Ben cektım sız cekmeyın arkadalar burun estetıkten uzak durun!!! Dıkkat

doktorun adını neden vermiyorsunuz anlamadım. herkes benzer sonuçları yaşamaz ki ameliyatta ayrıca. doktoruna güven duymamışken yaptırmasaydın keşke. revizyon için doktorunu iyi seç. ikinci pişmanlığı yaşama hiç olmazsa. geçmiş olsun...

Canim doktorun adini özel mesajda veriyorum... Inan bana o kadar güvenli konustuki, yapar dedim, onlar usta bu iste böyle para kazaniyorlar.

Reviziyon baris cakirda olamak istiyorum , ne diyorsunuz? Onda reviziyon olan varmi ?

asla kbb cilere estetik olmayin demisiniz ama bnde kbbciye oldum ve cok memnunum.

Çok geçmiş olsun. Ben de 2 hafta önce Prof. Dr. Onur Erol'a burun estetiği ameliyatı oldum. Burnumda nefes alma problemim de vardı onu da düzeltti. Dün bandajlarım alındı. Burnumda ödem ve şişlikler var ama burnum çok doğal duruyor. Ne çok kalkık ne de çok küçük tamamen yüzüme göre yapmış. Onur Erol revizyon ameliyatlarında da başarılı birisi bence bir gidip görüş derim. Kendini bu kadar çok üzme burnunda ki sorun düzeltilir

çok büyük geçmiş olsun, umarım bu durumu atlatırsınız..özelden mesaj atacağım size.. siz de ya alışmaya çalışın, eski burnunuzdan daha güzel olan noktaları varsa, o kısımlarına odaklanın ya da bu sefer tam bir iletişimde olduğunuz bir doktor bulun, tekrar geçmiş olsun

Tesekür ederim, özelden mesajinizi alamadim

Tesekür ederim, özelden mesajinizi alamadim

merhaba,

herkese geçmiş olsun. benim 10. günüm ve şoktayım. 7. günü açıldı burnum ve aynaya geçtim bayılacaktım. daha sonra bandajla bi hafta daha böyle durmam gerektiğini bi hafta sonra masaj vereceğini söyledi doktorum. doktor burnuma bakmadı bile cunku tam seklını almadıgından bana sonuç vermez dedi. ameliyat sonucu ile ilgili hiç bir hastaya garanti vermiyoruz ama senın ameliyatından cok umıtlıyım dedı. fakat burnumu gorsenız yan duvarlar burun sırtıyla aynı hizada, kaşların arası geniş, burun sırtı geniş duruyor. ince ve zarif bir görüntüsü yok gözlerimin arası cok açık oldu. psıkolojım bozuk. hep kendımı telkın etmeye calısıorm. ben 6 ay ya da bı sene boyunca bole gezemem ufak bır bant takabılırım. çok korkuorum endişe ediyorum. ucu falan cok ıyı yandan da cok ıyı ama onden cok kotu duruyor. burun kökü baya geniş. ve doktora soru sordukça bana ben cok umıtlıyım deyıp duruyor. bakmadı bıle burnumun halıne. 5 gun sonraya cagırdı o zaman masaj verecek ve bakacak. buyuk ıhtımalle şuan şiş daha oturmadı sabret falan dicek. ama ben oyle geniş burun istemiyorum. sizce normal mi o genişlik iner mi burun sırtı o kadar geniş olmaz dimi? offf yardm edin

Canim burnun ödemli, sabret biraz, hangi Doktorda ameliyat oldun? Piskolojini anliyorum , Allah yardimcin olsun, cok zor..

Canim burnun ödemli, sabret biraz, hangi Doktorda ameliyat oldun? Piskolojini anliyorum , Allah yardimcin olsun, cok zor..

canım saolasın,

kocaeli tonguç işken benim doktorum. ana bilim dalı başkanı çok guveniyordum.
ne olur yıne bılemıyorum belki gecer ama gozunun onune getırsene bı gozlerının arası acık ve onden cok kalın odun gıbı bı burun var.
yandan cok guzel ama onden kotu. odemler gecer ama burun daralmaz diye dusunuyorum. burun sırtında herkeste belırgın olan zarıf septum goruntusu varya işte benımkınde cok geniş o sırt. ha bırde bandajlıyken cok guzel gorunuyor. ufak bır bant taktıgımda da guzel gorunuyo sanırım degısene kadar bantlı gezebilirim.:26:

çok geçmiş olsun inşallah telafisi olur. gerçekten anlattığın kadar kötümü duruyo canım yüzünü gizleyerek burnunu çekip resim yüklesen belkide okadar kötü değildir bizde görür fikrimizi söylerdik

Resim reviziyon Dan sonra yüklicem, Allah nasip ederse...

Burada hicmi Reviziyon olan arkadaslar yok, anlamiyorum, baris cakirda reviziyon olmayi düsünüyorum, sizce dogru kararmi? Baris Cakirda Reviziyon olan varmi?

merhaba burun doktorunuzun adini ozelden yazarmisiniz? bence kafaniza takmayin 1yil bekleyin ve en guzel burun kucuk burundur kucuk burun oldu diye uzulmeyin

merhaba burun doktorunuzun adini ozelden yazarmisiniz? bence kafaniza takmayin 1yil bekleyin ve en guzel burun kucuk burundur kucuk burun oldu diye uzulmeyin

Bir burun yüze uyumlu olmali bence, kücük burun veya kalkik burun veya kavisli burun, herkese yakismaz...

Canim doktorun adini özel mesajda veriyorum... Inan bana o kadar güvenli konustuki, yapar dedim, onlar usta bu iste böyle para kazaniyorlar.

Merhaba, bende merak ettim. Ikinci revizyonum olacak. Yanlış bir tercih yapmim ben yine. Tşkler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…