Ben çok arada kaldım. Hem çok istiyorum hemde olumsuz düşüncelere kapılıyorum ne yapmalıyım kızlarrr sizde bi akıl verin bakalım 🤷‍♂️

Çevremdekiler şurda 2 gün rahata erdin ne çocuğu düşünüyorsun bırak yapma hata edersin yine bunların eline kalırsın burnundan getirirler kocanın yanında ol onunla bir araya geldiğinizde yaparsın çocuğu acelen ne yaşın daha genç diyorlar 24 yaşımdayım ama eşimin benim yanımda olacağı bir zaman yok meslek kaynaklı sürekli görevlerde orda burda yanında gitme imkanım olsa zaten bir dk durmam. Bende bu laflardan dolayı çocuk isteğimi baskılamaya çalışıyorm korkutuyolar. Bunu bana söyleyen insanlar aynı evde kalmayo kabul ettiğimde hata ediyorsun diyen insanlar o zaman dinlemedim onları harbidense dedikleri gibi oldu yine dedikleri gibi oluraa diye korkuyorum
Yasin çok genç
Hani 40@ doğru olsan anlarim da bu yaşta neyin acelesi?
Bu aileye omurboyu katlanmak sürekli kalmak kaynana ile işkence.
Kocani ara ayrı eve çıkacağım de kabul etmezse dönme.

Eşimle evimizi ayırdık kaynanamla kalıyordum. 2.5 yıllık evliyim eşim mesleği gereği uzakta çalışıyor. Ama çocuk istiyor çok seviyor çocukları aslında aynı şekilde bende çok istiyorum ama emin olamıyorum sebebide şu kaynanamla sorunlarımız olduğu için evimizi ayırdık sorunlarımız şuan düzeldi aynı ev zaten hataymış. Neyse kaynanam ve ailemin arası evlendiğimizden buyana kötü benim ailemi sevmiyor görüşmüyor. Eşim meslek kaynaklı yanımda değil doğuda. Bazen 6 ayda bazrn 3 ayda bazende 8 ayda bir gelebiliyor belli olmuyor. Çocuk istiyorum ama eşimin olmaması ve kaynanamın bunu beni bağlayıcı bir unsur olaral görmesinden korkuyorum beni yıpratmasından korkuyorum tekrar bebeği benim hamileliğimi bahane edip bizi beni yanına almaya çalışmasından korkuyorum aynı eski günlere dönerim diye korkuyorum. Çocuğumu babasıyla büyütmwk istiyorum tabiki ama mesleği kaynaklı bu mesafelerin de bir sonu yok gibi ve bende istiyorum ama cesaret edemiyorum. Ne yapayım sizce sizde fikirlerinizi söyleyin bakalım. Not çalışıyorum hemşireyim.
Esinizin yanina gitme şansınız yokmu. Bu şekilde bence çocuk yapmayın

Yasin çok genç
Hani 40@ doğru olsan anlarim da bu yaşta neyin acelesi?
Bu aileye omurboyu katlanmak sürekli kalmak kaynana ile işkence.
Kocani ara ayrı eve çıkacağım de kabul etmezse dönme.
Ayrı evim köyüm zaten canım bi acelemde yok sadece evliyim sevdiğim insandan bi parçam olsun istiyorum anne olmak istiyorum aceleden değil yani yoksa yaşım genç bende biliyorum çocuğum olmaz etmez diye bi acelem yok sadece sevdiğimden bi parçam olsun istiyorum ama işte o da kursağımda kalıyor

biraz acımasızca gelebilir ama senede 2-3 defa görüştüğüm bir koca için bu saçmalıkları çekmezdim sanırım. aşk sevgi bi yere kadar bence. bazı durumlarda mantık önemli. içim sıkıldı okurken. evlilik bile yok ortada bi de manyak bi kadını çekmek üstüne çocukla tüy dikmek. hakkınızda hayırlısı olsun

biraz acımasızca gelebilir ama senede 2-3 defa görüştüğüm bir koca için bu saçmalıkları çekmezdim sanırım. aşk sevgi bi yere kadar bence. bazı durumlarda mantık önemli. içim sıkıldı okurken. evlilik bile yok ortada bi de manyak bi kadını çekmek üstüne çocukla tüy dikmek. hakkınızda hayırlısı olsun
Buda senin düşüncrn canım saygı duyarım sevdik evlendil gelecekti görevi bitiyordu ama malesef uzadıda uzadı

X