocuk tercihini kimden yana kullanacak. ola ki arkadaşını seçerse kabul etmek zorundasın, mesajları göstereyim falan deme, çirkin yakışıksız şeyler. bir bayana yakışmaz. ikisinin gözünden de düşersin.
ve şunu da bilki aşk bi heves yani emin ol beyinde bitirebilirsin. yeter ki bil beyinde biteceğine inan.

1.durum geçerliyse eğer o sana dönse bile kabul etme derim. 15 senelik arkadaşına yanlış yapandan hayır gelmez diye düşünüyorum, gene de son karar senın tabi.

çok tahihsizlik olmuş senin açından. kötü bir durum ama allah başka acı vermesin. unutuırsun canım. allah insana öyle bir yapı vermiş ki rabbim kimseye vermesin, evlat acısına bile dayanıyolar:((

Back