• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çok ayıp birşey mi yaptım?

chelik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben bugün çok sıkıntılıyım.

Yaklaşık 3 sene önce boşandım ben. Bu süre zarfında hayatımda ciddi manada 1 kişi oldu, o da boşanmıştı ama aldattı, nasıl olsun ki?

Güzel biri olduğumu söylerler. Kapalıyım abdestli namazlıyım. Boşandığımdan beri hiç bir erkekle elele dahi tutuşmadım.. ama etrafımdan çok fazla tanışmak isteyen oldu geneliyle boşandığım için korktum, görüşmedim. 1-2 tane kabul ettiğim oldu.. bu kabul ettiğim kişilerde ise şu oldu özellikle bekardı bunlar ve boşandığımı gizlemedim baştan.. 2 si de boşandığım için ciddi düşünmediklerini söylediler bana.

en sonuncusu dün oldu. adamı 2 yıldır tanıyorum ortak tanıdığımız çok fazla. annemle de geldi tanıştı bir tesadüf sonucu ben yoktum orada bir ortamda karşılaşmışlar tanışmışlar..neyse daha 3 gün önce annemin yanına gelmiş..bana da 5 aydır kahve içelim diye ısrar ediyordu kabul etmemiştim.. son bir aydır yoğun bir şekilde.. defalarca söyledim ben gezme tozma bilmem, istemem öyle gelemem heryere seninle kabul edemeyeceğim teklifini falan diye.. 5 ay ya dile kolay 5 ay.. neyse en son yine tesadüf diyor ama hiç inanmadım benzinciden benzin alırken orada karşılaştık.. gel kahve içelim dedi tamam dedim gittik araçlarla.. neyse orada gayet efendi hoştu. bende dedim iyi biri galiba.. dün bana mesajda evlenmeyi düşünüyor musun dedi bu nasıl soru tabi ki düşünüyorum dedim ve bana bizim seninle ciddi bir ilişkimiz olamaz evlilik yoluna giremeyiz benim ailem kabul etmez anla beni dedi... bende sen beni ne sanıyorsun dedim.. bu da birşey sanmıyorum senden çok hoşlandım hep ama, boşandığını öğrenince çok şaşırdım dedi ki boşandığımı öğreneli 1 yılı geçiyor... bende huzurumu bozma benim ben bu kadarım buyum kimseye gel beni tanı demedim peşime düşte demedim böyle küçük bakan erkekle işim olmaz... dedim niye kızıyorsun demiş yazdıklarını oku anlarsın aptal mıyım ben dedim... ondan sonra aramadı sormadı..

ama bu ikinci sefer oluyor bir diğeri de ilk görüşmede elimi tutmaya kalkmıştı bende kızınca işte sen bakire değilsin benim ailem kabul etmez bir evin bir oğluyum bıdı bıdı..

bu erkekler beni mi buluyor yaa.. niye ben hep ezik görülüuyorum dalga geçilecek insan gibi bakıyorlar.. ya ben çok hafif meşrep olsam gülsem eğlensem tamam derim ondan.. işimden eve evden işe arada bir kız ark. ile gezen bir kızım ben bunlar neden böyle bakıyor bana.. bizim mahallede 2 çocuklu benimle aynı zamanda boşanan bir kadın bekar bir erkekle evlendi.. o kadınla evlenen erkek değil mi? neden bana böyle davranılıyor ben anlamıyorum.. kaldıramıyorsan boşanmamı yaklaşma... çok inancım sarsıldı, güvenim bitti artık geleceğime parlak bakamıyorum.. 26 yaşımdayım isteyenler elbet oluyor ama, ya çocuklu ya yaşı geçkin.. bende dengim biri ile birlikte olmak istiyorum, evlenmek istiyorum bu suç mu? zaten artık karşıma çıkan hiç bir erkeğe cevap vermeyeceğim.. anladım ki benim için en güzeli görücü usulü.. ama aklım şunu almıyor boşanan bir çok kadın görüyorum onlar çok rahat evlenirken hiç boşanmış olmaları sorun değilken ben neden ayıp bir şey gibi bunun utancını yaşıyorum.

boşandığıma asla pişman değilim hatta yeniden doğdum bundan utanmıyorum da asla.. erkekleri gerçekten anlamıyorum.. şu yaşıma kadar gerçekten bir erkek tarafından ne sevildim, ne korundum.. zaten artık bunu beklemekten de vazgeçtim...:43:

Son düzenleme:
Vay anasini bakirelik ne onemli konuymus...Iste her firsatta kendini kocasina saklamayan ,onunla bununla olan kadini kimse istemez diye erkeklere destek veren hanimlar nerede? Kimsenin dul olmayacaginin hesabi var mi? Bu dunyada her bakire olmayan illaki cani istediginden yapmis anlamina gelmemeli birde koskoca bir bosanmis DUL denilen kesin var bende onlardan biriyim. Allah akil fikir versin boyle insanlara ve merhamet versin. Ne yazik ne kadar yazik ki sirf bosanmis diye bir kadina boyle muamele edilsin. Acaba bu sana bunlari yasatan erkeklerin kaci bakir? Eminim hicbiri degildir. Evlenecegi kadinda bakirelikten baska hic ama hicbirsey arayamayan erkekler var hala bu dunyada.

Senin hic bir sucun yok arkadasim o erkeklerin adi bekar coktan dunya evine kirk kere girip cikmislardir emin ol, keske sen beni dul oldugum icin istemiyorsun bakalim ben seni isteyecek miyim? Ben en azindan evlendim bosandim eminim sen evlenmeden cok naneler yemissindir senide ben kabul edemem deseydin.

Son düzenleme:
bu senin ayıbın değil,farklı niyetle yaklaşanların ayıbı..şükür ki baştan yüzlerini gösteriyor,dengesiz,seviyesizler..herkes aynı değildir..iki kendini bilmez,densiz çıktı diye hep bu tarz insanlar karşına çıkacak değil..üzme kendini,Allahım kaderindekini hayırlısnı yazmıştır,merak etme..mutlu ol..

Boşanmak tabiki ayıp sayılacak bir davranış değil.Ama birey olarak herkesin düşünce yapısı farklı olduğu için kimileri bu durumu küçümsüyor resmen.Çok yanlış,kimse zaten boşanacağını bile bile evlenmez,öyle değil mi?Boşanmanızı sorun yapmayacak birisi çıkacaktır karşınıza inşallah.

Arkadaşlar ben bugün çok sıkıntılıyım.

Yaklaşık 3 sene önce boşandım ben. Bu süre zarfında hayatımda ciddi manada 1 kişi oldu, o da boşanmıştı ama aldattı, nasıl olsun ki?

Güzel biri olduğumu söylerler. Kapalıyım abdestli namazlıyım. Boşandığımdan beri hiç bir erkekle elele dahi tutuşmadım.. ama etrafımdan çok fazla tanışmak isteyen oldu geneliyle boşandığım için korktum, görüşmedim. 1-2 tane kabul ettiğim oldu.. bu kabul ettiğim kişilerde ise şu oldu özellikle bekardı bunlar ve boşandığımı gizlemedim baştan.. 2 si de boşandığım için ciddi düşünmediklerini söylediler bana.

en sonuncusu dün oldu. adamı 2 yıldır tanıyorum ortak tanıdığımız çok fazla. annemle de geldi tanıştı bir tesadüf sonucu ben yoktum orada bir ortamda karşılaşmışlar tanışmışlar..neyse daha 3 gün önce annemin yanına gelmiş..bana da 5 aydır kahve içelim diye ısrar ediyordu kabul etmemiştim.. son bir aydır yoğun bir şekilde.. defalarca söyledim ben gezme tozma bilmem, istemem öyle gelemem heryere seninle kabul edemeyeceğim teklifini falan diye.. 5 ay ya dile kolay 5 ay.. neyse en son yine tesadüf diyor ama hiç inanmadım benzinciden benzin alırken orada karşılaştık.. gel kahve içelim dedi tamam dedim gittik araçlarla.. neyse orada gayet efendi hoştu. bende dedim iyi biri galiba.. dün bana mesajda evlenmeyi düşünüyor musun dedi bu nasıl soru tabi ki düşünüyorum dedim ve bana bizim seninle ciddi bir ilişkimiz olamaz evlilik yoluna giremeyiz benim ailem kabul etmez anla beni dedi... bende sen beni ne sanıyorsun dedim.. bu da birşey sanmıyorum senden çok hoşlandım hep ama, boşandığını öğrenince çok şaşırdım dedi ki boşandığımı öğreneli 1 yılı geçiyor... bende huzurumu bozma benim ben bu kadarım buyum kimseye gel beni tanı demedim peşime düşte demedim böyle küçük bakan erkekle işim olmaz... dedim niye kızıyorsun demiş yazdıklarını oku anlarsın aptal mıyım ben dedim... ondan sonra aramadı sormadı..

ama bu ikinci sefer oluyor bir diğeri de ilk görüşmede elimi tutmaya kalkmıştı bende kızınca işte sen bakire değilsin benim ailem kabul etmez bir evin bir oğluyum bıdı bıdı..

bu erkekler beni mi buluyor yaa.. niye ben hep ezik görülüuyorum dalga geçilecek insan gibi bakıyorlar.. ya ben çok hafif meşrep olsam gülsem eğlensem tamam derim ondan.. işimden eve evden işe arada bir kız ark. ile gezen bir kızım ben bunlar neden böyle bakıyor bana.. bizim mahallede 2 çocuklu benimle aynı zamanda boşanan bir kadın bekar bir erkekle evlendi.. o kadınla evlenen erkek değil mi? neden bana böyle davranılıyor ben anlamıyorum.. kaldıramıyorsan boşanmamı yaklaşma... çok inancım sarsıldı, güvenim bitti artık geleceğime parlak bakamıyorum.. 26 yaşımdayım isteyenler elbet oluyor ama, ya çocuklu ya yaşı geçkin.. bende dengim biri ile birlikte olmak istiyorum, evlenmek istiyorum bu suç mu? zaten artık karşıma çıkan hiç bir erkeğe cevap vermeyeceğim.. anladım ki benim için en güzeli görücü usulü.. ama aklım şunu almıyor boşanan bir çok kadın görüyorum onlar çok rahat evlenirken hiç boşanmış olmaları sorun değilken ben neden ayıp bir şey gibi bunun utancını yaşıyorum.

boşandığıma asla pişman değilim hatta yeniden doğdum bundan utanmıyorum da asla.. erkekleri gerçekten anlamıyorum.. şu yaşıma kadar gerçekten bir erkek tarafından ne sevildim, ne korundum.. zaten artık bunu beklemekten de vazgeçtim...:43:

Bütün cümlelerinizi taradım "ayıp" olacak birşey bulamadım. Neyi kastediyorsunuz? Boşandıktan sonra karaktersiz bir kaç adamla tanışmışsınız ve Allahın sevdiği kuluymuşsunuz ki gerçek yüzlerini hemen göstermişler :)

Vay anasini bakirelik ne onemli konuymus...Iste her firsatta kendini kocasina saklamayan ,onunla bununla olan kadini kimse istemez diye erkeklere destek veren hanimlar nerede? Kimsenin dul olmayacaginin hesabi var mi? Bu dunyada her bakire olmayan illaki cani istediginden yapmis anlamina gelmemeli birde koskoca bir bosanmis DUL denilen kesin var bende onlardan biriyim. Allah akil fikir versin boyle insanlara ve merhamet versin. Ne yazik ne kadar yazik ki sirf bosanmis diye bir kadina boyle muamele edilsin. Acaba bu sana bunlari yasatan erkeklerin kaci bakir? Eminim hicbiri degildir. Evlenecegi kadinda bakirelikten baska hic ama hicbirsey arayamayan erkekler var hala bu dunyada.

Senin hic bir sucun yok arkadasim o erkeklerin adi bekar coktan dunya evine kirk kere girip cikmislardir emin ol, keske sen beni dul oldugum icin istemiyorsun bakalim ben seni isteyecek miyim? Ben en azindan evlendim bosandim eminim sen evlenmeden cok naneler yemissindir senide ben kabul edemem deseydin.

artık gerçekten dayanamıyorum bu mesajı yazarken gözlerim doldu..ben evlenmeden önce elele bile tutuşmak istemiyorum ama böyle davranan erkekler neden böyle davranıyorlar.. ya benden cinsel manada alabilecekleri hiçbirşey yok bunu neden anlamıyorlar duygularımla oynuyorlar.. ben bu günahı bakire olsam da işlemem, olmasam da işlemem.. sadece o değil ki o aldatan adam neden aldattı bu yüzden.. bu karşıma çıkan erkeklerden birinin msn listesini gördüm hani arkadaşlarına bakabiliyorsun ya zaten ondan sonra bitti adamın listesi yarı çıplak kız resmi ile doluydu.. bildiğin sanal alem kadınlarını eklemiş adam..sonra bana sende bakire değilsin ne olmuş diyor.. bekaret mi, namus mu ben anlamadım gerçekten..ki zaten artık anlamak da istemiyorum yetti yani bu erkekler böyle...

bu senin ayıbın değil,farklı niyetle yaklaşanların ayıbı..şükür ki baştan yüzlerini gösteriyor,dengesiz,seviyesizler..herkes aynı değildir..iki kendini bilmez,densiz çıktı diye hep bu tarz insanlar karşına çıkacak değil..üzme kendini,Allahım kaderindekini hayırlısnı yazmıştır,merak etme..mutlu ol..

yoo gerçekten olamıyorum ciddiyim, artık sürekli ayağa kalkıp düşmekten yoruldum.. düştüğüm yerde kalmak istiyorum bu beni gerçekten yoruyor her seferinde kendini tamir etmeye çalışmak güvenini kendi kendine yenilemek iyi insanların varlığına inanmak falan gerçekten çok yoruldum ve kendimi aptal gibi hissediyorum böyle oldukça yine kandım aldandım diye..

Boşanmak tabiki ayıp sayılacak bir davranış değil.Ama birey olarak herkesin düşünce yapısı farklı olduğu için kimileri bu durumu küçümsüyor resmen.Çok yanlış,kimse zaten boşanacağını bile bile evlenmez,öyle değil mi?Boşanmanızı sorun yapmayacak birisi çıkacaktır karşınıza inşallah.

ben sürekli bunu düşünerek motive olmak istemiyorum artık arkadaş olsun, çevre olsun gördüm ki erkeklerin tek kıstası bu.. o yüzden saldım ucunu düşünmüyorum öyle şeyler... kim ne derse desin ben bu kadarım.. işim var çok şükür ailemde var artık evlilikten de erkeklerden de nefret ettim.. zaten ben çok fazla sıkıntı yaşadım benim yaşadıklarım kırkta birini yaşayan bir çok kadın dayanamıyor ayrılıyor ben çok sabrettim ama, demek ki orada o acıyı yaşamam bekleniyormuş toplumsal olarak.. çekmiyorum, çekmem de.. herkes kendi yolunu çizdi.. ama bu erkekler bile bile yaklaşmasın bana ya.. hiç mi Allah tan korkunuz yok kapalı kızdan ne istiyorsunuz...

Bütün cümlelerinizi taradım "ayıp" olacak birşey bulamadım. Neyi kastediyorsunuz? Boşandıktan sonra karaktersiz bir kaç adamla tanışmışsınız ve Allahın sevdiği kuluymuşsunuz ki gerçek yüzlerini hemen göstermişler :)

gerçek yüzlerini görmek ne hissettiriyor biliyor musun ve bunu defalarca görmek.. ve kötü bir evlilikten sonra.. iğrenç bir adamdan sonra.. sence ne düşündürür...

gerçek yüzlerini görmek ne hissettiriyor biliyor musun ve bunu defalarca görmek.. ve kötü bir evlilikten sonra.. iğrenç bir adamdan sonra.. sence ne düşündürür...

Ben Allah'ın sevdiği kuluyum, ya daha sonra görmüş olsaydım? Ya bağlansaydım; diye düşündürür :)

Bu kadar karamsar olmayın, onların davranışlarının sizin boşanmış olmanızla bir ilgisi yok, karaktersiz adam medeni hale bakmaz, her türlü yapar iğrencliğini.

Yoo ben ayıp birşey göremedim sizinle alakalı..

Evlenmek kadar boşanmakta doğal birşey.. Sadece o boşandığınız ' kro ' gibiler çıkmış yine karşınıza dikkatli olun :34:

Ben Allah'ın sevdiği kuluyum, ya daha sonra görmüş olsaydım? Ya bağlansaydım; diye düşündürür :)

Bu kadar karamsar olmayın, onların davranışlarının sizin boşanmış olmanızla bir ilgisi yok, karaktersiz adam medeni hale bakmaz, her türlü yapar iğrencliğini.

ama çoğunun amacı belden aşağı oluyor ben buna kızıyorum.. gerçekten adam gibi adamlar yok ya da bende sorun var..birine bağlandım ne oldu 7 ayımı bir çırpıda bitirdi aldatarak.. ya gerçekten ben çok talihsizim, çok şanssızım.. normalde çok güler yüzlü pozitif bakan biriyim.. bir çok şeyle ilgilenirim hobilerim var, sosyal çevrem var.. bomboş biri olsam tamam da, ya benim ev hanımı bir arkadaşım var o evlenmeden hata yapmış birlikte olmuş biri ile o bile bekar bir erkekle evlendi. ben bunu anlamıyorum kendimi çok şanssız hissediyorum. benim için erkeğin medeni durumu mühim değil, sadece namuslu olsun...

Yoo ben ayıp birşey göremedim sizinle alakalı..

Evlenmek kadar boşanmakta doğal birşey.. Sadece o boşandığınız ' kro ' gibiler çıkmış yine karşınıza dikkatli olun :34:

demek ki geneli böyle bunların çünkü, 3 yıl oldu daha henüz bu konuda kendim gibi düşünen birini görmedim.. boşanmış adam bile tuhaf bakıyor boşanmış kadına..

savunma mekanizmalarinizi kendinize gore gelistirmis
sosyal caliskan akli basinda bir kadinsiniz
kendinizi ezik gormeyin ve anladigim kadariyla gormuyorsunuz
devam edin boyle dusunmeye
ama umudunuzuda kaybetmeyin
ayip olmadigini biliyorsunuz
diini acidan baktiginiz zaman bile bosanmanin bir hak oldugunu goruyorsunuz
taviz vermeyin kendinizden
cok kaba olacak ama "is cikarmi" diye dusunen erkekler maalesef cok fazla

benimde ikinci evliligim
sirf bosandigim icin yanasanlar cok oldu
igrenc bir sekilde yada ustu kapali bir sekilde
tuhaf olan o kadar ugras verip sonra "ama ailem kabul etmez seninle evlenmeyi dusunmuyorum"
diyenler
velhasil
bosandiktan sonra banada bir kac (gorucu usulu) yaslari ilerlemis cocuklu adamlar talip oldu
hali vakti yerinde 40 yaslarda yetiskin cocuklari olanlar
kendime layik gormedigimden degil hatta bana kalsa benden yasca olgun olsun istiyordum
cunku ilk esimle yasittik
ama ne oldu biliyormusun?
kendimden bir kac yas kucuk bekar biriyle evlendim
bir sene iliski yasadim uc senedir evliyim
bir cocugumuz var (ikincisi yolda)

kismetin bir yerden cikacak orasi kesin
ama sanki sende bekar bir insanla evlenmek istiyorsun
gibime geliyor

burada senin ayıbın olabılecek ben hıc bır satır goremedım .herkes nasıl oturup anlasıp evlılık karar alıyor ıse ,

yıne aynı sekıl de bosanma kararı da alabılırler .olmayacak yurumeyecek ılıskıyı zorla mı yurutsunler .

demek kı olmamıs yurumemıs kı bosanmıssınız .buda sızın kesınlıkle ayıbınız olamaz :20:

karsına ıkıtane karakterısz tıp cıktı dıye ,sen kendını suclama .onların amacı nıyetı farklı bellı kı .

hele 2.olan 5 ay pesınden kosuyor kabul ettıgının 2. gunu ;" sen bosanmıssın ben senınle

cıddı bırseyler dusunemem"dıyor .sankı pesınden kosan senmıssın gıbı konusuyor ,sen de bayılıyordun

cunku ona pehh .sen durust davranıp bosandıgını saklamamıssın .bazıları var ; bosandıgını

saklıyor ,cocugu kendıne asık ettıkten sonra herseyı anlatıyorlar .

ama boylelerı de deger bılıyor ne hıkmetse .eger sen de boyle bırsey yapmıs

olsaydın evet senın kocaman bır ayıbın var herseyı saklamıssın derdım .

ama sen durustce davranmıssın ,o yuzden sakın kendını suclama .

tatlım umudunu yıtırme elbette karsına senı sevecek deger verecek bırısı cıkacaktır .

bırazcık zaman tanı kendıne olayları akısına bırak ve asla kendını suclama ..

Son düzenleme:
savunma mekanizmalarinizi kendinize gore gelistirmis
sosyal caliskan akli basinda bir kadinsiniz
kendinizi ezik gormeyin ve anladigim kadariyla gormuyorsunuz
devam edin boyle dusunmeye
ama umudunuzuda kaybetmeyin
ayip olmadigini biliyorsunuz
diini acidan baktiginiz zaman bile bosanmanin bir hak oldugunu goruyorsunuz
taviz vermeyin kendinizden
cok kaba olacak ama "is cikarmi" diye dusunen erkekler maalesef cok fazla

benimde ikinci evliligim
sirf bosandigim icin yanasanlar cok oldu
igrenc bir sekilde yada ustu kapali bir sekilde
tuhaf olan o kadar ugras verip sonra "ama ailem kabul etmez seninle evlenmeyi dusunmuyorum"
diyenler
velhasil
bosandiktan sonra banada bir kac (gorucu usulu) yaslari ilerlemis cocuklu adamlar talip oldu
hali vakti yerinde 40 yaslarda yetiskin cocuklari olanlar
kendime layik gormedigimden degil hatta bana kalsa benden yasca olgun olsun istiyordum
cunku ilk esimle yasittik
ama ne oldu biliyormusun?
kendimden bir kac yas kucuk bekar biriyle evlendim
bir sene iliski yasadim uc senedir evliyim
bir cocugumuz var (ikincisi yolda)

kismetin bir yerden cikacak orasi kesin
ama sanki sende bekar bir insanla evlenmek istiyorsun
gibime geliyor

yok amacım bekar olsun değil amacım namuslu olsunda beni kullanmak gibi bir niyeti olmasında boşanmış kişi de olur.. yani ben benim dengim olsun istiyorum boşandım diye ezikliğimden evlenmek istemiyorum ben.. boşanmış bir erkeği dışlar mıyım ben kendim yaşamışken öyle saçma birşey asla yapmam ben, sadece çocuklu bir adamla evlenmek istemem yani biliyorsun çocuk kopmayan bir bağ annesiyle evlendiğin adam sürekli görüşmek sorunda kalır falan sıkıntılı olduğunu gördüm bir çok sefer kadının ezildiğini gördüm geniş düşününce sorun olur gibi ama, annesi ölmüş bir bebeğe annelik yaparım boşanmış olmasamda yapardım.. benim ki hep ileri baktığımda içime sinmiyor..

senin de karşına böyle erkekler çıktı mı.. evlendiğin kişi nasıl davrandı sana ya da, bu kişiyle nasıl başladınız ailesi falan nasıl sorun oldu mu? ben bundan çok korkuyorum bana bir kere boşanmış kadın dese çok kötü olurum karşımdaki erkek..

erkekler ilk etapta boşanmış bayanları yem olarak görüyorlar sanırım ama bazıları..bu tamamen rastladığın erkeğin kişiliğiyle alakalı bi durum..benim iş arkadaşımda 23 yaşında boşandı çocuğu yoktu 4 yıl sonra bekar bir adamla evlendi iuan çok mutlu lafını bile etmedi eşi herseyden vazgeçti onunla evlenmek için..böyle insanlarda var senin duan şimdiden sonra"hayırlı kişilerle karşılaşmak" olsun..dert etme lütfen neler var etrafta ayıp statüsünde..

burada senin ayıbın olabılecek ben hıc bır satır goremedım .herkes nasıl oturup anlasıp evlılık karar alıyor ıse ,

yıne aynı sekıl de bosanma kararı da alabılırler .olmayacak yurumeyecek ılıskıyı zorla mı yurutsunler .

demek kı olmamıs yurumemıs kı bosanmıssınız .buda sızın kesınlıkle ayıbınız olamaz :20:

karsına ıkıtane karakterısz tıp cıktı dıye ,sen kendını suclama .onların amacı nıyetı farklı bellı kı .

hele 2.olan 5 ay pesınden kosuyor kabul ettıgının 2. gunu ;" sen bosanmıssın ben senınle

cıddı bırseyler dusunemem"dıyor .sankı pesınden kosan senmıssın gıbı konusuyor ,sen de bayılıyordun

cunku ona pehh .sen durust davranıp bosandıgını saklamamıssın .bazıları var ; bosandıgını

saklıyor ,cocugu kendıne asık ettıkten sonra herseyı anlatıyorlar .

ama boylelerı de deger bılıyor ne hıkmetse .eger sen de boyle bırsey yapmıs

olsaydın evet senın kocaman bır ayıbın var herseyı saklamıssın derdım .

ama sen durustce davranmıssın ,o yuzden sakın kendını suclama .

tatlım umudunu yıtırme elbette karsına senı sevecek deger verecek bırısı cıkacaktır .

bırazcık zaman tanı kendıne olayları akısına bırak ve asla kendını suclama ..

ya kısa bir zaman değil ki 3 yıl geçti.. yani ben diyorum ki bir insanın karşısına hiç mi düzgün biri çıkmaz.. bende hata var sanırım ciddi ciddi böyle düşünmeye başladım.. şu konuda haklısın çoğu boşandığını gizliyor çok zaman sonra açıklıyor ama, ben asla böyle birşey yapamam o adam ondan sonra ne dese haklı.. ama genelde kadını bırakmıyor kadını daha çok seviyorlar ama, ben yapamam yapmayacağımda çünkü ben bundan utanmıyorum kabul edene böyle... ikincisi zaten var ya bir ara şeytan dedi çağır şunu tenhaya ağzını burnunu kırdır :) salak ya dediğin gibi sanki ben peşinden koşmuşum aptal.. bir de diyor ki ben sana evlenme teklif edecektim sen aptal mısın dedim etsen kabule deceğimi falan mı sanıyorsun bulunmaz hint kumaşı mısın nimetten mi sayıyıorsun kendini daha tanıtmadan tanımadan evlenme teklifi falan duygusallaşma adam ol dedim..

erkekler ilk etapta boşanmış bayanları yem olarak görüyorlar sanırım ama bazıları..bu tamamen rastladığın erkeğin kişiliğiyle alakalı bi durum..benim iş arkadaşımda 23 yaşında boşandı çocuğu yoktu 4 yıl sonra bekar bir adamla evlendi iuan çok mutlu lafını bile etmedi eşi herseyden vazgeçti onunla evlenmek için..böyle insanlarda var senin duan şimdiden sonra"hayırlı kişilerle karşılaşmak" olsun..dert etme lütfen neler var etrafta ayıp statüsünde..

ama öyle olmuyor işte genel böyle malesef ve ayırt edemiyorsun.. bak adam 5 ay uğraştı kendi bile dedi 5 aydır yalvartıyorsun beni dedi kahve içerken.. yani bunu anlamak bu kadar zor mu 5 ayda ancak kahve içen bir kadın sana ciddiyetsiz manada ne verebilir aptal mı bunlar? valla derdim bekar erkek falan değil namuslu olsun helalinden başkasına bakmasın da.. ben böyle bir eş istiyorum sorun istemiyorum artık ruhum o kadar yaşlandı ki..

ay arkadaşım tam benim hislerimi yazmışsın, yani dul diye bi kadını beğenmeyen ailesine layık görmeyen adamlar acaba kendi ailelerine layık mı? o kadar güzel demişsin ki, onların adı bekar ama çokdan dünya evine kırk kere girip çıkmışlardır diye. ya artık kadınların hepsi farketsinler anlasınlar, nası evlenmeden birileriyle birlikte olmuş kadına hoş gözle bakmıyo erkekler, kadınlarda aynı şeyi yapan erkeklere bakmasınlar.namusun kadını erkeği olmaz. o kendilerine ben erkeğim erkek yapar diyenler acaba kuranın neresinde görmüşler zina sadece kadına günahdır, erkekler dilediğini yapabilir diye. ya hem zina ederler hem de namusuyla evlenmiş ama ayrılmış kadınlara laf ederler. böyle erkekleri uzak tutalım kendimizden, yaklaştırmayalım bile.

Back
X