- 24 Ocak 2020
- 173
- 79
- Konu Sahibi Yalnizkus3108
Eşimle evimizi ayırdık kaynanamla kalıyordum. 2.5 yıllık evliyim eşim mesleği gereği uzakta çalışıyor. Ama çocuk istiyor çok seviyor çocukları aslında aynı şekilde bende çok istiyorum ama emin olamıyorum sebebide şu kaynanamla sorunlarımız olduğu için evimizi ayırdık sorunlarımız şuan düzeldi aynı ev zaten hataymış. Neyse kaynanam ve ailemin arası evlendiğimizden buyana kötü benim ailemi sevmiyor görüşmüyor. Eşim meslek kaynaklı yanımda değil doğuda. Bazen 6 ayda bazrn 3 ayda bazende 8 ayda bir gelebiliyor belli olmuyor. Çocuk istiyorum ama eşimin olmaması ve kaynanamın bunu beni bağlayıcı bir unsur olaral görmesinden korkuyorum beni yıpratmasından korkuyorum tekrar bebeği benim hamileliğimi bahane edip bizi beni yanına almaya çalışmasından korkuyorum aynı eski günlere dönerim diye korkuyorum. Çocuğumu babasıyla büyütmwk istiyorum tabiki ama mesleği kaynaklı bu mesafelerin de bir sonu yok gibi ve bende istiyorum ama cesaret edemiyorum. Ne yapayım sizce sizde fikirlerinizi söyleyin bakalım. Not çalışıyorum hemşireyim.