Ben cektım sız cekmeyın arkadalar burun estetıkten uzak durun!!! Dıkkat

Decke

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
352
63
123
34
Arkadaslar bunda 3,5 ay evel Doktora gitim, gitmez olaydim,nefes alamiyordum, burnuma bakti et parcalari sende cok dedi ameliyat olmalisin dedi, olmusken gel su kücük kemerinide düzeltim dedi, sadece törpilicem, kücük bir ameliyat, bende düsündüm, ayleme danistim, ve randevü aldim, Ameliyat günü hic unutmuyorum cünkü cok korkuyla girmistim ameliyata, icmde bir ese yapma, kemerini aldirma diyordu, hata ameliyat odasina girdigimde Doktora vaz gectigimi söylicekti, ama simdi ayip olur diye düsündüm.

Keske icimdeki sesi dinleseydim, ve uyandigimda yüzüm balon gibi sis ve morarmisti, hemen doktoru cagirmasini istededim, doktor geldi ve kücük bir ameliyat demistiniz hlim ne böyle diye sordum ama konusmaklan zorlaniyordum, bana kemeri almak icin burnumu kirmak zorundaydi dedi, o an kendimden gectim, baska bisey yapildimi diye sordum yok dedi! Alci alindi ama sisliklerden dolayi burnumun seklini göremedim, zaten kendimde degildim. Trauma yasiyordum, cünkü böyle bisey beklemiyordum, ve 3,5 ay gect

ve burnumun duvarini fazlasiyla törpilemis, burnumu kücültmüs ve burun kanatlarima dolgu yapmis, yani kafasina göre hareket etmis, 3,5 aydi evden cikmiyorum, yemek su nedir bilmez oldum, geceleri bagirmalarim, panikatacklarim, yüreyimdeki korku, titremeler, terlemeler, ve sonunda hastaneye kaldirildim, cünkü az kalsin kendimi öldürüyordum, 24 saat aklimda hep Burnumlan ilgileniyordum,

Cok pismanim, simdi evdeyim ve reviziyon icin doktor ariyorum, bana öneriniz bir doktor varmi? Canlarim güzeliyinizlen orasmayin, bana olmaz diyenler, öyle bir oluyorki................

Cok pismanim, simdi evdeyim ve reviziyon icin doktor ariyorum, bana öneriniz bir doktor varmi? Canlarim güzeliyinizlen orasmayin, bana olmaz diyenler, öyle bir oluyorki................
yeni üye oldum, kbu siteyi kulanmakla zorluk cekiyorum, bana özelden mesaj atarsaniz doktorun adini veririm size

Öncelikle çok geçmiş olsun.. yalnız burada sizde de hata var.. '' doktor'a ayıp olur '' ne demek ? burun sizin burnunuz ve sağlığınız artı psikolojiniz söz konusu.. bir kere aranızdaki iletişim yanlış tam iletişim kuramamışsınız daha doğrusu.. siz ne istediğinizden çok ne istemediğinizi doktorunuza net bir şekilde söyleseydiniz keşke.. belki herşey daha farklı olurdu.. bu yüzden başlığınız da doğru olmamış bana göre çünkü memnun olan biçok arkadaş var.. bazen hatayı sadece doktor da değil de hasta da bulmak gerek.. ha ben demiyorum ki bütün suç sizde yanlış anlaşımasın..Ama üzüldüm tekrar geçmiş olsun

Revizyon da için Emre İlhan'ı çok beğenirler bir görüşün isterseniz..

"yemek su nedir bilmez oldum, geceleri bagirmalarim, panikatacklarim, yüreyimdeki korku, titremeler, terlemeler, ve sonunda hastaneye kaldirildim" hiç yabancı değil bana bu sözler, seni çok iyi anlıyorum arkadaşım, ben de acile kaldırıldım ve psikolojik tedavi görüyorum, aldığım ilaçlar mı rahatlattı bilmiyorum şu an daha iyiyim, umursamaz oldum sanırım. Revizyon vs araştırmaya kalktım ama 4. ameliyata gücüm yok, kabullendim durumumu, belki de ilaçlar yardım etti bilmiyorum, sana tavsiyem sen de destek al. İnan hiçbir şey çözümsüz değil, sadece biraz daha sabretmelisin, doktor konusunda mümkün olduğunca yardımcı olurum, önceki burnunu geri getirebilirler mi bilmiyorum ama çok zor gibi görünen burunları bile düzeltebiliyorlar buna şahit oldum. O yüzden ilk öncelikle durumu kabullenip sabretmen ve iyi bir doktor bulman gerekiyor. Sonunda mutlu olcaksın inanıyorum ki.

Tesekür ederim, Doktor bey bana Simulation yapti, yani sadece kemerimi alacagii söyledi, tabiki ayrintili konustuk, diyorum ya kemeri törpülücem dedi, bende güvendim, ha ameliyata gelince orada haklisiniz, ben herzamanki gibi kendimi degig, baskalarini düsündüm.

Anladım, durumunuz mutlaka zordur ama çaresi var daha fazla üzülmeyin anlattığınıza göre fazla yıpratmışsınız kendinizi yazık etmeyin kendinize.. revizyon'da iyi bir doktor sizin de yüzünüzü güldürecektir diye umuyorum.. bundan sonra mutlu olmanız dileğiyle :)

Son düzenleme:

Büyük şanssızlık yaşamışsın canım. Ama herseyin sonun degil kndini bu kadar üzmene ne gerek var. Herseyin bir çözüm yolu var emin ol. Revizyon için kesinlikle Emre İlhan'a gitmelisin bence. O kdr cok revizyon hastası var ki görsen sanki ilk kez ameliyat olmuş gb burunları. Emre Bey hem cok ilgilidir hastasıyla hem de bu işte bir numaradır. Randevu al bnce biran önce cok yogun cunku. Bir de Emre İlhan hasta yorumları sayfasına gel oradada sorularına yanıt bulabilirsn cnm. Dert etme doğru doktoru bulman önemli sadece

tesekür ederim, Allah bana sabir versin, ve bunada sükür diyorum, cünkü ölümden döndüm

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm benimde öyle oldu sadece küçük bir kemer vardı onu alıcaklardı ve sonu hüsran oldu ama şükürler olsun ameliyatmdan 8 ay sonra revizyon oldum muhammet beye şimdi tam 4. ayımdayım gün geçtikçe güzelleşiyor şuan bile şş ama muhammet bey 9 ay sabretmemi söyledi ama bu hali bile eski haline on basar canım:)

Cok gecmis olsun cok uzuldum sizin adiniza ama revizyon icin doktorlar 1 sene beklemeyi tercih ediyor 1. Seneniz dolana kadar cok iyi arastirin iyi bir doktorla sorununuz hallolur uzulmeyin cozumsuz birsey degil. Ben ailem ve cevremden bir cok kisi emre ilhana ameliyat oldu hepimiz cok memnunuz revizyonda da en iyisi emre bey diyebilirim bi arastirin gorusun tavsiye ederim.

ozaman beni anlayan en iyisini sen bilirsin, disariya cikamamiyorum, kimsenin beni elemesini istemiyorum, cok zor, cok

tesekür ederim, canim

ozaman beni anlayan en iyisini sen bilirsin, disariya cikamamiyorum, kimsenin beni elemesini istemiyorum, cok zor, cok

aynı olayları bende yaşadım canım ama ben karamsar bir insan değilim hayatta herşey olur ister ve inanırsan ,olmıycak hiç bir şey yok ben hep bu felsefeyle yaşadım ve yaşıyorum insanlar benle dalga geçtikçe dünyanın sonu değilya siz kendi halinizle acizliğinizle dalga geçin derdim anlıycağın kimseyi takmazdım,ve ameliyat olmamın sebebi insanların dalga geçmesiyle alakalı değildi ben istediğim için oldum en önemliside buydu canım:) kendine inan kimseyi takma yoluna devam et sen istersen herşey layıkıyla olur unutma:)

Tesekür ederim canim, peki sen hangi doktorda reviziyon oldun?

Canım çok üzüldüm ama çözümsüz değil hiç dert etme. çok fazla araştırdım her şey mümkün. burun ucunda doku olmayanlara bile doku getirtilip burun yapılıyor o yüzden her şey mümkün. Revizyon için en az 1 yıl beklemelisin. Ve ameliyat olacağın doktorun hastaları ile görüşmelisin. Özellikle revizyon olanlarla öncesi sonrası bunları görmelisin. Çünkü herkese yapılan işlem farklı. Ben ameliyatlarda estetik görüş başkadır diyorum ve tercihim her zaman plastik cerrah. Çok fazla burun gördüm. Mutlu mutsuz çok hasta ile konuştum aylarca araştırdım. Herkesin estetik anlayışı başka. Benim revizyonda en çok güvendiğim doktor Alper Bayraktar. çünkü 2 revizyon hastasını gerçekte gördüm. Birisi çok yakın arkadaşım ve burnu çok güzel. eşi izin versydi fotoğraf eklerdik ve birçok kişiye umut olurdu çünkü sonuç mucize gibi. Tek bir doktorda yoğunlaşma. Hepsini araştır. Bu öyle kolay karar verilecek bir konu değil. 1 yılı doldurmadan revizyon olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…